cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Děkuju,je to dobrý,ale u té 854,tak to není cab z 854 je tam z 853 027-1 a ještě tam je soubor cd820.cvf.Nevíte,kde je ještě na 854?

David Kodet napsal:
Děkuju,je to dobrý,ale u té 854,tak to není cab z 854 je tam z 853 027-1 a ještě tam je soubor cd820.cvf.Nevíte,kde je ještě na 854?
Oficiálně zatím není a používá s z 854....ale materiály jsou....jenže....stále je tu více lidí, kteří něco chtějí než těch, kteří něco chtějí dokázat a udělat...tak to jde celkem pomalu i vzhledem k tomu, že drtivá většina aktivních pracuje.....

Martens napsal:
David Kodet napsal:
Oficiálně zatím není a používá s z 854....ale materiály jsou....jenže....stále je tu více lidí, kteří něco chtějí než těch, kteří něco chtějí dokázat a udělat...tak to jde celkem pomalu i vzhledem k tomu, že drtivá většina aktivních pracuje.....
Jak už jsem psal jinde, vydržet cab na 854 bude, ale až po prázdninách, dřív to prostě nejde.

Jo,jo,hlavně a´t tam ten rajčák(regulátor tahu )bude fungovat jako ve skutečnosti ,aspoň trochu.
Jo fíííro prosím,ajk se ten soubor tam dává,když je v tomhle tvaru?Jinak mockrát děkuju

Dobrý Den, chtěl bych se zeptat autorů kteří vytváří nové stanoviště do 350 jak postupují práce....už se nemůžu dočkat až budu jezdit v nové kabině! :lol:

Na Arwyho caboch 750/3 som si už dávnejšie všimol, že pri hodení 1. a 2. stupňa sa kontrolér nehýbe. Skúšal som sa vŕtať do cvf (pričom som sa vŕtal do hodnôt, ktoré udávajú 1. a 2. stupeň), ale nakoniec to skončilo tak, že som od 1. až po 5. stupeň kontrolérom nepohol. Neviete, kde je zrada ?

Robo napsal:
Na Arwyho caboch 750/3 som si už dávnejšie všimol, že pri hodení 1. a 2. stupňa sa kontrolér nehýbe. Skúšal som sa vŕtať do cvf (pričom som sa vŕtal do hodnôt, ktoré udávajú 1. a 2. stupeň), ale nakoniec to skončilo tak, že som od 1. až po 5. stupeň kontrolérom nepohol. Neviete, kde je zrada ?
Problém je asi v tom, že u novějších verzí eng souboru připadá na 1. stupeň tuším 4% výkonu a až potom jsou zbývající stupně rozdělené rovnoměrně. Musí to být nastaveno stejně v eng, cvf a podle toho se nastaví i sms - v tomto případě tak, aby se při těch 4% "nezvedly otáčky motoru". Mě ta kabina funguje.

Toto spôsobujú zle definované hodnoty NumPositions a NumValues v CVF súbore. Ale hodnota NumValues musí mať rovnaké hodnoty ako sú v odstavci Throttle v ENG súbore.

Problémy s animáciou

Všetky problémy ktoré sú spôsobené nekorektným zobrazovaním animácií sú spôsobené nekompatibilitou eng. súboru s cvf súborom a to konkrétne v počte polôh daného ovládacieho prvku. Typickým príkladom sú nesprávne zobrazované polohy brzdiča Dako BS2 v mojich caboch, kde ja používam 7 polôh a autori modelov 6, alebo v cabe 775/776 kde autor modelu nadefinoval 8 jazdných stupňov, ale cab má podľa skutočnosti 9 stupňov. Vzhľadom na nemožnosť šírenia upravovaných eng súborov je na každom užívateľovi, aby si potrebné úpravy urobil sám (v minulosti som ku každému cabu prikladal aj upravené eng súbory).

U cabu 750-753 si ale nepamätám že by boli problémy s animáciou kontroléra.

Re: Problémy s animáciou

Arwy napsal:
Všetky problémy ktoré sú spôsobené nekorektným zobrazovaním animácií sú spôsobené nekompatibilitou eng. súboru s cvf súborom a to konkrétne v počte polôh daného ovládacieho prvku. Typickým príkladom sú nesprávne zobrazované polohy brzdiča Dako BS2 v mojich caboch, kde ja používam 7 polôh a autori modelov 6, alebo v cabe 775/776 kde autor modelu nadefinoval 8 jazdných stupňov, ale cab má podľa skutočnosti 9 stupňov. Vzhľadom na nemožnosť šírenia upravovaných eng súborov je na každom užívateľovi, aby si potrebné úpravy urobil sám (v minulosti som ku každému cabu prikladal aj upravené eng súbory).

U cabu 750-753 si ale nepamätám že by boli problémy s animáciou kontroléra.

Arwy, a co ty upravené engy poslat autorovi a domluvit to s ním.....vždyť jde o jedinou věc.....aby měli všichni stejně nastavené eng a wag soubory.....jedině tak si jde vychutnat skvělou jízdu....

Ale jinak s Tebou souhlasím a dodávám, že je to opět názorná ukázka toho, že tady všechno souvisí se vším....a nelze upravovat jedno bez druhého

Autorov modelov som na nezrovnalosti s mojimi kabínami upozorňoval a posielal aj upravené eng súbory, a nakoniec bol model aj tak zverejnený s pôvodným eng súborom. Hľadajú sa skryté možnosti ako MSTS viac priblížiť realite, ale tie ktoré bežne zvláda sa nevyužívajú naplno.

Arwy napsal:
Autorov modelov som na nezrovnalosti s mojimi kabínami upozorňoval a posielal aj upravené eng súbory, a nakoniec bol model aj tak zverejnený s pôvodným eng súborom.

Já jsem u některých zvuků měl stejné problémy, takže jsem k nim pak vydal vzorový eng (který s modelem nemá nic společného) a hotovo.

Jacek napsal:
Já jsem u některých zvuků měl stejné problémy, takže jsem k nim pak vydal vzorový eng (který s modelem nemá nic společného) a hotovo.

Podľa najnovšej módy sa nesmú verejne šíriť ani upravené eng súbory, pokiaľ nepochádzajú priamo od autora modelu.

Arwy, ako tak pozerám Tvoj profilový obrázok, už začínam slintať nad novým cabom 754. Vidím, že má aj MIRELa A ako tak ešte pozrám na tú miniatúru, vidím, že za obeť padla 754 010 :lol:

Naposled editoval moderátor:
Arwy napsal:
Podľa najnovšej módy sa nesmú verejne šíriť ani upravené eng súbory, pokiaľ nepochádzajú priamo od autora modelu.

Pokud napíšu zcela nový eng, (případně jen prázdný eng s patřičnými odstavci) který se netýká konkrétního modelu, nevidím v tom problém. V případě těch zvuků to byla taky jediná možnost, pakliže bych nechtěl neustále odpovídat na e-maily typu "proč nejde to a to".

Robo napsal:
Arwy, ako tak pozerám Tvoj profilový obrázok, už začínam slintať nad novým cabom 754. Vidím, že má aj MIRELa A ako tak ešte pozrám na tú miniatúru, vidím, že za obeť padla 754 010 :lol:

Ešte veľa vody pretečie kým bude hotový, ale inak máš pravdu

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře