Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:No vysvetlenie je jednoduche ... mas tam moc navestidiel ... toto robi ked sa na jednom sekotre prekroci urcity pocet navestidiel, niektore potom proste prestanu svietit ... opytaj sa tuna p. Semoru ... ten by o tomto probleme vedel rozpravat ...
Miroslav Sárkány napsal:Som rád, že sa vyriešil problém s návestným opakovačom (žlté svetlo pri návesti očakávajte...), ale nedá mi zas nerýpnuť. (téma asi patrí sem) Na nasledujúcu návesť už rýchlosť... svieti na opakovači hore žlté a pod ním zelené svetlo. Ja som takúto kombináciu ešte svietiť nevidel a bol som aj na rušňoch ČD. Viem, že MSTS je o kompromisoch, ale zmeniť tieto svetlá na žlté medzikružie, ktoré tam normálne svieti, problém nebude, keď som to zvládol aj ja.Neberte to ako kritiku, len by som chcel poznať názor aj niekoho iného.
Bob napsal:Miroslav Sárkány napsal:Som rád, že sa vyriešil problém s návestným opakovačom (žlté svetlo pri návesti očakávajte...), ale nedá mi zas nerýpnuť. (téma asi patrí sem) Na nasledujúcu návesť už rýchlosť... svieti na opakovači hore žlté a pod ním zelené svetlo. Ja som takúto kombináciu ešte svietiť nevidel a bol som aj na rušňoch ČD. Viem, že MSTS je o kompromisoch, ale zmeniť tieto svetlá na žlté medzikružie, ktoré tam normálne svieti, problém nebude, keď som to zvládol aj ja.Neberte to ako kritiku, len by som chcel poznať názor aj niekoho iného.
To je problém příslušného .ace souboru opakovače, čili v něm je třeba změnit nesmyslnou žlutou+zelenou na mezikruží.
Napíš mi na mail o akú mašinu sa jedná. Ak to mám, tak Ti pošlem.Miroslav Sárkány napsal:Bob napsal:Miroslav Sárkány napsal:Som rád, že sa vyriešil problém s návestným opakovačom (žlté svetlo pri návesti očakávajte...), ale nedá mi zas nerýpnuť. (téma asi patrí sem) Na nasledujúcu návesť už rýchlosť... svieti na opakovači hore žlté a pod ním zelené svetlo. Ja som takúto kombináciu ešte svietiť nevidel a bol som aj na rušňoch ČD. Viem, že MSTS je o kompromisoch, ale zmeniť tieto svetlá na žlté medzikružie, ktoré tam normálne svieti, problém nebude, keď som to zvládol aj ja.Neberte to ako kritiku, len by som chcel poznať názor aj niekoho iného.
To je problém příslušného .ace souboru opakovače, čili v něm je třeba změnit nesmyslnou žlutou+zelenou na mezikruží.
To mi je jasné, je to problém skoro každého .ace súboru, ja to mám zmenené, len som chcel, aby tvorcovia na toto prihliadli![]()
Takmer si to uhádol - jednoducho to na odchodovom návestidle nalinkuješ: Jeden link dáš na smer, kam je možný odchod ( 40 km/h, plná traťová rýchlosť a pod. ) a na žiadaný smer nastavíš link Posun ... keď pri aktivite nasmeruješ trasu tam, návestidlo bude svietiť červeným a bielym svetlom súčasne - Posun dovolený, či jako sa to voláJANíčOK napsal:Páni, mal by som na vás taký možno nezmyselný dotaz:
Dá sa niekde nastaviť, alebo je možné aby na návestidle (napr. odchodovom) kde sa bežne zobrazujú návesti ako napr. "stoj", "voľno", "40km/h a voľno" atď. sa v aktivite (napr. s Mn vlakom) mohla zobraziť návesť "posun dovolený" :?:
Viem, že sa to dá nastaviť v parametroch návestidla asi ako "posunovacie návestidlo" alebo tak nejako, presne to neviem. O inom spôsobe neviem.
Dá sa to :?: :?: :?:
![]()
Toto http://www.volny.cz/mikulda/d1/ by ti mělo stačit. Velmi pěkně udělané stránky, kdo se chce naučit D1, vřele doporučuji.kabulus napsal:Zdravím, nevíte někdo o nějaké stránce s předpisem D1, kde jsou i obrázky různých návěstních kombinací světel atd. Vím o stránce http://www.predpisy.wz.cz , ale tam nejsou obrázky. Díky