Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
DEJV00 napsal:tak jsem ji stahnul a jestli se nemylim tak ma po rozbaleni 800mb?? je to tak? 8)
Čouda napsal:Nechci kazit jistě velikou radost, ale je to nutný. Spustil jsem si zimní volnou jízdu z Železný Rudy do Klatov a zjistil jsem absenci souboru Brcalnik.ace -ve Snow texturách (už mám nakopírováno) a hned za železnou rudou je podjezd(pod ním vede silnice) není zasněžený. Jinak moooooooooc pěkná trať
Problém vyřešen, Opera používá svůj download manažer, který nechtěl spolupracovat se stránkama, tak jsem otevřel stránku v IE a v klídku stáhnul i bez manažera. Děkujibob57_cz napsal:Tak se tam nesnaž lézt ftp klientem a stahuj jako ostatní přes www(80) nebo nepoužívej hromadné paralelní stahování více souborů najednou a používej pro stahování frontu ( vlastnosti stahování downloadmanažeru DAP,...).alcapone napsal:Také jsem chtěl projet novou trať a opravit pro ni moje aktivity, ale bohužel, chce to po mě heslo. Proč, co sem komu co provedl. Te za trest, že mám momentálně rychlý internet.