Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Udělám prozatím speciální "posunuté" návěstidlo, domluvím se Šnekem, ale do budoucna by byla lepší úprava od Džordže. A měl bych těch požadavků k návěstidlům asi víc.

Skupinové návěstidlo se dá udělat tak, že skutečné návěstidlo se dá za krajní výhybku a schová pod zem. Do určeného místa na zhlaví se dá pouze návěstidlo typu DISTANCE nebo INFO, které bude jenom tupě opakovat, co je na "hlavním" návěstidle. Ke každému námezníku je potom vhodné dát ještě jedno schované návěstidlo (já používám vložáky), aby vlaky zastavovaly na konci koleje a ne až na zhlaví.

Ahoj všem, dnes jsem zoufal nad problémem se zpuštěním programu na tvorbu aktivit. U originál tratí fungoval, ale u 180 nešel za boha rozběhnout. Vždy "spadl" a zářilo chybové okno XP. Začal jsem problém řešit: přeinstaloval simulátor, vymazale reigstry, vyzkoušel několik Xtracků, přeinstaloval ovladače ke grafice. Řešení nakonec bylo prosté - pročíst si všechna fóra a trefit se na správnou radu a tou bylo - přepnout grafickou kartu na 16 bitů a konečně je vše OK. Snad má slova někomu ušetří pár hodin zoufání.. Jinak Šnekovo trať je ta nejlepší z nejlepších.. Hlavně ta Šumava nemá chybu! Díky Šneku

Trať 180+183 zatím oficiálně zveřejněná není,se zveřejněním čekám až
po slezině modelářů a stavitelů,ale nechci udělat chybu jako Stavitel,že si vše nechám v šuplíku,takže pro dobrovolníky,kteří se můžou zastavit u mě v práci je k mání zatím pracovní verze a já mám jistotu,že ač se stane s počítačem cokoliv je kde brát zálohy.Šnek.

Diky za info, sice to mam z Plzne do Zbuchu kousek, ale casu je malo. Pockam si tedy na oficialni zverejneni, alespon se mam na co tesit :)
Diky

Takže dnes mi přišlo CD s touto tratí ve verzi určené ke zveřejnění. Pokud vše proběhne jak má tak se již brzo dočkáte. Zatím trať podstupuje odtučňovací kůru o nadbytečný balast jako jsou záložní, pracovní či jinak nepatřičné soubory. Taktéž po odtučnění a přebalení je velikost vlastního archivu s tratí zmenšena z 235 MB na 150 MB což je dost slušný rozdíl. Ještě mne čeká určitá restrukturalizace některých archivů - například osamostatnění všech souborů souvisejících s dodanými úkoly.
Tímto také ještě žádám autora tratě o zaslání obrázků z tratě, které budou použity na webu. Lepší je více obrázků aby bylo z čeho vybírat. Na stránky pak počítám s cca 10 obrázky které něco lidem o trati i řeknou. A pokud možno je i vhodně pojmenovat abych věděl co mám na web k nim napsat. Ostatní věci související se zveřejněním již budu řešit mejlem přímo se Šnekem neveřejnou cestou.
Takže pokud by vše proběhlo bleskově tak by mohl být malý dárek pod stromeček. Nic ale neslibuji neboť ještě nějaký čas na kompletaci a přichystání k expedici s následnou závěrečnou kontrolou autora si to vyžádá.

To bude tedy pěkný dárek pod stromeček,mám ještě tu starší verzi,co byla na webu.Velice se hodí úsek z Fürthu im Wald do Plzně na testování zátěže u lokomotiv,to stoupání dá pořádně zabrat a prověří nastavení engu.Tak jsem velice zvědavý na novou verzi a přeji autorovi hodně úspěchů v další tvorbě a rovněž mu děkuji za tento dáreček k Vánocům.

Naposled editoval moderátor:
Takže můžete začít stahovat. Zatím jsem to nedával do novinek - doplním později.

Snad jsem při vyčištění globálu smazal jen to co tam nemá být - nadbytečné textury zejména skinů vozů a budov. Takže pokud by někdo narazil na hlášky o chybějících texturách tak ať to sem napíše a doplním je na správná místa - do trati.

Ahoj!
tak jsem si stáhl tuto trať a jsem jako v tranzu. Nemůžu se odtrhnou od monitoru. Díky za ni :!: :lol:

Šnek veľmi pekne ďakujem za trať je to ozaj pekný darček na Vianoce, aj keď ma mrzí že mne sa nepodarilo dokončiť moju trať ŽSR169, tiež som to mal v pláne urobiť do Vianoc no času je strašne málo.

Taky chci poděkovat za skvělou práci.Kdybych se nezasekl na tom brejlovci,byla by pod strom i aktivita.Abych Vás navnadil tak alespoň čtyři screeny na tom správném místě u mě na webu. :wink:

Šneku dobrá práce, ale hned na zastávce Plzeň "u Nemocnice"zastávka mám výhradu. Kde je vlečka skladu mlýnů směrem k Hlavnímu nádraží? Ta vlečka existuje, a byla určitě do roku 1996 projížděna, odstavovaly se zde mrazírenské vozy. Dík. jinak Šťastné a veselé. Dále: kde jsou návěstidla Hl. Doudlevce, a navíc jsou tam ruční závory. Královské? Snad Červené Poříčí :twisted: .

Jo časy se mění,tzv vlečka Obchodní družstvo je už nějaký ten rok zrušená.Hláska Doudlevce je už taky zrušená.V současné době je vjezdové návěstidlo do Plzně od Klatov u zast.Doudlevce,místo bývalého vjezdového návěstidla je opakovací předvěst.Jsou to ale úplně čerstvé novinky,předělávalo se to v listopadu letošního roku.
Červené a Královské Poříčí je překlep,správně by tam mělo být Červené Poříčí.

Back
Nahoře