Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám takový pocit, že ten náš polský kamarád pracuje pro všechny české tratě.Šnek napsal:Tak trať 183 v úseku Plzeň-Klatovy dosáhla dalších změn.Jeden kamarád z Polska mi udělal kompletní zatrolejování v rámci statických objektů a vypadá to opravdu dobře,za což mu patří neocenitelný dík.V další aktualizaci to bude.Ještě nevím jestli za týden nebo dýl,ale bude.
Šnek napsal:Nepoznal jsem skoro žádný rozdíl.
Myslím si, že s Binem to vůbec nesouvisí. Podobnost čistě náhodná, asi jsi si mezi tím něco odinstalovat a to odebralo z trati některé soubory. Já mám nainstalován vždy nejnovější bin, sice na hraní mi moc času nezbývá, ale jen v editoru každou trať prolítnu a bez problémů jsem načetl i tuto trať.LukyMichalovce napsal:Neviete mi niekto poradit s tratou 180/183? Nainstaloval som si Bin 1.6 a vyhadzuje mi vzdy "Inicializace trate nevytvorena"?? Predtym mi isla trat v pohode bez Bin 1.6. Dakujem.
poison napsal:Tak se předveď sám s nějakou tratí a pak kritizuj ostatní.Nikdo není 100%,ale jsou lidi kteří slibujou nemožné!
A mimochodem trochu znalostí českého jazyka by Ti neuškodilo,hlavně i a y.
pegaus napsal:Zdravim lidi od fochu a chci reagovat na kritika ktery se tak pekne rozepsal hezske veci pises ale hlavne aby ta tvoje maxi trat byla realna nebo kdy by ti to nevyslo tak bys mohl trumfnout madari s trati Z-line a to by si prece nechtel ze jo,to se to pekne keca ale uvedom si ze ikdyby autor chtel vymodelovat sebe realnejsi trat tak asi neuspeje a kazdej jako ty by se mu vysmal ono totiz realita do detajlu se jaksi do simulace prevest neda to je ti snad jasne, a taky by to chtelo trosku pokory a uznani.Ahlavne vydis jak to vypada kdyz se nekdo smeje nad zpracovanym ci rozpracovanym dilem S pozdravemegaus
Miran napsal:pegaus napsal:Zdravim lidi od fochu a chci reagovat na kritika ktery se tak pekne rozepsal hezske veci pises ale hlavne aby ta tvoje maxi trat byla realna nebo kdy by ti to nevyslo tak bys mohl trumfnout madari s trati Z-line a to by si prece nechtel ze jo,to se to pekne keca ale uvedom si ze ikdyby autor chtel vymodelovat sebe realnejsi trat tak asi neuspeje a kazdej jako ty by se mu vysmal ono totiz realita do detajlu se jaksi do simulace prevest neda to je ti snad jasne, a taky by to chtelo trosku pokory a uznani.Ahlavne vydis jak to vypada kdyz se nekdo smeje nad zpracovanym ci rozpracovanym dilem S pozdravemegaus
Já ti do tvého příspěvku nechci moc kecat, ale moje profesorka češtiny by z tebe měla radost. Vyhodila by tě i ze základní školy!
pegaus napsal:Mas pravdu Mirane ja byl tak nazhavenej na to psani ze jsem na ten pravopis moc nehledel priste si dam vic zalezet S pozdravemegaus
KimiR napsal:Zdravým lidi ve čtvrtek 15.2.07,jsem si stáhl tuto trať a dnes jsem ji projel dne 18.2.07 v 0:15h,ale co se týče reálnosti tak reálná není.Když jsem se kouknul do editoru úkolů abych si vytvořil trasu,musel jsem to opustit asi po 3 minutách.Ve hře to tak nepříjde,ale copak může být Furth i Wald na úrovni Plzně,to je dost velká blbost.Natož že celé trať podle mapy vede víc na jih hlavně ten konec.Jediné co mi přišlo podle skutečnosti byl úsek Plzeň-jižní předměstí - Chrást u Plzně.Tam by to sedělo.A ani nesedí úsek z Plzně na Železnou Rudu.Jestli má být trať podle autora reálná :Trať jsem se snažil stavět v co největší míře podle skutečnosti z video nahrávky.Copak se dá určit z videa jaká je kde zatáčka.Navíc trať do železné Rudy (183) vede přímo na jih a trať do Furth i Wald vede na jihozápad.Schálně se koukněte na nějakou mapu a uvidíte že furth i Wald není v úrovní Plzně,dokonce více zatočenej na sever,ale že je jihozádním směrem dost daleko od plzně a né v jeho úrovni.Lukáš