Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Tak teď sem zkusil tu trať znova nakopírovat tam kam patří, pro jistotu jsem znova naistaloval bin a xtracks a po novém nakopčení mi to spadne ve fázi řídit vlak -> trat_183 ... :( Fakt už nevim...

nebulus napsal:
Mortega:
1. Treba vypnúť zobrazovanie troleja v nastaveniach MSTS.
2 ?
3. Máš nainštalovaný update trate?
4.?

2) ty základní aktivity jsou dělaný jen jako explore route bez jízdního řádu, sežeň si jiný aktivity, tam to funguje v pohodě!

O to více to mě jako začátečníka dostává do úzkých-... Rozhodně vyzkouším to s tím diskem, ale zdá se mi to divné, že by se nesnesly microsofťácký věci?? Rozhodně by mě zajímalo, jakej na to má názor šnek jako tvůrce...

bob57: Ak je miesto, premenovať ten nakopírovaný adresár a nakopírovať ešte raz, môže to byť nejaká lokálna závada povrchu disku ...

Takže problém 2 a 3 je vyřešen- moje demence... Co se týče problému 3 a 4, nejspíš je to ten samý, myslíte, že by to šnek dokázal opravit, či se s tim musíme smířit??

Čouda napsal:
Šneku nemáte pravdu. Tento stroj byl přmístěn do severovýchodních čech, konkrétně do podorlickohorského Letohradu :lol: a vozí rychlíky trutnov-Hradec Králové či Hradec Králové-Letohrad(i Lichkov, to jen ve zkratce). Chystám se i na něho, ale nejprve ho musím nafotit a to by šlo jedině v pátek v Hradci, když jedu domů. mám tam asi hodinku čas. uvidíme co tam bude teďkon a jestli vyjde počasí. Já mám v plánu tolik skinů. .......ale ta 754 048 ně taky láká :wink:

jo jo...tak to máš pravdu...už jsem ji v HK taky videl :P

cus vsetci...stranky fhavla uz niesu a na train-sim ta trat uz tiez neni .neviete niekto kde by sa to este dalo stiahnut.diki

alanko007 napsal:
cus vsetci...stranky fhavla uz niesu a na train-sim ta trat uz tiez neni .neviete niekto kde by sa to este dalo stiahnut.diki
A koukal jsi pořádně?Teď jsem se koukal a je tam.

Naposled editoval moderátor:
S pomocí Boba57 jsme snad aktualizaci dali dohromady,ale je otázka jak Ppoollll bude mít čas.Zatím se mi neozval.

V aktualizaci bude kompletní trolejové vedení Plzeň-Klatovy,opraveny tunelové portály a další maličkosti.

Šnek napsal:
V aktualizaci bude kompletní trolejové vedení Plzeň-Klatovy,opraveny tunelové portály a další maličkosti.
Bude v prvej aktualizaci kompletni mesto Plzen? (stavby, hlavni nadrazi a okoli)

Mortega: 3)Aktivity editor - Z neznámých důvodů mi pokaždé jen tato trať shodí celý systém

Aktivity editor u této tratě mi padal,když jsem nechal zaškrtlou volbu "zobrazovat návěstidla". Nebo jak se to v tom editoru jmenuje.. :)

Ahoj.Včera jsem reinstaloval MSTS.Nainstaloval jsem si tuto trať.Chtěl jsem si zahrát aktivitu Os od Tadeho ,která začíná v ŽR-Alžbětín.Rozhlížel jsem se po nádraží ,ale na nádražní budově (na ceduli udávající jméno stanice) bylo napsáno Rudoltice v Čechách :eek: . Co s tím??

klimi napsal:
Ahoj.Včera jsem reinstaloval MSTS.Nainstaloval jsem si tuto trať.Chtěl jsem si zahrát aktivitu Os od Tadeho ,která začíná v ŽR-Alžbětín.Rozhlížel jsem se po nádraží ,ale na nádražní budově (na ceduli udávající jméno stanice) bylo napsáno Rudoltice v Čechách :eek: . Co s tím??

Jestli ono to nebude tím,že originál budova není a proto je tam podobná z Rudoltic.Pokud to Tvému oku ,ale opravdu vadí,najdi si v adresáři tratě 183 texturu k modelu nádraží Rudoltic-otevři si ji v malování nebo v jakékoliv jiném "kreslícím" prográmku a název stanice si přepiš podle svého.
Ale pozor.je docela možné,že ta budova může být použita i jinde na trati 183 aniž bys si toho všimnul.Aby jsi za čas zase potom neměl třeba v Klatovech-Železnou Rudu....(to je příklad.nevím jaká budova je v Klatovech použita.)
Dalším řešením je vymodelovat originál s originálními texturami.

Back
Nahoře