Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Mortega:
1. Treba vypnúť zobrazovanie troleja v nastaveniach MSTS.
2 ?
3. Máš nainštalovaný update trate?
4.?
Čouda napsal:Šneku nemáte pravdu. Tento stroj byl přmístěn do severovýchodních čech, konkrétně do podorlickohorského Letohradua vozí rychlíky trutnov-Hradec Králové či Hradec Králové-Letohrad(i Lichkov, to jen ve zkratce). Chystám se i na něho, ale nejprve ho musím nafotit a to by šlo jedině v pátek v Hradci, když jedu domů. mám tam asi hodinku čas. uvidíme co tam bude teďkon a jestli vyjde počasí. Já mám v plánu tolik skinů. .......ale ta 754 048 ně taky láká
![]()
A koukal jsi pořádně?Teď jsem se koukal a je tam.alanko007 napsal:cus vsetci...stranky fhavla uz niesu a na train-sim ta trat uz tiez neni .neviete niekto kde by sa to este dalo stiahnut.diki
Mohu se zeptat,co bude v této aktualizaci?Šnek napsal:S pomocí Boba57 jsme snad aktualizaci dali dohromady,ale je otázka jak Ppoollll bude mít čas.Zatím se mi neozval.
Bude v prvej aktualizaci kompletni mesto Plzen? (stavby, hlavni nadrazi a okoli)Šnek napsal:V aktualizaci bude kompletní trolejové vedení Plzeň-Klatovy,opraveny tunelové portály a další maličkosti.
klimi napsal:Ahoj.Včera jsem reinstaloval MSTS.Nainstaloval jsem si tuto trať.Chtěl jsem si zahrát aktivitu Os od Tadeho ,která začíná v ŽR-Alžbětín.Rozhlížel jsem se po nádraží ,ale na nádražní budově (na ceduli udávající jméno stanice) bylo napsáno Rudoltice v Čechách. Co s tím??