Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Verze 2539: Původní zveřejněná, u které blblo rozbalování aktivit. Kdo si předělal názvy souborů tratě (pro správné rozbalování aktivit), má ji stále.
Verze 2540: Původní instalace + opravný balíček (pro rozbalování aktivit - pro ty co si to neudělali růčo).
Verze 2592: Dosud nevydaná aktualizace (osazena trolej...)

takže si na svoji otázku odpovím sám:

Do Furth i Wald jezdí:
OS - Regio sprinter
R - 2x 218 DB (možno i solo)
náklady Ludmilla

Čouda napsal:
mikulda napsal:
... A na nákladech se tam jednou za čas prožene 745.501 :-)
To by nám ji mohl pan Šimral nafotit. Já bych se na skin obětoval 8)
Stačily by Ti fotky modelu? Možnosti skinování jsou stejně omezené, což je u Němců zvykem.
Nové zvuky mám v šuplíku.

Mno snad by i stačily. Co jsem koukal na ten model, je to celkem nehezky namapováno. Popravdě, šlo by to přeskinovat i v malování. Mno jo holt němci..

Čouda napsal:
Mno snad by i stačily. Co jsem koukal na ten model, je to celkem nehezky namapováno. Popravdě, šlo by to přeskinovat i v malování. Mno jo holt němci..
A pak akorát mít souhlas toho autora, aby to nedopadlo jako s Bpjo. Ten model teď nemám po ruce (mimochodem stejný dostal p. Šimral), ozvi se pak e-mailem, já to naskenuju.

mno můžete to naskenovat a poslat až se Vám to bude hodit. mejl mám tuto v profilu. Určitě na to nespěchám, pač mám te´d na starost jiný věcy :lol:

Mě 745.501 už v compu jezdí skoro dva roky. Ale má problém. Není souhlas původního autora. Pokud někdo toto sežene, určitě skinař uvolní model.
Petr Šimral
Model 745.501 jsem jeden dostal a dva koupil. A ještě tak pět potřeboval, i když na prezenty je to docela drahá hračka. Jednu fotku modelu Jackovi posílám, mohou být i další.

Petr Šimral napsal:
Mě 745.501 už v compu jezdí skoro dva roky. Ale má problém. Není souhlas původního autora. Pokud někdo toto sežene, určitě skinař uvolní model.
Petr Šimral
Model 745.501 jsem jeden dostal a dva koupil. A ještě tak pět potřeboval, i když na prezenty je to docela drahá hračka. Jednu fotku modelu Jackovi posílám, mohou být i další.
Přesně tohle jsem čekal - Němci dělají do MSTS modely, které se s našimi nedají srovnat a ještě z toho dělají vědu. O zvucích nemluvě :wink:
Model 745.501 jsem si koupil ve Všestarech taky, ještě jsem nenalepil doplňky, takže skříň půjde krásně naskenovat.
Jinak i naskenováním modelu může vzniknout fotoskin, viz můj WLABmee:
http://modely-tt.wz.cz/fotky/modely/WLABmee.JPG
http://www.train-sim.cz/Vozy_osobni_CD/CD_WLABmee.php

Naposled editoval moderátor:
Po dlouhé době je tu další aktualizace,vymodelováno trolejové vedení v úseku Plzeň-Klatovy,nové tunelové portály,oprava textur některých domků a telegrafních sloupů,na Špičáku doplněno návěstidlo pro samovratné výhybky a pár dalších drobností.Pro ty kdo chtějí stahovat
http://www.trat-180-183.ic.cz/

Naposled editoval moderátor:
Jen doplním - pokud byste narazili na nějakou chybovou hlášku (chybějící textura apod.), dejte prosím vědět.

Tak ještě jedna malá chybička. Ti co si stáhli Update verze 1.1, mají ve složce Trat_183 adresář Global, který tam samozřejmě nemá co dělat. Je třeba jej vyjmout a vložit do složky se simulátorem. Kdo nechce dělat tuto operaci ručně, tak od 15:53 je na webu opravený soubor.

pegas, Pawlik: Nainstalovali jste i počasí? Hádám, že to bylo u počasí Léto - Jasno...

Upraveno 15:24:
To bude chyba mezi klávesnicí a židlí. Právě jsem vymazal celou trať 183 i globalem a nainstaloval vše znova. Spustil v několika módech počasí a žádná chyba.

Bobe, složky 180+183 už jsem zrušil dávno, tím to není, ale i tak díky.
Kank to dobře odhadl s tím počasím, toho jsem si všimnul asi před 30ti minutami.
Stejně je ale někde chybus, z Chrástu do Rokycan jedu ve vzduchu.
Ještě si musím trošku poposednout. Jdu dál laborovat.
Díky.

Pawlik napsal:
Stejně je ale někde chybus, z Chrástu do Rokycan jedu ve vzduchu.
Chyba to není. Tento úsek není předmětem této aktualizace a screeny na stránkách jsou zatím pouze "slintací" :). Jen porovnejte Rokycany na obrázcích a pak v AE.

Back
Nahoře