Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Zdravím všechny diskutující,

dnes jsem si stáhl trať 180/183 a narazil jsem na problém. Nejdříve jsem extrahoval základní balíček trati do nové složky ROUTES, kde nic nebylo. Poté jsem nainstaloval aktualizaci 1 a aktualizaci počasí. Pak jsem si stáhl ten nový UniGlobal, Global z Luhačovic přejmenoval na Global_Luh a vytvořil novou složku GLOBAL, kam jsem zkopíroval ten nový UniGlobal. Nicméně jsem spustil MSTS, úvodní stránka se načetla, ale jakmile jsem dal "Tratě a vlaky", hra zatuhla a spadla. Nevíte prosím Vás, co s tím? :-(

Používám MSTS Bin, nemůže to být třeba tím? Všem děkuji za případné odpovědi! :-)
Už jsem to vykoumal a už mi to jede :-)

Jen jsem se chtěl ještě zeptat, jestli jde začínat i někde jinde, než v Plzni?

Naposled editoval moderátor:
To Hafan:
1) možná by bylo dobře, kdyby ses s ostatními podělil o to, kde byla chyba, jako poučení pro ostatní ...
2) musíš si v trati vytvořit trasy (paths) začínající v jiných stanicích, i kdyby měly vést jen kousek z dané stanice, nebo nainstalovat nějakou aktivitu

Chcem si znova stiahnut tuto trat no z tejto stranky mi to stiahne asi polovicu a dost http://www.trat-180-183.ic.cz/ nema niekto inu stranku prosim. Uz so to skusal stahovat asi 50 krat a pri 60 alebo 80 mb to seklo.

Co takhle nějaký download manažer? Pro kontrolu staženo teď, bez problémů a za cca 4 minuty.

Lokomotiva pro trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Lokomotiva ČD 750.363-4, která byla ke stažení na stránkách F.Havla a pak nikde, je opět ke stažení v úpravě pro MSTS-BIN na stránce http://jirik-tk.sweb.cz/dwnl_%20index.htm u Jiříka TK. Lokomotiva jezdila v LD Plzeň a je připravena opět nastoupit službu pod Vaším vedením na trati 180 . :)

prosím vás kde stiahnem túto trať z tejto stránky http://trat-180-183.ic.cz/ mi nejde stiahnuť vyhodí mi okno ktorí je plné blbostí- rôzne znaky, nezmyselné slová,...
skratka odtiaľto mi to stiahnuť nejde.
Prosím kde nájdem downlaod? Ďakujem.

Čaues, no taky bych si na ní rád zajezdil, videa vypadají dobře. Háček je v tom, že ji nemůžu dostat do hry. Může mi někdo poradit jak jí tam dostat? Dochází mi nápady. Určitě dělám něco špatně akorát nevím co. Díky:-)

No to bys nám asi mohl napsat, co a jak děláš. Když nevíme co vyvádíš, nemůžeme vědět, co děláš špatně!!!

Jen jeden nástřel: Pokud si myslíš, že máš trať nainstalovanou správně, vytvoř si jednoduchou aktivitu "jízda z A do B". To, že nemáš žádnou aktivitu, by mohl být důvod, proč se ti trať neobjeví v nabídce pro volnou jízdu.

Sorry, sem to psal v rychlosti. No dám ji extrahovat, po extrahování se vytvoří složka "train simulator" ve který ta trať je. V počítači si otevřu hru a přesunu to do složky ROUTES. Zkoušel sem tam přesunout celou tuhle složku i jen tu část s tratí. (z netu sem si stáhl ještě trať Ztracená a ta mi tam jde v pohodě)

Takže ad 1)
Pokud se mi něco rozbalí s cestou Train Simulator/Routes/Trat_183, tak nevím, jak Tě napadlo tohle celé včetně cesty dávat do stávající složky Routes ... samozřejmě složka Trat_183 do již existující složky Routes, takže pokud máš standardní instalaci MSTS je plná cesta je disk/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Routes/Trat_183.
Dále předpokládám, že máš správný Global a v update na v.1.1 je i malý doplněk do Globalu. No a pak je třeba vytvořit si alespoň jednu aktivitu, stačí jízda "z A do B", klidně z Alžbětína do Ž.Rudy města, nemusíš jí jet, ale je podmínkou, aby se tti trať zobrazila i v nabídce pro volnou jízdu. Návod, jak vytvořit aktivitu, najdeš zde na fóru.
No a pak by mělo vše fungovat. Neměl jsem 183 nainstalovanou, takže jsem si ji teď stáhl, nainstaloval, udělal si jízdu s M 262.0 z Alžbětína do Plzně a bez problémů dojel ...

Mám problém, že když si stáhnu trať 180 tak se mi stáhne ve formátu .ace a to neumím extrahovat poradíte mi jak na to ??

Nazdar chlapi,
Stiahol som túto trať aj uniglobal, štandardne nahodil, išiel vytvoriť aktivitu a poslalo ma to do teplých krajín. Teda už som v msts pár rokov, ale toto.... vyzerá to na špatný global, ale aj po vyskúšaní iných globalov s x-tracks sa situlácia opakuje. Už fakt neviem čo robiť. Nezaznamenal také čosi ešte niekto? Na stránkach Jirikatk sa píše, že by mala táto trať s uniglobalom bez problémov fungovať.

Já, protože používám více tratí (090,CR 310, Dvoukolejka, Jihlava - Brno, JZD_760mm,Lesna draha Zarnovice - Brod, Trat 321, Trat_183, Vysocina_old, Zlatohorka, Ztracena_1987, Zracena_old a Zvolen - Nove Zamky) dohromady, používám UniGlobal s nakopírovanými Globaly tratí do UniGlobalu a nemám žádné problémy :D.

Ahoj.
Jo, to je možné, jezdit se dá, ale opakuji, pod Uni Global se aktivity dělat nedají, editor mi prostě v určitých místech padá, no a například trať NZ - Zvolen mi pod UniGlobal zlobila taky, pod originálním Globalem k trati je stabilita 100%. Já už nevím, jestli nebyl k této trati Global originál, pokud ano, zkusil bych to pod originálním globalem.
Dan

Práveže nebol... a máš pravdu trať Zvolen - Šurany blbne tiež síce ju načíta, ale proste to z ničoho nič sekne a pošle ma to tiež kade ľahšie... Mám taký pocit, že jedine pod globalom od trate 321 mi táto trať fungovala aj to na pražskom zhlaví boli miesto niektorých výhybiek prázdne medzery... Tak neviem ako to, že to niekomu ide a niekomu nie.

papej napsal:
Já, protože používám více tratí (090,CR 310, Dvoukolejka, Jihlava - Brno, JZD_760mm,Lesna draha Zarnovice - Brod, Trat 321, Trat_183, Vysocina_old, Zlatohorka, Ztracena_1987, Zracena_old a Zvolen - Nove Zamky) dohromady, používám UniGlobal s nakopírovanými Globaly tratí do UniGlobalu a nemám žádné problémy :D.
Takže jako spoluautor Uniglobalu chci vysvětlit některé věci.Do Uniglobalu prosím nezasahujte a nekopírujte do něj další soubory.Dalo nám hodně práce vše vyladit,aby trati na různých místech nepadaly.U 321 je velký problém,Martin používá vlastní úpravy kolejiva.Takže až do aktualizace č.17 jede 321 celkem bez problémů.U 240 (Jihlava-Brno) je třeba do trati dokopírovat opravný path,byl na stránce této trati.
Po instalaci Uniglobalu velice důrazně doporučuji projet všechny trati pomocí Route Riteru na kontrolu chybějících souborů příslušné trati.Divili byste se,co v některých tratích chybí.Normálně 183 pod Uniglobalem padá.Pokud ji opravíte pomocí Route Riteru,pády přestanou.
A co je nejdůležitější a často na foru omílané a přesto stále podceňované - Uniglobal je pouze na ježdění,na nic jiného!!!

Petr: a kde sa dá stiahnuť ten Route Riter? pokial dobre chápem skontrolujem nám to chyby na trati ( chýbajúci .s súbor textury a pod.) ?

Back
Nahoře