Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Škoda, protože by bylo zapotřebí nějakého aktivitáře na tuto krásnou trať.pegas napsal:To, že je uniglobal len na jazdenie som fakt netušil. asi som prispal dobu. Každopádne som chcel vytvoriť nejakú primitívnu aktivitu aby sa vôbec tá trať ukázala v hre, ale už na to kašlime.
Petr Novák napsal:Takže jako spoluautor Uniglobalu chci vysvětlit některé věci.Do Uniglobalu prosím nezasahujte a nekopírujte do něj další soubory.Dalo nám hodně práce vše vyladit,aby trati na různých místech nepadaly.U 321 je velký problém,Martin používá vlastní úpravy kolejiva.Takže až do aktualizace č.17 jede 321 celkem bez problémů.U 240 (Jihlava-Brno) je třeba do trati dokopírovat opravný path,byl na stránce této trati.papej napsal:Já, protože používám více tratí (090,CR 310, Dvoukolejka, Jihlava - Brno, JZD_760mm,Lesna draha Zarnovice - Brod, Trat 321, Trat_183, Vysocina_old, Zlatohorka, Ztracena_1987, Zracena_old a Zvolen - Nove Zamky) dohromady, používám UniGlobal s nakopírovanými Globaly tratí do UniGlobalu a nemám žádné problémy.
Po instalaci Uniglobalu velice důrazně doporučuji projet všechny trati pomocí Route Riteru na kontrolu chybějících souborů příslušné trati.Divili byste se,co v některých tratích chybí.Normálně 183 pod Uniglobalem padá.Pokud ji opravíte pomocí Route Riteru,pády přestanou.
A co je nejdůležitější a často na foru omílané a přesto stále podceňované - Uniglobal je pouze na ježdění,na nic jiného!!!
Přímo na stránce autora programu: http://www.rstools.info/route_riter.htmlCANDY napsal:Petr: a kde sa dá stiahnuť ten Route Riter? pokial dobre chápem skontrolujem nám to chyby na trati ( chýbajúci .s súbor textury a pod.) ?
Midrafon napsal:Mám pocit, že je třeba uvést na pravou míru, že ten, kdo dělá aktivity na Uniglobalu jsem já a test a vše proběhlo regulerně a bez problémů.
Aktivita je i venku.A chystá se další
![]()