Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

To, že je uniglobal len na jazdenie som fakt netušil. asi som prispal dobu. Každopádne som chcel vytvoriť nejakú primitívnu aktivitu aby sa vôbec tá trať ukázala v hre, ale už na to kašlime.

pegas napsal:
To, že je uniglobal len na jazdenie som fakt netušil. asi som prispal dobu. Každopádne som chcel vytvoriť nejakú primitívnu aktivitu aby sa vôbec tá trať ukázala v hre, ale už na to kašlime.
Škoda, protože by bylo zapotřebí nějakého aktivitáře na tuto krásnou trať. :(

Petr Novák napsal:
papej napsal:
Já, protože používám více tratí (090,CR 310, Dvoukolejka, Jihlava - Brno, JZD_760mm,Lesna draha Zarnovice - Brod, Trat 321, Trat_183, Vysocina_old, Zlatohorka, Ztracena_1987, Zracena_old a Zvolen - Nove Zamky) dohromady, používám UniGlobal s nakopírovanými Globaly tratí do UniGlobalu a nemám žádné problémy :D.
Takže jako spoluautor Uniglobalu chci vysvětlit některé věci.Do Uniglobalu prosím nezasahujte a nekopírujte do něj další soubory.Dalo nám hodně práce vše vyladit,aby trati na různých místech nepadaly.U 321 je velký problém,Martin používá vlastní úpravy kolejiva.Takže až do aktualizace č.17 jede 321 celkem bez problémů.U 240 (Jihlava-Brno) je třeba do trati dokopírovat opravný path,byl na stránce této trati.
Po instalaci Uniglobalu velice důrazně doporučuji projet všechny trati pomocí Route Riteru na kontrolu chybějících souborů příslušné trati.Divili byste se,co v některých tratích chybí.Normálně 183 pod Uniglobalem padá.Pokud ji opravíte pomocí Route Riteru,pády přestanou.
A co je nejdůležitější a často na foru omílané a přesto stále podceňované - Uniglobal je pouze na ježdění,na nic jiného!!!

Sice nevím, jak to doslova myslel Petr, že uniglobal je pouze na ježdění. Co já vím jeden začínající aktivivář pod tímto globalem udělal již několik aktivit. Nebo Petr myslí, že pod tímto globalem nejde stavět tratě, ale to také jde bez problému. Je to možná tím, že se muselo opravit pár chyb v tomto globalu.

CANDY napsal:
Petr: a kde sa dá stiahnuť ten Route Riter? pokial dobre chápem skontrolujem nám to chyby na trati ( chýbajúci .s súbor textury a pod.) ?
Přímo na stránce autora programu: http://www.rstools.info/route_riter.html
Přečti si,jak se s tím programem pracuje a co umí,vše je v nápovědě (anglické)

Mám pocit, že je třeba uvést na pravou míru, že ten, kdo dělá aktivity na Uniglobalu jsem já a test a vše proběhlo regulerně a bez problémů.
Aktivita je i venku. :-) A chystá se další :-D

Midrafon napsal:
Mám pocit, že je třeba uvést na pravou míru, že ten, kdo dělá aktivity na Uniglobalu jsem já a test a vše proběhlo regulerně a bez problémů.
Aktivita je i venku. :-) A chystá se další :-D

Opravuji své tvrzení:
Je to na OPRAVENÉM UNIGLOBALU!!!!!

Zdravím,potřebuji pomoc. Stáhl jsem trať 180 + 183 ale po rozbalení balíčku se mi oběví v souborech pouze trať 183 ale trať 180 nikde není. Kde ji najdu? Jak ji nakopíruju do hry?

Z Plzně vedou dvě trati, elektrifikovaná 183 do Klatov a dále klasická do Železné Rudy a klasická 180 do Domažlic a Furt in Wald.

Prosím poraďtě,nemohu rozběhat trat 180. Stáhl jsem od šneka balíček s tratěmi 180+183 ale po rozbalení v souborech nacházím stále jen trat 183 a 180 tam vůbec není. Co dělám špatně? Jinak tato trat 183 mi v MSTS normálně funguje ale trat 180 nikde nemůžu najít. Můžete mi prosím poradit co s tím? Jak postupovat? Používám Uniglobal,nemám raději nainstalovat nějaký Xtrack? Díky za pomoc.

Ještě jednou. Z Plzně vedou dvě trati, 183 do Klatov, vede trochu do kopce a přes most přejíždí trať 180.
Ta vede podle kolejí do Chebu (4 koleje vedle sebe a zcela vpravo po asi 2 km stoupá a přes most nadjíždí trať do Chebu.
Měl by Ti stačit Uniglobal, nevím jak teď, ale býval tam i Global pro trať.

Pro Zdanyska:Trať 183 (elektrifikovaná) hned za hlavním nádražím odbočuje vpravo a za mostem přes Radbuzu viaduktem přejíždí trati 170 (Cheb) a 180 (Domažlice). Další jízda tě vyvede na Valchu a Dobřany...
Trať 180 je souběžná se 170 až do stanice Plzeň - Jižní předměstí. 170 je dvojkolejná, elektrifikovaná a v současném stavu simulace vede jen kousek za stanici. Trať 180 vede od 170 vpravo, za "Jihem" odbočuje ve stoupání doprava ke Škodovce a opět překonává viaduktem 170. Další jízdou se dostaneš do Vejprnic, Nýřan...
Pro lepší názornost sáhni po mapě, na internetu není problém. ;) :oops:

Naposled editoval moderátor:
A ještě jednou pro Zdanyska: aby bylo vše 100% jasné: tratě 183 a 180 jsou jeden projekt. V MSTS se Ti skutečně udělá jen Trat_183, ale tím se nedej zmást, jde o obě tratě! Pokud vyrazíš z plzeňského hlaváku tím správným směrem (viz podrobný popis od Vennyho), do Domažlic dojedeš.

Zdravím Vás,
měl bych jeden takový dotaz, ale spíše tratě 170, ale jelikož to je na stránkách tratě 180, tak proto se zeptám tady.
Na těhcto stránkách http://www.trat-180-183.ic.cz/ jsem našel několik screenů z t-170 v úseku Plzeň - Rokycany. Vlastním normálně trať 180 a 183, ale když chci jet směrem na Chrást a Rokycany, tak je to bez krajiny - pouze koleje, a v Chrástu u Plzně mě to kamsi uhne z kolejí, tak proto se chci zeptat, jestli bych někde mohl sehnat tento úsek tratě z Plzně do Rokycan.
Předem děkuji za odpovědi.

Nemohl, autor to věřejně vydal v té podobě v jaké to máš a dál se stavbou nepokračuje.

Jemu nic jiného nezbylo, protože je v háji Plzeň, má tam havárii kolejí a nic s tim udělat nejde, jedině začít znovu. Proto je ta Plzeň takhle nedodělaná.

Ale nikdy není nic ztraceno, tento problém jde obejít. Tam kde je porušená databáze, kolem dokola se smaže vše co smazat jde a torzo co zbyde jako neoznačitelné se smaže jen ve world a takto se poškozené místo zneviditelní a zakonzervuje. Pak je vhodné koleje přepracovat tak, aby poškozené místo bylo bokem a nestálo v cestě nové pokládce kolejí, jinak tohle torzo je viditelné v editoru aktivit nebo při linkování návěstidel a pak se špatně definují trasy vlaků. V Případě Plzně bych neviděl problém, protože je to v MSTS koncové nádraží a je možné s ním hýbat dle potřeby. Stejně tento projekt je z počátků MSTS, dnes jsou úplně jiné podmínky ke stavění, tak by tomuto nádraží neuškodilo, kdyby se postavilo úplně znovu kousek vedle.
Problém je spíš jinde. Šnek svůj úkol splnil, postavil a vydal dvě tratě a pak správně usoudil, že je lepší žít než zbytek svého mládí ztrávit v editoru MSTS.

Svého času jsem Plzeň konzultoval i s Džordžem, ale bez nějakého úspěchu. Pak jsem se ještě donutil postavit úsek Plzeň - Rokycany i s krajinou, ale nějakým počítačovým nedopatřením se mi úsek Plzeň Doubravka - Ejpovice veškerý terén srovnal do roviny. Záloha? ( není ).
Toť asi všechno.

Back
Nahoře