Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Carlos napsal:
Ahoj, nevíte náhodou někdo jak se ve skutečnosti zastavuje v zastávce "LUŽANY"?
Když je přes skoro celou délku zastávky stahovačka.
Musíš zastavit tak, aby Ti to vyšlo. Je to o rukách. :):):)

Zdravim, měl bych dotaz ohledně zastavování vlaků ve stanici Chlumčany u Dobřan na trati 183. Zastavuje se zde před návěstidlem, které kryjepřejezd nebo až za ním aby se otevřel přejezd?

fíííííra napsal:
Zdravim, měl bych dotaz ohledně zastavování vlaků ve stanici Chlumčany u Dobřan na trati 183. Zastavuje se zde před návěstidlem, které kryjepřejezd nebo až za ním aby se otevřel přejezd?
V současné době se ve stanici Chlumčany zastavuje u všech křižujících vlaků před návěstidlem, neboli před přejezdem, od Plzně na první koleji, a od Klatov na koleji třetí. Je to dáno jako pravidlo, takže veškeré vlaky od Plzně první kolej, od Klatov třetí kolej i kdyby se nejednalo o křižování.

Chlapi prosím o pomoc při reinstalu MSTS jsem si zapoměl zazálohovat trať 180-183 a od Šneka základní balík jde stáhnout pouze 48% a tím to končí. A tak je trať nefunkční.

Ahoj, stáhl jsem si tuhle trať, včetně aktualizací a nedaří se mi to rozjet. Problém spočívá v tom, že když skrz Trainstore nahodím MSTS s pouze touto tratí (a uniglobalem ze stránek http://jirik-tk.sweb.cz/uniglobal.htm ), tak MSTS se zapne a na úvodní obrazovce nemám možnost zvolit ani jednu ze čtyř voleb, všechny jsou neaktivní.

Věděl by prosím někdo, co tomu chybí?

Carlos napsal:
Ahoj, nevíte náhodou někdo jak se ve skutečnosti zastavuje v zastávce "LUŽANY"?
Když je přes skoro celou délku zastávky stahovačka.

U nás je takýto Lamač.....Ono sa zastavuje na dva spôsoby.
1) na pravidelný pobyt...(keď sa trafíš)
2) na predĺžený pobyt...(keď sa netrafíš)

Plech: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/522

Naposled editoval moderátor:
Aktivity tam mám vložené 3 a stejně nic :(

Nevím, jestli jsme se dobře pochopili, zde je screen mého problému:

Bez_n_zvu.jpg

Global jsem už zkusil stáhnout znovunepomohlo. Trať jsem stáhnul znovu i s aktualizacemi a stále nic... :(

Naposled editoval moderátor:
Ted jsem stáhnul aktivitu pro verzi 1.1 ze stránek Blackwolfa, dosadil potřebný trainset a stále stejné..

Trainstore používám, ale před instalací trati jsem vše zpět vrátil a také vše vracím zpět před instalací aktivit.

No evidentne je tam nejaký problém práve okolo tohto keď ti to nejde a všetko je takzvane v poriadku. (TrainStore je pekná hovadina.)

Zkusil jsem vše do MSTS vrátit a spustit pouze s tratí 180 bez pomoci Trainstore a žádná změna..

K LC:
Projel jsem tu aktivitu MSTS activity analysis a ten ukazuje, že tam vše potřebné je.

Nuž keď všade všetko je a predsa to nejde, tak bude problém s modulom, čo je red klávesnicou ......Iný problém tam už nemôže byť.

Back
Nahoře