Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Já musím připomenout i Jardu Skůru,vymodeloval mi zastávku Zbůch,moje současné bydliště a stavědlo Nýřany.V Nýrsku sklad s rampou,ale časově jsme na tom oba stejně,protože máme prcka a manželky někdy netolerují hodiny strávené u počítače.
Opakuj pokusy, mne to tiež nešlo, ale keď som dal príkaz pokračovať v downoalde o chvíľu neskôr, tak sa vždy niečo naviac načítalo a nakoniec som to celé stiahol.deather napsal:Ahoj tak jsem se na tu trať těšil,ale nevím čím to je,nejde mi stáhnout,zastaví se to na 99% a potom ani ťuk.Stahuji přes download expres.Poradíte?Díky
Vasek napsal:Já mám zase následující problém.V aktivitě při odjezdu ze stanice mi to nezapíska
No mně to nepíská,i když nic nedělám.Ivan.ps napsal:Vasek napsal:Já mám zase následující problém.V aktivitě při odjezdu ze stanice mi to nezapíska
Tak toto sa stava aj mne odkedy pouzivam poslednu verziu binu. Vsimol som si, ze ak cely cas ked stojim v stanici mam prepnutu iba kameru kabiny, tak vsetko ide bez problemov, ale ak sa pocas statia v stanici hram s kamerami a prehadzujem pohlady, tak sa mi zvykne stat, ze to nezapíska pri odchode...
DEJV00 napsal:Ahoj lidi,tak když sem už vyřešil jeden problém , nastane druhý![]()
Když zapínam TS tak se mi to nacte do pulky a hodi to chybu ze to potrebuje zavrit,,odeslat zpravu o problemech=neodesilat,,
Já nevim jestli to je chyba v Globalu nebo kde???
Přitom mam stazeno vse co je potreba-Global a Zvuky
Pokud já vím tak výhybna slouží jen pro křížení vlaků bez osobní obsluhy.klimi napsal:Mám dotaz na autora tratě.Dělám aktivitu pro tuto trať ale neznám ji a v životě jsme tudy nejel.V Jř je napsána stanice CHotěšov u Stoda a u tebe v trati je Chotěšov zastávka a výhybna Chotěšov.Co je teda podle Jř ten Chotěšov u Stoda?