Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miran napsal:Kodl napsal:Takže ano nebo ne.Mondeo napsal:Trať BP a Luhačovice mají stejný GLOBAL, pro trať 180/183 a 321 musíš mít jiný GLOBAL (používají jiné kolejivo X-tracks)Kodl napsal:A můžu vůbec mít Tratě BP a 180-183 současně :?:
Ne, BP a 180-183 se spolu nesnesou!!!
deather napsal:Tak se mi to podařilo stáhnout všechno,ale zvuky ne.Naskočí chyba stránku nelze zobrazit.
A update trate s opravou si si stiahol?Fabio napsal:Ahoj,
mám takový problém, možná že se to tu už řešilo, ale když se chci projet po této trati(180) tak mi to vždy hodi chybu: Selhala Inicializace manažeru aktivity. nevíte čím to může být :?: :?:
díky moc
nebulus napsal:A update trate s opravou si si stiahol?Fabio napsal:Ahoj,
mám takový problém, možná že se to tu už řešilo, ale když se chci projet po této trati(180) tak mi to vždy hodi chybu: Selhala Inicializace manažeru aktivity. nevíte čím to může být :?: :?:
díky moc
Ivan.ps napsal:Prave som si stiahol update trate. Neviem ci som slepý alebo som zase nieco nezvladol ale v tom rar-ku som nenasiel ziadny navod o ktorom je tu reč.![]()
Davide, Davide, stačí trochu číst - má jiný GLOBAL !!!!David Kodet napsal:Nevíte proč se mi tato trať nesnese s Zbyňkovou?
Mondeo napsal:Davide, Davide, stačí trochu číst - má jiný GLOBAL !!!!David Kodet napsal:Nevíte proč se mi tato trať nesnese s Zbyňkovou?
Nenapadlo mě čím by to mohlo být, tak jsem přeinstaloval MSTS a hle, trať už v pohodě jede a je fakt superPpoollll napsal:A postupoval jsi podle pokynů - přejmenoval adresář, dokopíroval soubory z aktualizace, umazal staré soubory se 180 v názvu?
Venny napsal:Možná pomůže toto: trať jsem stáhl ve v.1.0 a potom provedl aktualizaci na v.1.01. Nechodila.Zrušil jsem dodávané PATHS a nainstaloval opravný archiv s aktivitami opět v.1.01. (tzn. nové PATHS). Potom už vše bez problémů.
![]()
Venny
Šnek napsal:Pakliže nemáš ani jednu aktivitu funkční a nainstalovanou trať ani chodit nemůže,což byl asi tento případ.