Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Tak na webu je již nahrána oprava. Je tam jak malý soubor se změnama trati i aktivit a popisem jak updatovat tak i velký archiv s kompletní traťí v již přejmenovaném stavu.
Aktivity dodané s tratí od Šneka jsou taktéž opravené.

Upravil som súbor "Sigcfg.dat" pre trať 180 podľa návodu JP. Radius pre svetlá je 0.2 a pre indikátory 0.08. Návestné svetlá majú normálny vzhľad a dobrú viditeľnosť. Ak by ho autor trate schválil, tak by sa mohol aj zverejniť. Kdo má o opravený súbor záujem kontaktujte ma.

f

Tak se mi to podařilo stáhnout všechno,ale zvuky ne.Naskočí chyba stránku nelze zobrazit.

Miran napsal:
Kodl napsal:
Mondeo napsal:
Kodl napsal:
A můžu vůbec mít Tratě BP a 180-183 současně :?:
Trať BP a Luhačovice mají stejný GLOBAL, pro trať 180/183 a 321 musíš mít jiný GLOBAL (používají jiné kolejivo X-tracks)
Takže ano nebo ne.

Ne, BP a 180-183 se spolu nesnesou!!!

Tak já vam teda nevim , odendal sem GLOBAL trati BP , a dal sem tam GLOBAL teto trati a MSTS se furt nespousti :roll: :cry:
Tak v čem je teda problém :?: :eek:

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
mám takový problém, možná že se to tu už řešilo, ale když se chci projet po této trati(180) tak mi to vždy hodi chybu: Selhala Inicializace manažeru aktivity. nevíte čím to může být :?: :?:

díky moc

Fabio napsal:
Ahoj,
mám takový problém, možná že se to tu už řešilo, ale když se chci projet po této trati(180) tak mi to vždy hodi chybu: Selhala Inicializace manažeru aktivity. nevíte čím to může být :?: :?:

díky moc
A update trate s opravou si si stiahol?

nebulus napsal:
Fabio napsal:
Ahoj,

díky moc
A update trate s opravou si si stiahol?

jj, tu uz mam

A postupoval jsi podle pokynů - přejmenoval adresář, dokopíroval soubory z aktualizace, umazal staré soubory se 180 v názvu?

Prave som si stiahol update trate. Neviem ci som slepý alebo som zase nieco nezvladol ale v tom rar-ku som nenasiel ziadny navod o ktorom je tu reč. :eek:

Ivan.ps napsal:
Prave som si stiahol update trate. Neviem ci som slepý alebo som zase nieco nezvladol ale v tom rar-ku som nenasiel ziadny navod o ktorom je tu reč. :eek:

1) - Není to RAR. Ten dělá zbytečně velké archivy. Je to ACE.
2) - Update v1.01.doc soubor ti nic neříká?

Možná pomůže toto: trať jsem stáhl ve v.1.0 a potom provedl aktualizaci na v.1.01. Nechodila. :cry: Zrušil jsem dodávané PATHS a nainstaloval opravný archiv s aktivitami opět v.1.01. (tzn. nové PATHS). Potom už vše bez problémů. :P
Venny

Pakliže nemáš ani jednu aktivitu funkční a nainstalovanou trať ani chodit nemůže,což byl asi tento případ.

Ppoollll napsal:
A postupoval jsi podle pokynů - přejmenoval adresář, dokopíroval soubory z aktualizace, umazal staré soubory se 180 v názvu?
Nenapadlo mě čím by to mohlo být, tak jsem přeinstaloval MSTS a hle, trať už v pohodě jede a je fakt super

Venny napsal:
Možná pomůže toto: trať jsem stáhl ve v.1.0 a potom provedl aktualizaci na v.1.01. Nechodila. :cry: Zrušil jsem dodávané PATHS a nainstaloval opravný archiv s aktivitami opět v.1.01. (tzn. nové PATHS). Potom už vše bez problémů. :P
Venny

V těch PATHS to určitě není. Ty jsou totiž ty samé co byly v archivu ve verzi 1.0. Nové tam jsou akorát soubory s koncovkou ACT. Takže tohle vypadá na jiný problém.

Šneku, veliké díky za peknú trať. Dnes som sa konečne po nej prebehol a musím skonštatovať, že vďaka nej sa vo mne konečne naštartovala tvorivá sila a začínam opäť práce na dokončení malého ganzu.

Screeny z okolia Železnej Rudy:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/work/ganz-zr1.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/work/ganz-zr2.jpg

PS: screeny šlachtičnej som robil takisto na tvojej trati :wink:

Back
Nahoře