Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Mám problém při tvorbě aktivity.Aktivita v zimě,příjezd a zastavení v zastávce Hojsova Stráž.Po rozjezdu až k vjezdu do stanice Hamry je limit 20 km/h,tedy více než 4km.Je to tak v zimě nastaveno na tento úsek nebo je to problém Bin?
Edit:
Takže test s nižší verzí Bin z uložené pozice.Zastavení v zastávce Hojsova Stráž a stisknutím ENTER pro nástup a výstup naskočí na TM LIMIT 20 km/h ze 70 km/h. :roll:

Tak se ani s nižší verzí Bin nevyřeší problém s 20km/h mezi Brčálníkem a Hamry.Takže aktivitu poopravím a 4km/h pojedeme na PJ (u trati 183) max=24 km/h.Uvidíme jak se to projeví na jízdní době.

Pro aktivitáře s příchodem nového GVD přišla z ČB jedna 749-241.Je nasazována na 7401/7404/7412/7417/7422/7427/7430,musím přiznaj že je kouzelná a za těch pár dní si o ní čím dál víc lidí mluví ve vlaku.Hlavně někteří co bydlí blízko trati,padají skoro z postele.
Důvodem proč jezdí místo 854 je absolutní nedostatek motorů a přípojných vozů.Ale zase jsme se přenesli o pár desítek let zpátky.
Tohle opatření platí do 5.ledna 2008,ale nevěřím,že by se potom něco změnilo.

Saprlote na aktualizaci jsem zapoměl,ale když jsem trať aktualizoval už aktivitu nespustím.Kompletně se načte a když má naskočit simulace hodí mě k Billovi.Nevíte co s tím?Ď.

Tu bertu s Honzou Tomanem uděláme až bude nový model barči což bude nevím kdy snad až ho někdo udělá. na starý už nikdy nic nenaskinujeme. ne že by byl zase tak šeredný, ale už zastaral a potřeboval by rekontrukci. Jenom nafotit tu barču. udělá to prosím někdo? A když už to píšu šneku ja kto vypadá s tratí. Stále zlobí ta databáze v Plzni?

Bohužel,na žádné řešení jsem nepřišel,takže je to pořád lidově řečeno na pytel.

To mám,global stažený taky z těchto stránek,je to CD180global_v1.0 .Zítra zkusím odinstalovat msts a nahrát do čisté instalace.

Naposled editoval moderátor:
martin novy napsal:
To mám,global stažený taky z těchto stránek,je to CD180global_v1.0 .Zítra zkusím odinstalovat msts a nahrát do čisté instalace.

Tento global nesmiš mít ve stejné složce jako defaultní golbal nebo Global BP!

Naposled editoval moderátor:
martin novy napsal:
Není mi to moc jasný,kam mám global nahrát?Přepíšu ten původní,protože jiný tam není.
Původní přejmenuj,nebo dej do zálohy a nahraď ho novým Globalem.

Možno by pomohla celá reinštalácia hry,ak by bolo času.
Každopádne tá trať je pekná,aspoň na obrázkoch :)

Čau! když načítám uloženou kativitu na týto trati tak mi to píše vokno ERROR. a obsah je Region Load Error - parrent trackmonitor does not exist. Co je tuto zase za bordel. To jsou nějaký podvody od microsoftu:-( pOradíte někdo pls?

Čouda:
Máš moc uložených pozic a/nebo moc consistů. Pomůže promazání.

Back
Nahoře