Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
strvp napsal:Zdravím. Byl jsem donucen přeinstalovat win a tak se mi po instalaci tratě 180 oběvuje hláška: failed to open texture file: `depokanc.ace. Našel jsem někde jinde, že to znamená, že mám nové textury, kde se to už jmenuje ndepokanc.ace bez toho blbého znaku, ale MSTS stále hledá ten původní soub. Když to odklikám, tak to jede, ale v trati se mi každou chvíli objeví podobné hlášky. Poradíte mi, kde můžu sehnat nějakou opravu, případně jak to opravit sám? Mám nainst. MSTS bin 1.7.051922, trat verze 1.01, global 1.0, 2 updaty zz stránek ...ic.cz (počasí+něco) Možná, jsem zvolil špatný postup instalace, ale zkoušel jsem to různě opravit a nic. Jinak reinstal jenom MSTS je akce na celý den! Už by někdo měl konečně začít používat lepší způsob instalace wagonů a vůbec všeho! Vždyť je to tak jednoduché lidi.
strvp napsal:Tak znovustrvp napsal:Zdravím. Byl jsem donucen přeinstalovat win a tak se mi po instalaci tratě 180 oběvuje hláška: failed to open texture file: `depokanc.ace. Našel jsem někde jinde, že to znamená, že mám nové textury, kde se to už jmenuje ndepokanc.ace bez toho blbého znaku, ale MSTS stále hledá ten původní soub. Když to odklikám, tak to jede, ale v trati se mi každou chvíli objeví podobné hlášky. Poradíte mi, kde můžu sehnat nějakou opravu, případně jak to opravit sám? Mám nainst. MSTS bin 1.7.051922, trat verze 1.01, global 1.0, 2 updaty zz stránek ...ic.cz (počasí+něco) Možná, jsem zvolil špatný postup instalace, ale zkoušel jsem to různě opravit a nic. Jinak reinstal jenom MSTS je akce na celý den! Už by někdo měl konečně začít používat lepší způsob instalace wagonů a vůbec všeho! Vždyť je to tak jednoduché lidi.
Zjistil jsem, že na notebooku mám nainstal verzi tehle tratě s těmi starými názvy, zkopíroval jsem ten depokanc.ace a nic to nepíše a jede, ale na "širé trati" se mi hlásí ještě spousta chybějících souborů a kdybych je měl všechny zapsat, abych věděl o které jde - týden. Napadlo mě vzít tu složku a zkopírovat ji celou s tím, že dám nepřepisovat. Mno ale pořád to bude taková divná akce. Help nerozumíte tomu někdo trochu líp? Někde přece musí být soubor, ve kterém je napsáno jaké se požadují ty textury. Stačilo by ho překopírovat nebo v horším případě editovat. Help please!
Dík
Venny napsal:Čoudo, zkus na Interfernetu pohledat např. prográmek INSTALL CREATOR. Dá se k němu získat nejen český překlad programu, ale i tzv. CZ modul, který obsahuje českou verzi vlastní instalace tak, jak bude reálně probíhat. Je u toho slušný průvodce, náhledy po každém provedeném kroku, uživatelské nastavení atd. V něčem podobném asi pracuje Zbyněk při vydávání aktualizací BP. Dle potřeby dokáže i výrobu odinstalátoru (strašný slovo).
Hodně úspěchů, je to jednoduchý program.
Zde na http://www.clickteam.com,
zkus ale radši Slunečnici, Studnu, Stahuj, Sosej apod. Kdyby nebyl, ozvi se na SZ.
Čouda napsal:CHlapi děkuju vyzkouším to.
Miran: copak psal? mě to zajímá :bounce: :salut:![]()
![]()
Natoč videa,nafoť fotky,dodej dokumentaci a možná se Šnek v někdy později chytne.venca.roy napsal:Ahoj, chci se zeptat jestli neplánuješ prodloužit trať z Klatov přes Sušici do Horažďovic předměstí (trať 185).
ruzeri napsal:To latich: Díky moc za pomoc už jezdím . A ještě bych měl otázku nemátě nikdo točnu?Díky moc
Takhle chová MSTS, pokud máš k trati nepřátelský Global a mícháš Global BP a xtracksy.Kank napsal:Odpovědel sis sám. Vypne se to proto, že tam je nějaká chyba. Ale bez textu té chyby ti asi nikdo neporadí...