Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens

Vadu na kráse? Jak pro koho. Tak těžké si stáhnout dva soubory zase není. A vybereš si z toho to co je pro tebe vhodné.
Máš slabý PC - stáhni si lo textury. Pak ale nelze očekávat vysokou kvalitu zobrazení.
Máš silnější PC - stáhni si hi textury náročnější na výkon sestavy. Popisy textur jsou pak i čitelnější.
Provozuješ všehochuť i se zahraničními vozidly - stáhni si chování na 30 cm. Pro Zbyňka nutnost :!:
Provozuješ jen vybraný Česko-Slovenský vozový park s upraveným chováním spřáhel - stáhni si chování na 80 cm.

Bohužel se ale nacházejí i jedinci toto nechápající. Pro ně je to vada na kráse (uznávám) ale tam už málo co pomůže. A že jsou i tací co stahují vše a pak jim to jen leží na disku a po čase pak nevědí co je co - co s tím nadělám? Já nemám čas vodit každého za ručičku. Na stránkách je to popsáno snad dost jasně.
Takže lidičky používejte alespoň občas i hlavu aby jste měli méně problémů v životě :wink:

Ppoollll napsal:
Martens
Vadu na kráse? Jak pro koho. Tak těžké si stáhnout dva soubory zase není.
Pavle, mi osobně tenhle systém nevadí ani v nejmenším a je i logický a přirozený.....spíš, že si na ten systém někteří nemohli zvyknout.....

Ppoollll napsal:
Takže lidičky používejte alespoň občas i hlavu aby jste měli méně problémů v životě :wink:
Velikú pravdu máš - pretože 80% problémov a zbytočných dotazov na fóre je z toho, že niekto nepohne rozumom ani zaboha !

Martine

Tohle neberu jako osobní. Tys tam byl uveden jen kvůli tomu aby lidi věděli na co odepisuji. A jsem rád že alespoň některým to přijde logické a přirozené.

Tax

Kámoš se vrátil teď z Anglie kde se pohyboval a porůznu živil rok. A jeden příklad za všechny (a povídal toho mnohem víc) jak je jinde. Jezdil tam pár tejdnů s vysokozdvižným vozíkem a v noci tam ve fabrice svítil jeden reflektor namířený proti vratům do očí. On nelenil (neboť ho to vytáčelo) a nechal se na těch vydlích zvednout a reflektor pootočil. A druhý den sklidil pochvalu od místního který tam dělal už 28 let ale tohle ho nenapadlo. :lol: I takový je svět a lidi na něm.

Kluci na http://www.ama-cb.cz/msts/ je aktivita pro 310, ale prosím za omluvu, poslal jsem náklaďák na kolej, kde budete stát vy v Opavě.
Aktivitu jsem opravil a poslal Karlovi. Tak si počkejte až to dá na web. Děkuji

Naposled editoval moderátor:
Jak se píše o aktivitě na lokálce tak moje první aktivita Os 2337 půjde ven už do týdne a půl ("upozorňujeme cestující, že ohlášené zpoždění se může změnit" ) :) .....jak jsem slíbil tak bude i se staničním rozhlasem a až půjde ven tak se spustí i nový web!

Snad není těch novinek moc :wink:

potrebujem help!!
v aktivite mirec&posion ec72 mi hned na zaciatku vyskoci hlaska nelze pridat vozidlo EZvagEMV.s stiahol som grafiku na minimum ale aj tak mi to neide tak ja uz neviem mozte mi niekto prosim poradit? :roll: :roll:

Mirec&Poison EC72 Smetana 1.díl

K aktivitě M&P_Smetana... ode mě.Doporučuji všem uživatelům v Břeclavi ukládat hru SAVE co nejčastěji.Hlavním SAVE bych doporučil uložit hru před příjezdem k tankovacímu bodu.Ne každému a ne hned se podaří natankovat.Na obrázku je vidět postavení loko při tankování,může se stát,že to bude u každého uživatele jinak.Mirec dostal naftu do nádrže zhruba v pozici viz obrázek2.Jinak pro chod aktivity je potřeba i cd_servis3,který je u Mirece na stránkách k downloadu zde http://mireck.ic.cz/servis3.zip K tankování.Po příjezdu k TB F9 kliknout na vozidlo a pomocí klávesy"T" tankujem.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sdhhosin.wz.cz/fotky/tankbod.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sdhhosin.wz.cz/fotky/tankovani.jpg

K aktivitě saxonia: pád aktivity byl způsoben nehlášením neexistence engu.
K pathu v Kolíně: stačí nezastavovat za odjezdovým návěstidlem.

Dále mám výhrady k provozu: 1) jen mezi Kolínem a Úvalami jela na trafficu 4x stejná souprava EC se slovenskými vozy řady Beer. To není zrovna reálné.
2) Nepamatuji situaci, že by od Úval(ale i jinde) jely po trojkolejce tři vlaky po všech všech třech kolejích jely současně jedním směrem tři vlaky. Obzvláštně v tomto úseku na to není ani zařízen autoblok.
a za třetí: vlak, který má na konci tři jídelní vozy a jede jako rychlík také není k vidění příliš často.
Jinak je to dobrá aktivita a ani jednou mi nespadla (jen jednou mě to poslalo v Kolíně na Osek, protože jsem zajel moc daleko).

Poison: Tak to abych si v Břeclavi pohnul s výměnou pražců, ať to tam má patinu. Zatím to mám od Dyje do Mikulova a Lednice. Současně traťovka maká ze Zaječí do Hodonína a zbývá posledních 15 km. Také vyhlazuji terén a vyměnil jsem všechny podjezdy za nové.
Václav S:
Z Úval do Poříčan se už jezdí souběžně po všech třech kolejích v jednom směru.

Jenže tohle bylo mezi Úvalami a Běchovicemi. Tam je autoblok ještě ze šedesátých let (nevím přesný rok instalace).

autoblok

VáclavS napsal:
Jenže tohle bylo mezi Úvalami a Běchovicemi. Tam je autoblok ještě ze šedesátých let (nevím přesný rok instalace).
Ber to jako náskok před budoucností.
Mezi Bílinou a Mostem se jezdí dokonce po 4 kolejích vedle sebe kterýmkoliv směrem.

To VáclavS:

Václave co se týká skladby .con v act. tak jsem již psal i v samotné act. že byla předělaná bohužel s jednou chybkou na set BP. Používal jsem loko ř. 372 a 180 a ty zatím v setu BP nejsou. Prostě jsem ji chtěl vydat. V conbuilderu jsem naházel vozy které mi přišli pod ruku. Přemýšlej o čem act. je, kde si můžeme pustit fantazii na špacír, kde ne a kde jsou rezervy. Já vidím rezervy v plnějším traficu. Pravda liší se to od skutečnosti, ale hra je potom záživnější.
Kolín se stává dost zatíženou stanicí, proto tam již 5 souprav nedám. Do Libně protože už je to Praha si netroufám dát více souprav než 3. Škoda, ale něco za něco. Při Sax. do KH ti skladba .con bude jedno protože bude v noci.
A v noci ve skutečnosti jezdila, jedna se vezla tam a druhou z KH jsi vezl nazpět. ( asi 17 vozů z toho 2 byly pro auta ) Tedy avizuju, že se připravuje další act. Nic uvidíme . :)

4koleje

VáclavS napsal:
Pokud-li vím, tak je od Mostu k odbočce České Zlatníky dvou- a od odobočky do Bíliny tříkolejka
Je to už hafo let, co jsem vozil B.Draka do Chomutova a ve svém věku už mám nárok na zapomínání.
Po 4kolejce jsem tam ale určitě jel.
Nebo to byla jen ta navážka na Kyjicích, či jak se to tam jmenuje?
Jo to bude asi ono, co je to až skoro u Jirkova.
Takže moje omluva za mystifikaci... A jezdí se tam po všech kolejích oběma směry.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře