JOHNZ napsal:Precitaj si pozorne popis k aktivite, ake vozidlo je tam nad ramec ... :idea:
tu neide o to ja ten vagon som si stiahol ale aj cez to mi to vyskakuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Precitaj si pozorne popis k aktivite, ake vozidlo je tam nad ramec ... :idea:
dále vidět řadu DB 180 a DB 230 v Kolíně také není nic neobvyklého. Jezdí tam pro kontejnery do KH.VáclavS napsal:To Zdeněk: Já bych tam pro zvýšení trafficu dal více nákladních vlaků. Tam by se několikrát stejná souprava bez problémů snesla.
To Bob57_cz:Ty čtyři koleje jsou v kyjicích mezi stavědlem jedna a budovou na tvz.Ervěnickém koridoru. Až do roku 2003 tam bylo povoleno pouze 40 km/h, teď je tam 100km/h.

Martin V napsal:Zdravim, stalo se nekomu pri aktivite M&P Smetana, ze se nepostavila cesta ke kryse? Ja kdyz natankuju a snazim se zajet pro krysu, tak za reverznim bodem na hodoninskem zhlavi se nepostavi cesta ke kryse, ale vraci me to zpet vlevo smer tankovaci bod. Zkousel jsem zastavovat ruzne daleko za rev. bodem, ale nic. Diky za radu.
alcapone napsal:Dofám,že se vám všem bude aspoň trochu líbit, jinak Pardubice -Kolín mám hotovou, teď ještě udělat Kolín -Praha.
Začal jsem dělat velkou nostalgii, kde budou soupravy pouze ČSD. Tak mám otázku, zda byla elektrifikace na konci sedmdesátých letech stejná jako teď a jaké mašiny táhly soupravy. Táhnout bude Kiklop.