Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Aby zde někdo nedával mylné informace, tak chci upozornit, ty kdo zaspali, že od chvíle vzniku nádraží Praha Holešovice jsou v Trainsetu BP i 371 a 372. O DB_180 nevím, pokud na této trati jezdí, rád doplním.
Jinými slovy, trainset se stále doplňuje. Stačilo se jen zeptat. Samozřejmě je i od počátku v mých downloadech. Teď na to koukám, chybí mi odkaz, ale stačilo vyzkoušet doplnit vzoreček.
Ale nejsem živ z MSTS takže nemám tolik času vše aktualizovat.
Upozorňuji, že každé i staronové vozidlo doplněné do Trainsetu BP je přeznačeno do systému dle závěru sleziny z ledna tohoto roku. (např. cd_372013.eng, cd_371201.eng, atd)

To Zdeněk: Já bych tam pro zvýšení trafficu dal více nákladních vlaků. Tam by se několikrát stejná souprava bez problémů snesla.
To Bob57_cz:Ty čtyři koleje jsou v kyjicích mezi stavědlem jedna a budovou na tvz.Ervěnickém koridoru. Až do roku 2003 tam bylo povoleno pouze 40 km/h, teď je tam 100km/h.

VáclavS napsal:
To Zdeněk: Já bych tam pro zvýšení trafficu dal více nákladních vlaků. Tam by se několikrát stejná souprava bez problémů snesla.
To Bob57_cz:Ty čtyři koleje jsou v kyjicích mezi stavědlem jedna a budovou na tvz.Ervěnickém koridoru. Až do roku 2003 tam bylo povoleno pouze 40 km/h, teď je tam 100km/h.
dále vidět řadu DB 180 a DB 230 v Kolíně také není nic neobvyklého. Jezdí tam pro kontejnery do KH.
BTW:Jinak pro zajímavost jal včera na kontejnerech do Uhříněvse 140.089.

.

Jo do Uhřiněvse jezdí 180, 372 a pokud tam byla bobina tak je možné že bastarda stáhli protože nejsou. 140.089 asi z Ul depa nebude ono tam něco takového pendluje na přípřež mezi Libní a Uhř. Ještě DR 230 byly přeznačeny na DB 180 pro spojení DB drah.

Potkat 180DB v Libni, nebo Koline je stejne "vzacne", jako tam potkat persinga 163, nebo krysu 151. A kdyz autor aktivity posle 180DB s 3xBdmtee jako nahradu misto esusu na trasu Kolin - Praha Mas.n., tak taky neudela spatne:
ee35c87cb733b66412e2ce0135e888fd.jpg
podrobnosti >>>
Tyto lokomotivy obcas slouzi v Koline jako dispecerky a postavaji na sturcu kousek od osobniho.

Naposled editoval moderátor:
Aktivita M&P Smetana

Zdravim, stalo se nekomu pri aktivite M&P Smetana, ze se nepostavila cesta ke kryse? Ja kdyz natankuju a snazim se zajet pro krysu, tak za reverznim bodem na hodoninskem zhlavi se nepostavi cesta ke kryse, ale vraci me to zpet vlevo smer tankovaci bod. Zkousel jsem zastavovat ruzne daleko za rev. bodem, ale nic. Diky za radu.

Re: Aktivita M&P Smetana

Martin V napsal:
Zdravim, stalo se nekomu pri aktivite M&P Smetana, ze se nepostavila cesta ke kryse? Ja kdyz natankuju a snazim se zajet pro krysu, tak za reverznim bodem na hodoninskem zhlavi se nepostavi cesta ke kryse, ale vraci me to zpet vlevo smer tankovaci bod. Zkousel jsem zastavovat ruzne daleko za rev. bodem, ale nic. Diky za radu.

Martin,

tu je problém v tom že asi "jedeš pomalu"...Tzn. že paths ti zaberie traffic vlak EC 130 "Polonia" a teda MSTS ti výhybku neprehodí a ti sa nedostaneš ku gorile...Mne sa to stalo iba raz, potom ma nato upozornil Poison.Potom som išiel trocha rýchlejšie a všetko bolo OK...Ak by problém pretrvával, hoď na diskusiu aspoň čas kedy si pri otočnom bode ku gorile a potom sa môžeme baviť ďalej...

Mirec diky,
zkusim sebou vic hodit, abych nezdrzoval provoz. :D A kdyby to nestacilo, tak dam do diskuze casy.

ono taky záleží na tom jak rychle se ti povede natankovat, na první pokus se mi to nepovedlo vůbec, tak jsem se znovu podíval na obrázky tady na fóru a pak už to šlo na poprvé...u 754 by měla být druhá náprava prvního podvozku "za čerpací stanicí"...mě to takhle fungovalo...

Dofám,že se vám všem bude aspoň trochu líbit, jinak Pardubice -Kolín mám hotovou, teď ještě udělat Kolín -Praha.

Začal jsem dělat velkou nostalgii, kde budou soupravy pouze ČSD. Tak mám otázku, zda byla elektrifikace na konci sedmdesátých letech stejná jako teď a jaké mašiny táhly soupravy. Táhnout bude Ky klop.

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Dofám,že se vám všem bude aspoň trochu líbit, jinak Pardubice -Kolín mám hotovou, teď ještě udělat Kolín -Praha.

Začal jsem dělat velkou nostalgii, kde budou soupravy pouze ČSD. Tak mám otázku, zda byla elektrifikace na konci sedmdesátých letech stejná jako teď a jaké mašiny táhly soupravy. Táhnout bude Kiklop.

Praha - Bohumín je elektrifikována dnes stejně jako na konci 70.let .
Klidně jdi do toho.
Jezdilo skoro vše jako dnes mimo 111 a x63/x62 (ty ještě nebyly).
Rychlíky Praha - Košice 150 s častými záskoky řadou 141 i 140.
Ostravan a Silesia jezdily 140 LD Ostrava.
V době zkoušení Kyklopa jezdil tento právě na přípřeži Ostravanu.

Praha - KH - Bratislava vesměs 350, občas na krátko 141 do KH,pokud lehla někde 350.
Jediná Hungaria jezdila vždy 350 s průjezdem KH i za cenu záměny strojů v obězích mezi sebou v Praze.

Zastavování trafficů

Chtěl bych se zeptat, jde nějak udělat, aby počítačový traffic zastavil uprostřed nástupište (nebo u budovy) a ne ne jeho konci? Jelikož nechci používat loose consisty - neb pak MSTS dělá psí kusy, jsem nucen používat ve stanicích traffic. A nevypadá moc hezky když na hlavasu nestojej rychliky pod halou ale nalepeny na odjezdovy klacky... Další dotaz - jde nějak změnit rychlost pomalé jízdy? A jak je to se značkama Z + K? Dal jsem pomalou jizdu ale znacky nikde...pritom v nejake aktivite jsem videl pomalou jizdu a ta byla oznacena znackami zac. + kon. pomale jizdy...
Dík

Vlož před lokomotivu servis4.
Je to neviditelný vagon, který se chová jako začátek vlaku a zastaví na konci nástupiště. Lokomotiva pak zastaví ve vzdálenosti od konce nástupiště podlo počtu (tedy délky) servisů, které jsou před ní.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře