bob57_cz
Učitel češtiny
NE ! Nic takové jsem nenapsal ! Umíš číst, tak čti pořádně a nepřeskakuj slova, věty. Pokud se nad tím zamyslíš, tak ti to jasný smysl dá. Případně to najdeš tam, kam to Martin přesunul, pokud ti to tu již nenavazuje.Jacek napsal:bob57_cz napsal:Ach jo. Kliknu na stažení, dám uložit a PC mi oznámí, že soubor stejného jména již na PC mám, jestli jej chci přepsat. Aha,už jsem si to asi stáhnul dříve, tak dám NE a mám pořád starší. Já si to čísluju, ale každý si tu správu nevede a někdo ani neví, že si to může při stahování rovnou přeznačit. Pořád ještě nevíte o čem to je? A pak si dotyčný nainstalí starší v domění, že je to stejné a ouvej - něco je jinak!
Co je to za argument??
Nás ve škole učili, že správný ajznboňák umí číst. Čili pokud se mě počítač zeptá "Chcete přepsat soubor X o velikost Y a datem Z souborem X s jinou velikostí a datem, kde je problém?
To jako chceš po autorech misí, aby neustále sledovali aktualizace a pak neustále sypali nové a nové verze téhož, když tam nebude žádná změna?
Co tu pleteš ajznboňáky. To není o tom, jestli umím číst já,ty,ajznboňák či popelář. To je o tom, že spousta příznivců MSTS si rádo hraje, ale jinak o PC ví jen nedostatečné základy. Prakticky umí jen přetáhnout myší "obrázek" z okna do okna a přitom ani neví co odkud a kam to bylo. Myslete, chlapi, i na tyto nebohé uživatele. Opravdu je mezi námi spousta i těch, kteří zapnou vypínač a čekají se zatajeným dechem, co se objeví a oddechnou si teprve tehdy, až se ukáže plocha s ikonkami, které znají. Instalují systémem OK/OK/OK, mají jen C:/Windows a ani neví, kde mají skutečně své dokumenty a obrázky. Pokud se mne v práci ptají kolegové na problémy s PC, tak si je musím taky napřed proklepnout, abych zjistil, jakou používají správu souborů - default či pokročilejší a tomu pak musím přizpůsobit i svůj nástin možné pomoci.
( Nepíšu tu pod tlakem emocí, jen vás chci přivést k tomu abyste opravdu mysleli i na ty úplné začátečníky, fakt. Všichni tvůrci jste už o hodně a hodně dál. )