Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ondro754 napsal:Písalo sa tu, že Ppoollll chystá nejaký návod, ale nemal som nervy na to aby som to prečítal všetko. Mohli by ste mi niekto kde sa ten návod nachádza, ak sa niekde nachádza. Ďakujem!
Ppoollll napsal:Takže to znovu zopakuju.
Čekací body nefungují tak jak by měly. Na pozici, kde je vyčkávací bod umístěn, dojde u trafic vlaku k jeho zastavení a opětnému rozjezdu. Pokud je čekací bod v trase ovládaného vlaku tak to ve vlastním úkolu nemá význam. Prostě ho hráč projede bez jakéhokoliv problému a postihu. NENÍ to povinné zastavení.
A teď proč je používat.
Jejich účel je ten že na definovanou dobu souprava zastaví. V editoru úkolů to platí jak pro trafic vlaky tak i pro hráčem ovládanou soupravu. Toto má ale význam pouze pro přesnější doladění jízdního řádu. Žádný jiný význam tomu nepřikládejte :!: Bohužel ale u těchto vyčkávacích bodů NEFUNGUJE uložení nadefinovaného času. Po uložení úkolu a po jeho opětném načtení jsou všechny časy VYNULOVÁNY. Takže pokud s nima potřebujete z různých důvodů pracovat tak doporučuji mít bokem tužku a papír a potřebné časy si napsat a po novém načtení úkolu je opět nadefinovat.
A pokud bude někdo tvrdit že mu to uložení času funguje tak ať mne o tom přesvědčí tím že mi dotyčný úkol zašle. Zatím tak nikdo z těchto jedinců neudělal :!: :!: :!:
Poznámka k zmiňovanému návodu - je ho z plánovaného rozsahu zatím 1/3. Až ho Martens vyčistí od příspěvků které tam nemají co dělat tak třeba dopíšu pár dalších kapitol. Je to ale o čase a také chuti se tomuto věnovat.
JOHNZ napsal:Ppoollll, čakacie body fungujú tak ako to Kuju chcelo, len ty si ocividne nepostihol ich povodny ucel... ak si jazdil aj original trate, urcite si si zajazdil aj na trati Isaburo - Shinpei s japonskymi motoracikmi KIHA 31. V TRAINSETe bola aj jedna KIHA upravena, a to tak, ze bola mohutne nazdobena ... a bolo tam aj par aktivit na nu. Spocivalo to v tom, z to bola vyhliadkova jazda, a kde kade (mimo stanic) boli rozne fotozastavky. A prave na to ten bazmek sluzi ... ja som to pouzil pri jednej skusobnej aktivite -> nostalgickej jazde s papagajom, kde som tym skusil organizovat prave tie fotohalty ... a tam to slapalo jak svajciarske hodinky ...
Energizer... napsal:Vzpomněl jsem si, že mi jeden uživatel sem psal, že bude nová aktivita, rovněž od Boba a to "Pn62310" z Brna do Č. Třebové - tuším). Už je někde na světě? Není nad náklad s "elektrikou"
).
Martens napsal:Energizer... napsal:Vzpomněl jsem si, že mi jeden uživatel sem psal, že bude nová aktivita, rovněž od Boba a to "Pn62310" z Brna do Č. Třebové - tuším). Už je někde na světě? Není nad náklad s "elektrikou"
).
Jo, je to aktivita od Boba..stejně vydařená jako cisternový vlak...psal tady o ní tady tak před 3 měsíci? Jde o Pn z Brna-Maloměřic do Č.Třebové......s 363.....ale nevím, jestli je už oficiálně venku....
Martens napsal:Energizer... napsal:Vzpomněl jsem si, že mi jeden uživatel sem psal, že bude nová aktivita, rovněž od Boba a to "Pn62310" z Brna do Č. Třebové - tuším). Už je někde na světě? Není nad náklad s "elektrikou"
).
Jo, je to aktivita od Boba..stejně vydařená jako cisternový vlak...psal tady o ní tady tak před 3 měsíci? Jde o Pn z Brna-Maloměřic do Č.Třebové......s 363.....ale nevím, jestli je už oficiálně venku....
Tak zkus Zbyňkovu náročnou službu....ale tam nevím, jestli je náklad...ikdyž u to Zbyněk psal, že se jede se všemi druhy vlaků.....Energizer... napsal:OK..., fšem, co k tomu něco napsali - dííky - a když teda tato aktivita ještě není na světě - znáte nějakou jinou nákladní s elektrikou a nějakou "těžší"?)
Noo.., já ybch jí asi stahnul.., ale gdyž mam MSTS někdy z října 2004.., co fšechno k tomo budu muset tahat do Trainsetu? Mam DOWN 64 kb/sMartens napsal:Tak zkus Zbyňkovu náročnou službu....ale tam nevím, jestli je náklad...ikdyž u to Zbyněk psal, že se jede se všemi druhy vlaků.....
bohužel slabá HW konfigurace mi ještě neumožnila dojet ji až do konce...