G
Guest
Host
DRP A CD Servis2
Zdravim,
DRP mi dobre funguje v aktivite typu JR (tzn. Traffic obsahuje rekeneme 100 services) a vse musi fungovat na nekolika pathes a samo.
Jinak mas pravdu DRP jde rozhodit a dale pokud jej prejedes, pusti MSTS jen jeden vlak za tebou, tzn. rychlik v prikladu, na druhy bys musel pockat pred DRP, coz pro JR nedava smysl, tam to musi chodit samo i mezi jednotlivymi AI vlaky nejen v interakci player vs. AI vlak.
Snazil jsem se najit info, jak CD_Servis pouzivat, ale nikde jsem navod ani prispevek nenasel.
Poradis mi nebo nekdo jiny?
Diky
ZSR
Ppoollll napsal:ZSR
Vím o několika případech a omezeních kdy ti dokážu to předjíždění pomocí "DRP" spolehlivě ROZHODIT :!: V závislosti na čase, místu umístění a místu zastavení ovládané soupravy je tento systém lehce průstřelný bez toho abych se na toto zaměřil. Je nutné s tímto počítat a používat to pouze tam kde se tomu nekorektnímu fungování (danému proměným lidským faktorem) "DRP" lze "správným" umístěním a postupem jízdy vyhnout což ale není tak jednoduché toto zajistit. Na druhou stranu NEVÍM O JEDINÉMpřípadu který by šťouraví jedinci dokázali vymyslet aby jim správně nefungovalo předjíždění pomocí dobře nadefinovaného použití CD_Servis2.
Více to zde rozebírat nebudu neboť, jak již psal Johnz, toto téma již zde bylo řešeno a nemá smysl ho neustále dokola opakovat. Naposledy se k tomuto tématu já osobně vrátím až v návodu kde podrobně popíši výhody a nevýhody různých řešení jak se co dá nadefinovat.
Jen tak na zkoušku cvičný úkol - zkus pomocí tebou vychvalovaných DRP zajistit předjetí ovládané soupravy (dejme tomu náklad) dvěma osobními vlaky (rychlík a courák) které předtím opravdu jely za tím nákladem (a nezačínají svou trasu těsně před stanicí) a aby se ti pak, bez toho že se soupravou pohne, postavilo odjezdové návěstidlo na volno. Pochybuju že toto bez použití Servisu2 vyřešíš.
Zdravim,
DRP mi dobre funguje v aktivite typu JR (tzn. Traffic obsahuje rekeneme 100 services) a vse musi fungovat na nekolika pathes a samo.
Jinak mas pravdu DRP jde rozhodit a dale pokud jej prejedes, pusti MSTS jen jeden vlak za tebou, tzn. rychlik v prikladu, na druhy bys musel pockat pred DRP, coz pro JR nedava smysl, tam to musi chodit samo i mezi jednotlivymi AI vlaky nejen v interakci player vs. AI vlak.
Snazil jsem se najit info, jak CD_Servis pouzivat, ale nikde jsem navod ani prispevek nenasel.
Poradis mi nebo nekdo jiny?
Diky
ZSR