Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Re: čas
Ten časový bod je velmi důležitý, protože jsem neměl čas odpovídat na desítky emailů typu, že do Třebové bylo postaveno osobáku křížem, zatímco EC stál na červenou a že za Kostěnicemi stál u návěstidla proti rychlíku, čímž nastala patová situace. Kdyby jel jak má, tak by vše bylo OK. Ale souhlasím, že by mělo být více času na zkoušky brzdy a pozvolnější rozjezdy. Ale tohle nelze aplikovat u aktivit typu "těžká" Tam nějaká obtížnost v podobě šikovnosti strojvedoucího být musí.
Jacek napsal:Všiml jsem si u některých misí jednoho nesmyslu, který se v poslední době začal hojně používat a sice nuceného ukončení mise v případě pozdního projetí určitým bodem.
Konkrétně u mise Náročná služba člověk nejdřív dostane varování, že nejpozději za 4 minuty musí zastavit o 6 km dále. Po asi 3. pokusu jsem tuto (předtím výbornou) misi definitivně vzdal. Aby se to dalo zajet, musel by člověk jet neustále na 100% a už vůbec se nezdržovat "prkotinami" jako zkouškou brzdy, atd. To je poněkud mimo realitu.
A pokud dostanu "výpověď" kvůli 20 sekundám zpoždění, to fakt naštve.![]()
Ten časový bod je velmi důležitý, protože jsem neměl čas odpovídat na desítky emailů typu, že do Třebové bylo postaveno osobáku křížem, zatímco EC stál na červenou a že za Kostěnicemi stál u návěstidla proti rychlíku, čímž nastala patová situace. Kdyby jel jak má, tak by vše bylo OK. Ale souhlasím, že by mělo být více času na zkoušky brzdy a pozvolnější rozjezdy. Ale tohle nelze aplikovat u aktivit typu "těžká" Tam nějaká obtížnost v podobě šikovnosti strojvedoucího být musí.