Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
aktivita bob cisternový vlak

pánové mám problém s jednou aktivitou, jedná se o bob cisternový vlak. Vezou se tam cisternový vlak tažený dvěma 742. problém u mě je v tom, že když přijíždím do té první stanice a mám čekat na protijedoucí osobák tvořeny 810+010+010, po celém nádraží se zobrazují šedivé plochy. s vlakem ještě zastavím, očkam na přijezd osobaku a když chci odjet hra se vypne známym erorem. aktivitu jsem zkoušel stáhnout z různých zdrojů ale výsledek je vždy stejny.
Moc díky za odpověď :D

Nevíte, kde se dá ještě najít řazení vlaků mimo Zelpage.cz? Momentálně jim stránky totiž nejedou, asi nezaplatili (díky tomu nejedou ani stránky Filipa Havla).

ZelPage

ZelPage v provozu. Pokud jeste nekomu nepujde, je to vinou pomale zmeny v zaznamech na DNS serveru jeho ISP.
PS: Nezaplacenim faktury to nebylo, poskytovatel si musel najit nejaky duvod :mad:

Naposled editoval moderátor:
Re: ZelPage

Nick napsal:
... PS: Nezaplacenim faktury to nebylo, poskytovatel si musel najit nejaky duvod :mad:
Kto chce psa biť, palicu si nájde ... no hlavne že sa vám to podarilo vyriešiť

Re: aktivita bob cisternový vlak

puly napsal:
pánové mám problém s jednou aktivitou, jedná se o bob cisternový vlak. Vezou se tam cisternový vlak tažený dvěma 742. problém u mě je v tom, že když přijíždím do té první stanice a mám čekat na protijedoucí osobák tvořeny 810+010+010, po celém nádraží se zobrazují šedivé plochy. s vlakem ještě zastavím, očkam na přijezd osobaku a když chci odjet hra se vypne známym erorem. aktivitu jsem zkoušel stáhnout z různých zdrojů ale výsledek je vždy stejny.
Moc díky za odpověď :D

Měl jsem stejný problém. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem osekal ve grafickém nastavení detaily. Hlavně stíny, déšť a snížil i celkovou kvalitu detailů. Taky jsem se nerozhlížel z externích pohledů a zůstal u pohledu z kabiny. Sice to nahodilo ony šedé textury, ale po odjezdu osibáčku a postavení odjezdového návěstidla pro mě šedé textury zmizely a pak už to bylo v pohodě až do konce. Sice to vypadalo trochu hůř bez těch detailů, ale dalo se to projet. Záleží asi na konfiguraci PC. Prostě zkus si pohrát s nastavením detailů a snad to projedeš. Samořejmě neuškodí SAVE těsně před stanicí.

Mirec napsal:
Dnes som prešiel aktivitu p.Šveca, kto má záujem o recenziu napíšte na vladozv@stonline.sk

Děkuju moc Mirecovi a také Amazonovi, kteří mou novou aktivitu otestovali. Dnes poopravím některé nedostatky na které jsem byl upozorněn a požádám Zbyňka aby byla aktivita v jeho další aktualizaci trati nebo aspoň na jeho stránkách ke stažení.
Kdo by chtěl mít aktivitu hned tak ať mi pošle mejl.

To ne,ale zkus to dohnati 207min.to by byl výkon.Ale v MSTS vzít EC175 vyrazit třeba z Brna a po příjezdu do Břeclavi tam stojí R 233 Svatopluk,který nemá +119,ale +-145.Už je bez loko,posun,připojení soupravy k EC 175 a odjezd 20.25 z Břeclavi. Jen takovej tip,příklad pro jednoduchou aktivitu.:lol:

Našel jste někdo kde je chyba v aktivitě PaV-5043? Bohužel tam přetrvala už od minula. Mě to pošle k Billovi a ani nenapíše proč.

EC173_VINDOBONA
Prešiel som si túto aktivitu a som s ňou spokojný. Má pomerne hustú premávku a tak človek počas jazdy sa nenudí. Kažkú chvíľu sa stretavam s porotiidúcim vlakom. V staniciach je tiež veľa ruchu - vlaky odchádzajú a prichádzajú resp. posunujú. Taktiež je tam vsunuté križovanie vlakov.
Na môj vkus je tam až príliš veľa Laaes vagónov - chcelo by to väčšiu pestrosť vagónov.
Celkove hodnotím aktivitu ako veľmi dobrú.

Kebarko napsal:
EC173_VINDOBONA
Prešiel som si túto aktivitu a som s ňou spokojný. Má pomerne hustú premávku a tak človek počas jazdy sa nenudí. Kažkú chvíľu sa stretavam s porotiidúcim vlakom. V staniciach je tiež veľa ruchu - vlaky odchádzajú a prichádzajú resp. posunujú. Taktiež je tam vsunuté križovanie vlakov.
Na môj vkus je tam až príliš veľa Laaes vagónov - chcelo by to väčšiu pestrosť vagónov.
Celkove hodnotím aktivitu ako veľmi dobrú.
S tými Laaes máš pravdu, nevadili by mi, keby neboli pospájané hociako, toto sú dvojdielne vagóny, posunovači sa museli nanadávať, keď to mali takto skuplovať :D, ale aktivita bola dobrá, aj reálna zápletka, akurát už pred Brnom si moj PC neporadil s jednou súpravou a prečo by som si to ukladal, že?

Páni,

vlakové súpravy aktivity EC 173 som upravoval ja, nakoľko p.Švec mal okolo 130 chýbných hlasení čo sa týka nekompatibility názov lokomotív a vozňov.Nakoľko som chcel ušetriť čas, dal som do viacerých súprav vozne Laaes (systémom CTRL+C, CTRL+V).Počty súprav som neupravoval, ale čo sa ešte toho Brna týka, tam to padlo aj mne, nakoľko je tam extrémne dlhá súprava a oproti sa ešte hrnie "panťák" z Brna.Ale ak pred zast.Židenice znížite rýchlosť na 65-60 km/h tak síce cukne ale už to nepadne.Na žiadosť p.Šveca som mu zaslal moju verziu jeho aktivity (kde boli názvy kompatibilné zo súčasným Trainsetom) a tú následne preposlal p.Šemorovi.A dodám len názor ktorý som prezentoval v recenzii na túto aktivitu že je to kus dobrej práce, ktorá stojí za pozornosť...

Blby dotaz....

Jak přidat aktivitu vím, není problém. Ale jak ji odebrat, abych nemusel vše manuálně hledat a mazat ? Konkrétně chci odebrat aktivitu ECHVA Test, ale nějak se mi nechce manuálně. Jde to nějak automaticky ?
Díky, Karel

Já jsem nainstaloval klasicky MSTS+BP a nic jiného a atkivita mi v pohodě bez nejmenších problémů hned napoprvé šlapala. Tak nechápu jak někomu to mohlo vyhodit 130 chybových hlášek.

VINDOBONA

Ty consisty s Laaes vozy ve Vindoboně určitě nebyly můj původní záměr. Jak píše Mirec, našel v mé aktivitě 130 chyb v trainsetu a musel je nějak jednoduše opravit. Díky němu je aspoň aktivita zveřejněná, jinak by se toho asi nedočkala, protože moje chyby v trainsetu jsem sám dodnes nepochopil a proto nedovedl odstranit a chtít to opravovat po Zbyňkovi byl nesmysl. Navíc jsem byl trochu tlačený časem, lidé mi o aktivitu psali.

Nevím kde dělám chybu:
Naistaluji totiž MSTS, vyhodím originál trainset a nainstaluji BK a trainset Zbyňkův z DVD s datem 6.2.05... Vytvořím aktivitu a Mirec v ní najde 130 chyb! Hrozné číslo.
On bude mít jistě trainset správný když posílá aktivity Zbyňkovi již dlouho a má mnohem víc zkušeností než já.
Takže zatím těžce tápu kde mám problém. Měl jsem stahovat někde nějaké aktualizace trainsetu? Byly někdy od 6.2.?

Ale jinak při testování byli i lidé (třeba jak píše pelikán), kteří nekompatibility nenašli, takže nebudu sám kdo má trainset jako já.

Re: VINDOBONA

Jan Švec napsal:
Ty consisty s Laaes vozy ve Vindoboně určitě nebyly můj původní záměr. Jak píše Mirec, našel v mé aktivitě 130 chyb v trainsetu a musel je nějak jednoduše opravit. Díky němu je aspoň aktivita zveřejněná, jinak by se toho asi nedočkala, protože moje chyby v trainsetu jsem sám dodnes nepochopil a proto nedovedl odstranit a chtít to opravovat po Zbyňkovi byl nesmysl. Navíc jsem byl trochu tlačený časem, lidé mi o aktivitu psali.

Nevím kde dělám chybu:
Naistaluji totiž MSTS, vyhodím originál trainset a nainstaluji BK a trainset Zbyňkův z DVD s datem 6.2.05... Vytvořím aktivitu a Mirec v ní najde 130 chyb! Hrozné číslo.
On bude mít jistě trainset správný když posílá aktivity Zbyňkovi již dlouho a má mnohem víc zkušeností než já.
Takže zatím těžce tápu kde mám problém. Měl jsem stahovat někde nějaké aktualizace trainsetu? Byly někdy od 6.2.?

Ale jinak při testování byli i lidé (třeba jak píše pelikán), kteří nekompatibility nenašli, takže nebudu sám kdo má trainset jako já.

Já jsem dostal misi před nějakým časem mailem. V aktivitě není jediná chyba a je na velmi dobré úrovni. Tohle je pro mne podstatné, že to na rozdíl od některých jiných aktivit funguje. Otázku trainsetu nepokládám vůbec za důležitou. Fakt už si nevzpomenu, jestli jsem doplňoval Trainset BK nějakými vozy kvůli Vindoboně. Momentálně jsem schválně aktivitu nainstaloval znovu a projel ScanConem - ani jedna chyba. Při 64 consistech 130 chyb, no to je snad trochu hodně. Tolik jsem toho kvůli téhle misi určitě nestahoval. Jinak od 6.2. změny v trainsetu BK byly. Ale ne už tak zásadního charakteru. Něco málo loko a nové vozy. Jinak není problém to vyzkoušet. Dejte do BK po aktualizaci new aktivity, nebo stači jen consisty a hned zjistíte co Vám příp. chybí.

Re: VINDOBONA

Jan Švec napsal:

Nevím kde dělám chybu:

To samé kdysi Mirec prohlásil o mé aktivitě. Tenkrát jsem měl jen BK s jejím trainsetem. Taky jsem nechápal. Aktivitu jsem poslal přímo Zbyňkovi a ten ji, pokud se nemýlím, bez úprav zveřejnil. Testuje a případně upravuje totiž každou aktivitu, aby byla kompatibilní s jeho trainsetem. Je otázka jestli znova neopravil Mirecovu "opravenou" verzi. Pokud máš ještě tu tvou původní verzi, tak mi ji pošli na mejl, já to schválně testnu u mě.

Vindobona

Přesunul jsem další diskuzi o Vindoboně do nového tématu:
J.Švec, aktivity.
Je to už dost konkrétní problém a asi to sem nepatří. Díky.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře