jaroslav Brabec napsal:Pánové
mám k vám takový skromný dotaz mám jistou trať nebudu uvádět o ,kterou se jedná.Oč jde pokud tuto trať pouze projíždím nejsou žádné problémy ty nastanou jakmile spustím jakoukoliv aktivitu.Po určité době nastane ,že se začne sekat a začne vypisovat chybějící *s soubory potom *ace soubory což je logické.Ale co není logické pokud stačím uložit a tuto aktivitu znova spustím je vše v pořádku.Přitom tam veškeré soubory ,které vypíše tam jsou .Já si myslím ,že grafickou kartou to není protože mám náročnější tratě co se týče nároku na grafiku a jsou v pořádku . Možná je to hloupý dotaz ,ale již si nevím rady.
Napadá mne jedno s čím by to mohlo souviset.....je docela možné, že jak se dané objekty načítají, tak MSTS nedokáže po projedtí dané části simulace korektně uvolnit již nepotřebné systémové prostředky a pak to prostě selže na to, že ta mašina už nemá z čeho brát....a pakliže to uložíš a pustíš z uložené aktivity, chová se to korektně....
Pár takových softíků už jsem viděl..taky pokud se snima dělalo krátce bylo vše OK, ale po delší době to selhalo na nedostatek systémových prostředků...když jsem to killnul, zase se to chovalo OK......
Je to jenom nápad......protože jsi tam nenapsal skoro nic konkrétního...tedy jestli jde o lokálku o délce pár kilometrů nebo molocha z dílny jistého nejmenovaného autora.....je to jenom tip, který může být samozřejmě lichý....ale nic jiného mne v tuto chvíli nenapadá...