Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Petr Šimral napsal:Prakticky totéž vyrobil Mikulda, mám to od něj k dispozici a velmi dobře se mi s tím pracuje. Umožňuje to ještě vkládání textových poznámek a výběr z předdefinovaných.
Ale je to jeho, takže až se tu zjeví, tak to třeba dá taky k dispozici.
PŠ
Aha, tak vysvícená nabídka vyjíždí když se nedá File, Load Quad-tree.Čouda napsal:nabídka vyjede, ale je tmavá nejde kliknout. nechápu, co to dělá. zkoušel jsem levím označit čtverce a nic. zkoušel jsem to i bez označení a také nic.
Čouda napsal:Tome děkuji Vám. už jsem si zakrtávám čverce. moc díky.
ještě se chi zeptat, zda je možnost v MSTS položit na čtverce texturu - mapu staženou z mapy.cz aby se člověk přesvědčil, že mi koleje opravdu sedí?
Nebyl to Petr a pak do toho "píchal špendlíky" ?Martens napsal:Tohle tu už kdysi někdo ukázal v minulosti jako řešení, kdy dal podkladové snímky jako texturu povrchu do čtverce a pak na tom skládal koleje- ale kdo to byl, to už fakticky nevím.Čouda napsal:Tome děkuji Vám. už jsem si zakrtávám čverce. moc díky.
ještě se chi zeptat, zda je možnost v MSTS položit na čtverce texturu - mapu staženou z mapy.cz aby se člověk přesvědčil, že mi koleje opravdu sedí?