Jak vygenerovat terén

mikulda - však ano, návod je dobrý, ale zjistil jsem, že nastavení firewall mi brání na ftpka a to jak přes Total CMD, tak i IE a Mozillu. Dispečer z RS fóra mi pomohl a tímto mu veřejně děkuji. :salut:

heme napsal:
mikulda - však ano, návod je dobrý, ale zjistil jsem, že nastavení firewall mi brání na ftpka a to jak přes Total CMD, tak i IE a Mozillu. Dispečer z RS fóra mi pomohl a tímto mu veřejně děkuji. :salut:

A proč jsi musel chodit ke konkurenci, i tady bychom ti poradili..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mohl bych se zeptat, jestli jsem sám, který neví, jak stáhnout z výše uvedených stránek program demex? Já už jsem u toho strávil dost času a zatím se mi to ještě opravdu nepovedlo. :x

Zdravím. Ta si hraju s generátorem terénu a mám jeden problém. Vytvořím si novou trať, zadám parametry a jdu na generování terénu. Jenže ať dělám co dělám, nemůžu zobrazit mřížku nutnou k označení čtverců na vygenerování. Mělo by to jít pomocí F4, ale to mi nabízí pouze Výběr území. Pokud si však nahraju trať už hotovou a nahraju mřížku, není problém. U nové to ale nejde :roll:

Ahoj, mám problém, keď vyberiem úpravy terénu a čtervenou označím územie, ktoré chcem upraviť, mi to padne. Robí mi to všade v celej krajine. A to ešte len začínam budovať trať.

Urcite uz to tu nekde je napsane ale jsem bohuzel linej cist kazdej radek.
potreboval bych si vygenerovat krajinu z Olomouce do Prahy a nevim kde se da sehnat nejaky program ktery ten teren umi vytvorit. nadje se tu nejaka dobra duse ktera mi odpovi na muj dotaz a nebude me odkazovat na prizpevky v tomto vlakne ? Dekuji :)
PS: mozna bych to i procet ale aspon se to tu trosku rozepise :-) ( doufam )

Pawlik napsal:
Vždyť kuchařka je hned na první straně tohoto vlákna, v kuse, utříděná.:idea:

ja uz to zacal cist jenze ten link ktery je tam pouzity na stazeni terenu nefunguje. taky uz je 4 roky stary :)
jinak super rychla reakce :) tak to ma byt :D

KaMat napsal:
Urcite uz to tu nekde je napsane ale jsem bohuzel linej cist kazdej radek.
Pawlik napsal:
KaMat napsal:
ja uz to zacal cist jenze ten link ktery je tam pouzity na stazeni terenu nefunguje. taky uz je 4 roky stary :) ....
To jsi ale prve nenapsal:)
protoze jsem to zacal procitat az kdyz jsem to napsal :cool:
napisu asi Martensovi kdyz ma celou evropu.
A Martens ti nakope do ..., protože staré linky byly aktualizované na novější funkční. Není to ale pro ty lenochy, co napíšou hned v úvodu, že se jim to nechce číst a "dejte mi to na tácek". To je vyloženě provokace a drzost, stejně jako si pochvalovat, jak rychle jsi dostal reakci.

Martens nikomu nenakope, protože si nechce špinit botičky a za další mu to za to nestojí - místo toho jsem si na 3. stránce od začátku našel link ftp://e0srp01u.ecs.nasa.gov/srtm/version2/ a ten světe div se jede.

Pro ty, kteří si to číst nechtějí, tak dám link hnedle na první stránku a budu tiše doufat, že admin nezmění pořadí příspěvků, protože pak zase někdo bude pindat, že těch x stránek nehodlá číst. :lol:

Přesto přivítám, pokud dojde ke změně, že to dotyčný dá na vědomí a odkaz případně zaktualizuji.

Narazil jsem na maly problem se souborem N49E016 je to oblast Moravy a Cech. na obrazku je chybne popsana souradnice. spravne by to melo prochazet od 16 do 17 ale ve zkutecnosti je 0 az 1 takze to odkazuje az nekam do Francie takze nemuzu vygenerovat spravne teren. mate nekdo tento soubor stazeny a je v poradku ?

Back
Nahoře