Naservírováno na stříbrném podnose zde.Matthis Janeba napsal:Stačilo zaGooglovat: ftp://e0srp01u.ecs.nasa.gov/srtm/
No tak jsem to otevřel a jsou tam dva adresáře. Kterej mám stáhnout? Poraďte prosím.
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Naservírováno na stříbrném podnose zde.Matthis Janeba napsal:Stačilo zaGooglovat: ftp://e0srp01u.ecs.nasa.gov/srtm/
No tak jsem to otevřel a jsou tam dva adresáře. Kterej mám stáhnout? Poraďte prosím.
heme napsal:mikulda - však ano, návod je dobrý, ale zjistil jsem, že nastavení firewall mi brání na ftpka a to jak přes Total CMD, tak i IE a Mozillu. Dispečer z RS fóra mi pomohl a tímto mu veřejně děkuji. :salut:
File -> New Qad-Tree, označit území, Add All Selection Tiles.Davidus napsal:Zdravím. Ta si hraju s generátorem terénu a mám jeden problém.
Pawlik napsal:Vždyť kuchařka je hned na první straně tohoto vlákna, v kuse, utříděná.:idea:
To jsi ale prve nenapsalKaMat napsal:ja uz to zacal cist jenze ten link ktery je tam pouzity na stazeni terenu nefunguje. taky uz je 4 roky stary....
Pawlik napsal:To jsi ale prve nenapsalKaMat napsal:ja uz to zacal cist jenze ten link ktery je tam pouzity na stazeni terenu nefunguje. taky uz je 4 roky stary....
![]()
A Martens ti nakope do ..., protože staré linky byly aktualizované na novější funkční. Není to ale pro ty lenochy, co napíšou hned v úvodu, že se jim to nechce číst a "dejte mi to na tácek". To je vyloženě provokace a drzost, stejně jako si pochvalovat, jak rychle jsi dostal reakci.KaMat napsal:Urcite uz to tu nekde je napsane ale jsem bohuzel linej cist kazdej radek.protoze jsem to zacal procitat az kdyz jsem to napsalPawlik napsal:To jsi ale prve nenapsalKaMat napsal:ja uz to zacal cist jenze ten link ktery je tam pouzity na stazeni terenu nefunguje. taky uz je 4 roky stary....
![]()
napisu asi Martensovi kdyz ma celou evropu.