Ad Ivan.ps
Dle mojí zkušenosti je to možné bez problému. Dovoluji si jen připomenout, že pokud by nový název Class nebo Description měl být z více než z jednoho slova vzájemě oddělených mezerou - potom musí být celý tento název v úvozovkách.
Příklad : "Nadrazni doplnky"
Nedoporučuji používat českou nebo slovenskou diakritiku. Také prosím pozor na závorky při editaci. Včera jsem se pěkně potrápil. Po přidání 48 objektů do trati jsem zjistil, že se jich cca 35-40 nezobrazuje. Jel jsem očima v "refíku" n-krát - a nic mne netrklo. Tak jsem otevřel trať a šel objekt po objektu, který ještě ano a který už ne ..... naštěstí to byl osmý v pořadí.
A příčina ? Na konci řádku dvě závorky za sebou. RE se tedy domníval že soubor zde končí.
Zdravím a přeji co nejméně pádu RE - a zálahovat (x3)
Ad Ivan.ps - dodatek
Pokud se Vám přes veškerou opatrnost objeví při stavbě v nabídce Přidat Objekt například zdvojené názvy objektů - přesněji některý objekt se opakuje v nabídce dvakrát nebo je tam jen bílé místo .... pozor je to signál že Váš "refík" je lidově řečeno "nakopnutý" - tedy je v něm něco proti něčemu, ale ještě to není kritický stav. Neodkládat opravu souboru, hned ji proveďte.
Zdvojené názvy - to je méně škodlivá chyba - někde máte skutečně danný objekt popsaný dvakrát ..... stačí v Notepadu dát Najít řetězec - pečlivě srovnejte zda obě položky jsou shodné a očima sledujte dole číslo řádku, že opravdu vidíte dvě položky a jednu z nich smázněte. A opět pozor na závorky ..... označete objekt od " )Static " až po jeho poslední závorku (zpravidla na posledním řádku odstavce) a pryč s ním .....
Bílá místa - no to už je horší. To se tam "fackuje" něco s něčím a pokud máte opravdu "refíka" vybaveného hodně objekty, pak šance, že na to příjdete pouhým čtením položky po položce je opravdu minimální.
Pak pomůže opět RouteRitter: Je tam funkce kontrola a oprava "refíku". Ale pozor! Má to svá úskalí. Rozhodně NE ZBRKLE a rozhodně zálohovat i ten původní vadný stav "refíka".
Oprava "refíku" probíhá tak, že RR si přečete všechny položky a snaží se je utřídit dle svého klíče. Nevím ho z hlavy přesně, ale je to tuším v pořadí:
File, Class , Aglin, Shadow, Descritpion
.... no to uvidíte.
Háček je v tom, že každý autor objektu při vydání, když píše pro objekt doplněk pro "ref" nemusí toto pořadí dodržet. RR v tomto případě tyto položky nesprávně zařadí. Ale nabízí v této fázi práce editovatelnou tabulku (podobnou Excelu) kde můžete tyto položky opravit. Pokud tuto fázy podceníte a dáte další krok, stane se to, že ony "zkřížené" objekty, kterým nebude v další fázy rozumět prostě vyhází pryč.
Když jsem poprvé spouštěl tuto kontrolu, měl jsem ve svém "refíku" cca 1400 objektů. A protože každý byl dle zásady "každý pes - jiná ves" tak jsem na té tabulce makal cca 8 -9 hodin v kuse (záda a oči bolely jak 7 čertů) ... ale vyplatilo se. Od té doby když přidávám objekt přehodím, pořadí položek tak aby souhlasilo s ostatníma a jakákoliv další kontrola RR je už snadná záležitost.
Že teď tak trochu vypadám jako placený agent od RR ?
Asi jo, ale Přírodo-žel nejsem za to placený .....

... ale vážně: RR mi hodně pomáhá a pokud něco zklamalo - tak to nebyl RR, ale ten hromotlucký objekt mezi klávesnicí a židlí ....
P.S: Dodatečné Velké Díky neznámému autorovi za pěkný český překlad RR