Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
michawel napsal:
Martens: No ono by to šlo naprogramovat tak, že by si ten skriptík přečetl ENG soubor a podle něj dohledal *.s soubory a *.sd soubory a ty následně přejmenoval dle konvence. Mít na to čas tak to udělám, osobně bych to byl schopen asi zvládnout. Jenže se to na mě tak trochu valí.
Co vy na to?

Problém není v přejmenování s a sd souborů, ale v tom, odkud vzít, jak to přejmenovat...položky Name v eng a wag se chytat nemůžu, protože tam může být v podstatě ledacos......leda...ty to myslíš tak, že eng si přejmenuju růčo včetně všech parametrů uvnitř a automat udělat jenom na ty *.s a *.sd soubory?

michawel napsal:
No engy jsou přece zveřejněný u Zbyňka na stránkách.

Pokud vycházíš z tohohle předpokladu, tak název eng souboru máš.....ale jak zjistíš název starého *.sd a *.s souboru? To by musela být někde nějaká konverzní tabulka, kde by bylo uvedeno jaký byl starý název eng souboru a jeho nová varianta tak, abych byl schopen najít odpovídající původní sd a s soubor...

*.s soubor je v ENGu, *.sd se jmenuje stejně. Tedy aspoň měl by se jmenovat stejně. Nicméně tyhle věci lze následně dochytat.

michawel napsal:
*.s soubor je v ENGu, *.sd se jmenuje stejně. Tedy aspoň měl by se jmenovat stejně. Nicméně tyhle věci lze následně dochytat.

No právě, *.sd se jmenuje stejně jako starý eng a ten pak nikde nemáš...*.s soubor může mít název jaký chceš....a jak správně píšeš měl by se jmenovat stejně, ale kdo zaručí, že se tak jmenovat bude.....návrh....pojďme se bavit do sekce k trainsetu, tady je to spíš k trati...

Na zajtra pripravujem vydanie novej aktivity,dnešným dňom som dorobil traffic dopravu,správy,pozičné a časové body,úlohy atď...Zajtra to ešte raz celé prejdem doladím kozmetické chyby a pošlem p.Šemorovi.

Taky bych se připojil k názoru pana Kontra, myslím, že triangl v Mikulově by uvítali nejen tvůrci aktivit...

Mirec napsal:
Na zajtra pripravujem vydanie novej aktivity,dnešným dňom som dorobil traffic dopravu,správy,pozičné a časové body,úlohy atď...Zajtra to ešte raz celé prejdem doladím kozmetické chyby a pošlem p.Šemorovi.

Bylo by možné získat návod jak aktivity vytvořit? Pokoušel jsem se naslepo o nějaký pokus ale marně.

novotnypepa napsal:
Bylo by možné získat návod jak aktivity vytvořit? Pokoušel jsem se naslepo o nějaký pokus ale marně.

Zkus hledat ve všech příspěvcích od PPoolllla ( stačí si rozkliknout jeho profil a nechat si zobrazit všechny jeho příspěvky) - měl tady asi ve 3 dílech celkem velmi názorně popsáno, jak se má aktivita dělat, na co se musí myslet, atp......nebo zkus prohledat témata k tvorbě aktivit.....

Výhodou je to, že to PPoollll popisuje na defaultní trati hisatsu, takže si to můžeš vyzkoušet na něčem co na 100% máš taky.....

Zase problém..... Vyrobil jsem si R235 Amicus, co jezdí Brno-Budapest, dal mu trasu, jízdní řád, uložil a vyzkoušel.... a ejhle. V kabině je hrobový ticho a venku vydává vloko taky nějaký divný zvuky. Zkusil jsem to opravit. Vyměnil jsem loko a situace byla stejná, ale s tím, že měla záchranku a nešlo s tím hnout.... něvíte, co to je? :cry:

Martens napsal:
novotnypepa napsal:

Zkus hledat ve všech příspěvcích od PPoolllla ( stačí si rozkliknout jeho profil a nechat si zobrazit všechny jeho příspěvky) - měl tady asi ve 3 dílech celkem velmi názorně popsáno, jak se má aktivita dělat, na co se musí myslet, atp......nebo zkus prohledat témata k tvorbě aktivit.....

Výhodou je to, že to PPoollll popisuje na defaultní trati hisatsu, takže si to můžeš vyzkoušet na něčem co na 100% máš taky.....

Díky už jsem to tam našel, postahoval jsem to do wordu a má to asi tak 36 stran i s obrázky. Zítra se do toho pustím. Doufám, že to mám všechno. Kdyby měl někdo zájem tak to pošlu mailem má to asi 400kB.

Chcel by som sa obrátiť s prosbou na všetkých nadšencov železnice či mi niekto nemôže poslať SJŘ pre nový GVD.Ja mám SJŘ pre 2003/2004 a tak sa musím pri tvorbe orientovať podľa starých podkladov a tým môžu vzniknúť nejaké nezrovnalosti.Ďakujem.

Mirec napsal:
Chcel by som sa obrátiť s prosbou na všetkých nadšencov železnice či mi niekto nemôže poslať SJŘ pre nový GVD.Ja mám SJŘ pre 2003/2004 a tak sa musím pri tvorbe orientovať podľa starých podkladov a tým môžu vzniknúť nejaké nezrovnalosti.Ďakujem.

Pošli e-mail.

chci se zeptat zda by bylo možný udělat na kryse páku "+1,0,-1", alespoň takhe zjednodušeně, prostě to přiblížit reálu. ježdění na procenta je takový divný.
na týhle čím dál lepší trati to bez krys nejde a kontroler a stupňovitej brzdič by tomu hodně pomoh.
vůbec tomu nerozumim tak se ptám možná blbě :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře