V aktuálním trainsetu jsem u 242 našel chybu, kterou jsem zde reportoval už u řady 230 (tam už ji - zřejmě autor - opravil). Při 40% výkonu je v cabu 30x za sebou stejná poloha ovladače.
Dál bych se chtěl zeptat (případně navrhnout úpravu), jestli je reálné, aby jednotlivé stupně byly nastavené právě tak, jak jsou v současnosti. Osobně bych očekával nějakou "plynulejší" návaznost.
Notch ( 0.04 0 Dummy )
Notch ( 0.041 0 Dummy )
Notch ( 0.05 0 Dummy )
Notch ( 0.051 0 Dummy )
Notch ( 0.08 0 Dummy )
Notch ( 0.081 0 Dummy )
Notch ( 0.1 0 Dummy )
Notch ( 0.101 0 Dummy )
Notch ( 0.12 0 Dummy )
Notch ( 0.121 0 Dummy )
Na těch 5% výkonu je to v pohodě, ale pak to vzroste skokově na 8% (což je fest nárůst) a pak "jen" na 10% (což je pod očekávání málo). Tedy nejdříve o 1%, pak o 3 a pak zase několik stupňů o 2%. Takovýchto skoků 2 - 3% je tam více, ale výrazněji se to projeví jen při těch nízkých rychlostech, kdy jsem schopný "vyletět" na nadproudovku a ono i bez toho to na ampérmetrech nevypadá nejlépe. Je to takto děláno úmyslně, protože je to reálné, nebo je reálnější, aby jednotlivé stupně následovaly "předvídatelněji"? Pokud je to současné správné, pak jen dobře, pokud by se to dalo ještě doladit, jsem toho schopný sám, nebo jistě i ZSR. Ne že bych byl zase až takový hnidopich, ale v mé domovině jezdí z elektrik v podstatě jen tato škodovácká série, tak ji mám tak nějak rád.
Jestli jsem si správně všiml, tak je zde několik fírů, kteří mají s těmito lokomotivami zkušenosti, tak kdyby mi sem dali nějakou ucelenou odpověď (nebo ZSR), byl bych vděčný.