Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
O víkendu jsem sice stihnul doma vyprat, v neděli uvařit rodinný oběd, ale vysát prach už ne. A kdyby se pejsek v noci nepoblinkal v předsíni, tak jsem ani nevytřel dnes ráno podlahu. A to vše jen proto, že se snažím udělat pěknou vánoční aktualizaci. Mám já to zapotřebí ? Není lepší se na vše vykašlat? Jak se v tomto fóru dočtu jinde, tak stejně mou trať nikdo nejezdí až na pár domácích jednotlivců.
Pawlíku, vžij se do situace. Já opravdu poslední měsíce makám jen se ze mě kouří a jak se blíží čas, kdy jsem slíbil aktualizaci tak vidím, že vše opravdu nezvládnu. A průběžně o tom píšu, že prioritní pro vydání aktualizace je krajina a zbytek se dotvoří v další aktualizaci. Proto mi nepřipadá jako slušný dotaz, že je škoda, že nestihnu i vísky kolem. To se opravdu nedá. Kdo takový stav nezažije, tak nemá šanci pochopit.Pawlik napsal:Zbyňku, zdá se mi, že Richard se jen slušně zeptal, nikdo tady po tobě nechce heroické výkony nebo aby jsi si zkazil oči.
Myslím, že jsi zbytečně podrážděný! Mimochodem, do monitoru čumím 12 hodin denně.
O víkendu jsem sice stihnul doma vyprat, v neděli uvařit rodinný oběd, ale vysát prach už ne. A kdyby se pejsek v noci nepoblinkal v předsíni, tak jsem ani nevytřel dnes ráno podlahu. A to vše jen proto, že se snažím udělat pěknou vánoční aktualizaci. Mám já to zapotřebí ? Není lepší se na vše vykašlat? Jak se v tomto fóru dočtu jinde, tak stejně mou trať nikdo nejezdí až na pár domácích jednotlivců.