RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
A jak to vypadá, když v Břeclavi nasněží tolik, kolik naposledy nasněžilo tak před dvaceti lety?
(zimní textury právě dokončeny během vodkaparty za opakovaného poslechu Allegro con fuoco Antonína Dvořáka z last.fm (mimochodem, doporučuju (to last.fm, ale Dvořáka taky) uh eeh, myš mám umaštěnou od špeku, přes kouř nevidím na monitor, zezadu mi furt někdo cpe jointa a přes rameno mi všichni "tyvoe vláčky!", tak to budu mít zas co vysvětlovat teda...

) Čumim že jsem dokázal vykonat tolik činností... a asi ještě čumět budu. Jestli budu mít co být a tak vůbec, no to je fuk... puk.
Už chybí jenom ten Gumotex a BORS s parkovištěm busů (břeclavský dopravní podnik)
A ještě jak to vypadá v Poštorné mé rodné, okolo které je možné se svézt v aktivitě ZŠ Hurvínek:
Sídliště, kde jsem prožil své útlé mládí, s klasickou urbanistickou žlutou základní školou... kde jsem prožil část svého útlého mládí:
Jakási štěrkovna či kýho šlaka, využitá pravděpodobně během stavby sídliště v 80. a na počátku 90. let, už sice nestojí, ale na základce se tam skvěle hrálo na vojáky, občas nějaká ta rozbitá hlava a tak... pozůstatky papundeklových domečků momentálě zabydleny kdoví kým, ale kvasí to tam slušně. Vlevo záběru Poštoranské keramické závody PKZ, které si v budoucnosti určitě zaslouží vlastní model, vpravo vodojemy, ze kterých jsem takřka odkojen.
A ještě jednou to sídliště, jedna z těch králíkáren má rodná.
Ueeh tak už vás nechám spát.
Zdeněk