Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jsem žádné emaily nedostal a také jsem psal, že bych měl zájem ,něco nabízel a také bez odezvy. Tak jsem si říkal, třeba nemá čas....Lubomir napsal:V emailech z 25.5, 29.5. a 3.6. jsem nabízel Zbyňkovi sadu nových originálních a řadu zcela přepracovaných objektů pro Tišnov. Bez odezvy.....
Dan J. napsal:Zdravím.
...... A jen tak mimochodem, by to chtělo nějako ošetřit stmívání v zimě, čas ukazuje 17:37 a to už by měla být tma jako v pytli.
Dan
V MSTS se stmívá a rozednívá mnohem pomaleji, než v reálu. Jestli to jde přestavit, nevím, neměl jsem ještě čas s tím laborovat. Na druhé straně kdyby se to podařilo zreálnit, tak mnohé doposud působivé scenerie v aktivitách při východu a západu slunce budou tak nějak o ničem.Dan J. napsal:No jo, ale ono se nesetmí ani v 18:34, kdy stojím v Břeclavi, tam to šero odpovídá tomu času 17:30 +/-A nechcete mi nikdo tvrdit, že v únoru v 18:30 není už tma .....
Ahoj, všech tratí ne. S JZD, DVK i Ztracenou Old to je celkem v reálu.alcapone napsal:Chvilku jsem si s tim hrál na Martinově trati, když jsem potřeboval změnit rozednívání u Těšina, kde mě to padalo a mám dojem, že doba rozednívání a ztmívání se dá nastavit. Jinak prosím vše okolo toho hodit někam stranou. Tohle je problém všeobecný. Týká se všech tratí.
Zbyněk Šemora napsal:Dane, ale jmenuješ jen tratě od profika na počasí. Také bych to považoval za problém všeobecný.
Počasí u BP mi dodal Blackwolf kdysi dávno. Dal tenkrát ke stažení verze pro každou existující trať. Jenomže BP měla nějakou chybu a už si nepamatuji jakou, proto mi autor posílal nějaké úpravy. Dál jsem to neřešil.
On je i jiný problém. Nahraji jiné počasí a může se stát, že někde bude štreka zatopená pod vodou. Nebo naopak mohou vyschnout některá koryta. Pamatuji se, že na mnohých místech mi to vycházelo jen s odranýma ušima. Proto není dobré jen tak zbrkle nahrávat jiné verze počasí. Je dobré zkontrolovat výšku vodní hladiny.
Ono byl koridor na tomto useku v roce 2005. A za další proč by to měl dělat, když to máš celé na trati 321. Furt se tu tohle opakuje. Hergot už čtěte i stránky před.Luky napsal:Pane Šemora,
neuvažujete prosím zkoridorovat zbývající část úseku Olomouc - Česká Třebová, zejména Česká Třebová - Rudoltice v Čechách. Také se chci zeptat zda váha osobních vozů používaných na EC, IC v Trainsetu BP je plně obsazeného, nebo prázdného vozu.
Zbyněk Šemora napsal:Co se jízdních dob týče, určitě budete stíhat po staré trati s aktuálními jízdními dobami, kvůli chybě v MSTS, kdy vlak proti reálu jede rychleji.
Vrbam napsal:Souhlas, na korytu mám problém s Ex 571, zastávkaří v Perníkově a Praze-Libni. I s neplánovanou zastávkou v Kolíně dojede do Libně s 5 minutovým náskokem, tak teď babo raď co s tím.
Asi špatná technologie jízdy. Nešetřím šťávu.![]()