Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji, vypadá to velmi dobře, ještě lepší než představa, protože tam není tolik zbytečných polygonů.Mates napsal:Jestli mi ty skloníky svěříte,tak to zkusím udělat.Materiál od Davida Hájka se nedá odmítat,ten je vždy perfektně připraven
A totéž platí i o zbytečně velkých i několikaMB texturách objektů.Kebarko napsal:..... Každý ušetrený polygón je pre MSTS prospešný.
Zbyněk Šemora napsal:Rušit rychlobrzdu není řešení. Naopak, ta alespoň upozorní na chyby v trati.
Za každou cenu bych na ní netrval, kdyby bylo místo toho nějaké lepší využití.
Ale ta rychlobrzda dělá právě z MSTS adrenalin. Hráč se alespoň něčeho bojí. Překročím rychlost, něco se stane.
A to právě fíra si nesmí dovolit. Proto je tam dobrá ta rychlobrzda. Ale funguje to mnohdy nevyzpytatelně. Z jednoho stanoviště nic, přejdu na druhou stranu a A hned jsem dostal rychlobrzdou přes prsty, když jsem nejel, jak mám.Johníík napsal:Udržoval jsem max. povolených 120km/h a šel jsem rychle odnést nějaké bebechy do kuchyně, jak jsem se vrátil jel jsem přes 130 a rychlobrzda o sobě nedala znát.. To se krásně dohánělo zpoždění![]()

Kebarko napsal:...
Pozrel som si modely skloníkov ktoré ponúka David Hájek na horeuvedenej adrese. ...
Když jsi na příjmu, je to perfektní, díky moc. Ten polygon na dílu se sloupkem klidně dej pryč, ta šedá je tam zbytečná a jednostranné skloníky určitě nebudou třeba.Mates napsal:Skloník je řešen tak jak Zbyněk požadoval.Jeden model je tyčka a cedulka z jedné strany a druhý model je jenom cedulka (zadní)se stejným pivotem.Takže chvilku vydržte,doladíme a dáme to volně k dispozici