Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dobrý den. Prosím mohl by mi někdo poslat soubor st_1A1_O_Kuncice.s. Asi ho mám nějaký poškozený, protože pokaždé se musím do Kunčic proklikat. Díky. jare@atlas.cz

Prosím vás , kde by som si objednal to DV , stranska je mimo provoz .. :( a kolko ma to bude stať na slovensko? Obsahuje to dvd aj zvuky okolia/vlakou, kabíny , osobne a nakladne vozne či len mapu ? Dakujem

Zkus poslat autorovi SZ nebo mail zde přes fórum. Stránky budou nějakou dobu mimo provoz.

jare napsal:
Dobrý den. Prosím mohl by mi někdo poslat soubor st_1A1_O_Kuncice.s. Asi ho mám nějaký poškozený, protože pokaždé se musím do Kunčic proklikat. Díky. jare@atlas.cz

V jiné trati ho nemáš? ;-)

Ne nemám. Ta st_1A1_O_Kuncice.s a např. st_1a1_O_Svinov.s a pod., jsou cedule s názvy stanic. Ve Shape Vieweru se mi zobrazují, ale ty Kunčice ne.

Děkuji. Bylo mi posláno. Jen pro zajímavost, u toho mého původního *.s souboru Shape Viewer nic nezobrazil a psal "Error - S file not unicode".

ahojte mohl by mo nekdo poslat kontakt na autora tratě prosím??

Pošli mu zprávu, nebo email přes forum. Nick Stavitelxx

Zdravím,

Mám takový dotaz mám notebook "Acer Extensa 5220" a chtěl bych se zeptat, jestli na tom rozchodím trať 321 mám tyto parametry:

Procesor: 1,73 GHz
RAM: 1024 MB
Grafika: Intel 64 MB

Luky: ale nemaluj čerta na zeď. Trať určitě rozchodí. Mě šlape na 1,2GHz procesoru a 512 MB RAM. Je potřeba snížit v nastavení MSTS zobrazovanou vzdálenost na polovinu a stáhnout si z autorova webu (až bude znovu zprovozněn) upravená staniční hlášení pro pomalejší PC. Na grafice až tak nezáleží. Já mám 128MB nesdíleno. Navíc má W302 na svém NTB naistalován Windows XP. Mě hra jede i na Windows 7 :-)

Zdravim.
Chci se zeptat, zda byla v některých předešlích aktualizací dokončena krajina na trati Žilina-Bratislava?
Díky

Dovolím si odpovedať za Martina keďže viem :D
Krajina je zatiaľ dokončená len v úseku Žilina-Púchov respektíve po Dolné Kočkovce :)

Zdravím,
Mám problém z padáním aktivity kvůli staničnímu hlášení, vím, že je to už x krát řešená věc, ale nemůžu najít jednu věc. Kdysi tady někdo napsal link na stránky, kde byl ke stáhnutí upravený soubor, ve kterém je nastavení zvuků v MSTS. Po přepsání tohoto souboru přestali i některé další krpy které msts dělal. Neví někdo prosím link na tyto stránky?? Omlouvám, se že s tím otravuju, ale nemohl jsem to nikde najít....

kulice napsal:
Zdravím,
Mám problém z padáním aktivity kvůli staničnímu hlášení, vím, že je to už x krát řešená věc, ale nemůžu najít jednu věc. Kdysi tady někdo napsal link na stránky, kde byl ke stáhnutí upravený soubor, ve kterém je nastavení zvuků v MSTS. Po přepsání tohoto souboru přestali i některé další krpy které msts dělal. Neví někdo prosím link na tyto stránky?? Omlouvám, se že s tím otravuju, ale nemohl jsem to nikde najít....

Stránka Tratě 321 je dočasně mimo provoz, počkejte prosím až tento problém vyřeším.
Děkuji

Někdo ví, informace simtrains.eu z boku a jeho části (Trat321...)?

Zdravím,

Mohl by mi někdo poslat kontakt na Stavitelexxx mám problrm z trati 321 konkretně ze souborem TrT_C.s a nevím jak na to, tak to chci vyřešit objednáním nové tratě mám trať pravidelně aktualizovanou a zakoupenou od aktualizace 11. Pokud by někdo věděl jak tento problém vyřešit, nebo by mi ten soubor poslal byl bych moc rad děkuji.

Blondesxxx@seznam.cz

W302: v každém příspěvku uživatele je dole ikonka SZ. Zkus ji použít a poslat takto StaviteliXX zprávu. Předpokládám, že hledat umíš.

To W302
Pod každým příspěvkem Stavitelxx jsou dvě kouzelná tlačítka s nápisy EMAIL a SZ. Tak laskavě použij jedno z nich.

Info: web tratě je znovu v provozu.

mohol by som sa spytat ze ci bude tejto traty dokonceny usek zsr 120 resp. Blava-PU...? ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře