Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Richard napsal:
No já bych měl dvě věci: na budově nádraží Třebovice v Čechách je nápis Řečany nad Labem

To bude tým, že originál budova Třebovíc asi neexistuje

Richard napsal:
V úseku Třebovice v Č - Rudoltice v Č. je už delší dobu přibližně uprostřed úseku použita špatná textura kolejí

Textúra je úplne v poriadku. V tomto úseku je skúšobne položený zvršok systému Rheda 2000.

Kuba napsal:
Richard napsal:
...v úseku Třebovice v Č - Rudoltice v Č. je už delší dobu přibližně uprostřed úseku použita špatná textura kolejí, nešlo by s tím něco udělat?
Ta kolej tam je správně, takže by s tím nešlo dělat nic.

Dík. Jezdím tudy docela často a fak jsem si toho nevšiml ...
Já vím, že to není originál budova, ale nešel by upravit jen ten nápis? Ale to je jen detail na jinak asi nejlepší české trati do MSTS.

tak som si presiel znacny kus aktivity detsky vlak s kuratom az kym mi pred bezpravi spadla. ale to podstatne: miestami som mal pocit, ze nejdem po ceskom koridore, ale cez dzunglu - martin, pripadas mi ako vizionar - "taaak deti, a ked sa SZDC nebude starat o poriadne prerezavanie okolia trate, tak bude usek praha - kolin za 30 rokov vyzerat takto" (aj v usekoch, ktore poznam, sa mi zdala ta vegetacia riadne divoka - obvykle su tam nizke stromceky a krovia, kym v 321 su tam poriadne dubiska). podla uvazenia prerezat :) (ale napr kulisa vzdialenych stromov pred pardubicami je skvela)

jeffer napsal:
tak som si presiel znacny kus aktivity detsky vlak s kuratom az kym mi pred bezpravi spadla. ale to podstatne: miestami som mal pocit, ze nejdem po ceskom koridore, ale cez dzunglu - martin, pripadas mi ako vizionar - "taaak deti, a ked sa SZDC nebude starat o poriadne prerezavanie okolia trate, tak bude usek praha - kolin za 30 rokov vyzerat takto" (aj v usekoch, ktore poznam, sa mi zdala ta vegetacia riadne divoka - obvykle su tam nizke stromceky a krovia, kym v 321 su tam poriadne dubiska). podla uvazenia prerezat :) (ale napr kulisa vzdialenych stromov pred pardubicami je skvela)

No dobře, na trať Olomouc - Praha pošlu někoho s motorovou pilou, ať to tam trochu pročistí:D

Martine,moc to nepřeháněj!!!!Znáš to,dnes ti někdo řekne že je tam moc vegetace a zítra zase pravý opak!! :oops:

Naposled editoval moderátor:

Banán napsal:
Martine,moc to nepřeháněj!!!!Znáš to,dnes ti někdo řekne že je tam moc vegetace a zítra zase pravý opak!! :oops:

Jenže to co řekne jeffer, je pro mě rozkaz!
Jeffer mi upravuje mapy pro Trať 321, teď jich dělal několik verzí a nemáte tušení, jak jsem ho při tom dusil, vyčítal jsem mu každý detail, divím se, že to se mnou vydržel:D
Takže když se jefferovi nelíbí vegetace, musím ji prořezat:D

Stavitelxx napsal:
Banán napsal:

Jenže to co řekne jeffer, je pro mě rozkaz!
Jeffer mi upravuje mapy pro Trať 321, teď jich dělal několik verzí a nemáte tušení, jak jsem ho při tom dusil, vyčítal jsem mu každý detail, divím se, že to se mnou vydržel:D
Takže když se jefferovi nelíbí vegetace, musím ji prořezat:D
Tak to být tebou, tak to vyřežu úplně!!!! :D

a ked tam nenasadzas ruzicky tak budem vrcat :-D :-D :-D

nie, ber to ako moj nazor - ak mas nejake dobre podklady (fotomapy, video z lokomotivy) tak pardon - moje skusenosti konci hlavou vyvesenou z okna na beznych vagonoch ;) konkretne napr. zarez pred cerhenicemi: podla fotomapy to vyzera na male stromceky - take vacsie kroviska. skor by som bol zvedavy, ake nazory budu na tento usek od inych pouzivatelov, ktori to tam tiez poznaju (a s prerezanim na nich kludne pockal).

Zdravím,
na stránkách Tratě 321 si můžete stáhnout další aktualizaci - 13.
Jsou v ní drobné dodělávky v Popradu (zábradlí na peronech, úprava peronů), přibyly originální nádražní budovy v Gánovcích a Spišké Nové Vsi od Matese, vloženo hlášení staničního rozhlasu do stanic Studénka, Suchdol nad Odrou, Hranice na Moravě, Přerov a Olomouc, a byla dokončena krajina v úseku Přerov - Nedakonice.

Jinak bych chtěl poděkovat Matesovi a Deteriovi za tvorbu objektů, Jefferovi za tvorbu map, Michalovi Blažkovi za tvorbu internetových stránek a všem ostatním, kteří mi jakkoliv pomohli se stavbou Tratě 321:wink:

Aj keď v trati ešte nie sú všetky originál objekty, ja by som sa týmto chcel tiež pripojiť k Martinovi a poďakovať týmto pár ľuďom. Takže v prvom rade obrovské ďakujem patrí v tomto prípade modelárom Matesovi a Deteriovi. Vďaka ich ochote a spolupráci mohli originál budovy vzniknúť :) Matesovi za tieto krásne modely: zastrešenie perónov v Poprade, stanica Spišská Nová Ves, zastávka Gánovce, stanica Spišské Vlachy, stanica Krompachy, zastávka Teplička nad Hornádom, stanica Margecany, stanica Kysak, a potom ešte jedná malá krčmička s názvom Dreveňák v Spišskej Novej Vsi :D:D Ľudia z východného Slovenska ju budú možno poznať :D
Ďalej vďaka patrí Deteriovi za model zastávky Spišské Tomášovce :) Taktiež vďaka patrí aj perinakovix za možnosť použiť objekty z jeho trate ŽSR 169.
Pre mňa bolo fotiť tieto stanice a zastávky celkom zábava, a aspoň som si vyplnil voľný čas :D a ak bude čas chcel by som v tom pokračovať, takže poďakujte modelárom, bez ktorých by toto všetko nebolo a nakoniec samozrejme Martinovi za krásnu trať :ole:

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
na stránkách Tratě 321 si můžete stáhnout další aktualizaci - 13.
Jsou v ní drobné dodělávky v Popradu (zábradlí na peronech, úprava peronů), přibyly originální nádražní budovy v Gánovcích a Spišké Nové Vsi od Matese, vloženo hlášení staničního rozhlasu do stanic Studénka, Suchdol nad Odrou, Hranice na Moravě, Přerov a Olomouc, a byla dokončena krajina v úseku Přerov - Nedakonice.

Jinak bych chtěl poděkovat Matesovi a Deteriovi za tvorbu objektů, Jefferovi za tvorbu map, Michalovi Blažkovi za tvorbu internetových stránek a všem ostatním, kteří mi jakkoliv pomohli se stavbou Tratě 321:wink:
Vy nás ale zásobujete pane Karfík.
Jenom škoda, že teď trávím víc času v práci než doma, abych si mohl pořádně zajezdit.

Som rád,že do tejto skvelej trate pribúdajú originál objekty staníc,zastávok a staničné hlásenia,dáva to ešte väčší a reálnejší šmrnc.Človek si vie potom jazdenie riadne vychutnať.Tvorcom patrí veľké ďakujem!...Hmm a čo to takto ísť zapiť do "Dreveňáku"?

Tak toto sem nečekal. Dodělávka úseku Přerov - Nedakonice, musím říct nádhera, je to moje srdeční záležitost. Denně po ní jezdím do školy, ale v tak vysoké kvalitě. Už se těším až si najdu čas od učení a projedu si to. Přeju mnoho úspěchů na dodělávku směr Břeclav.

Rocker: Tak príď do Spišskej a zapijeme, nie je problém :D:D

zdravim stavitela
msts 321 je super a tesim sa na dalsie aktualizacie

Pokud někdo pojedete v zimě z Popradu do Košic, nebo z Přerova do Nedakonic, tak mi prosím napište, které zimní textury v trati chybí.
Pár jich je třeba doplnit poblíž Kysaku, o dalších nevím.

Jinak ještě upozorňuji tvůrce aktivit, že v celém úseku "Dětmarovice - Přerov - Břeclav - Wien" se jezdí po levé koleji.

Stavitelxx napsal:
..., tak mi prosím napište, které zimní textury v trati chybí.

Tak já si rovnou dovolím jednu odhalenou ... mezi Ostravou -Mar.h. a Svinovem je (v tomto směru) těsně před tím mostem asi 50m letní koleje (oblouk) uprostřed zimní krajiny.

A když už jsme u toho Svinova, tak v režimu prohlížení trati mi při vjezdu do Svinova MSTS padne bez udání chyby. Dělá to jak aktualizace 12 (nainstalovaná na čistou instalaci MSTS), tak i 13ka ... v aktivitě Praha - Košiče se mi to ale nestalo. Nemá někdo ideu?

Tak jsem to ještě trochu testoval a i ve mnou narychlo udělané aktivitě to při přijezdu na Svinov letí (na směru nezáleží) ... vždy to jde do kolen při přiblížení se k nástupišti tak na 10m a to stylem černá obrazovka a selký zvuk a potom zpráva o selhání a zda to chci poslat MS ...

Stavitelxx napsal:
Jinak ještě upozorňuji tvůrce aktivit, že v celém úseku "Dětmarovice - Přerov - Břeclav - Wien" se jezdí po levé koleji.
Od té doby, co je úsek Přerov - Břeclav řízen dálkově, tak se jezdí "kde je volno". Samozřejmě kromě osobních vlaků, které kvůli zastávkám ctí levostranný provoz.

Stavitelxx napsal:
Já bych rád jel "vlevo" až do Vídně, ale víš jak se říká, kde nic není ani smrt nebere, nebo že by....:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře