Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha,to mě nenapadlo,že to bude až tak primitivníAlesB napsal:podívej se do nastavení msts na záložku zvuky a dej všechno na MAX.
Csaba napsal:Zdravim som zaciatocnik kto mi poradi stiahol som 812029 do hry v konsiste aj v transete sa mi ukaze ale v hre medzi masinami nie aki je spravni postup instalovania a aka treba zipovat vdaka
Stavitelxx napsal:Zdravím,
pokud bude třeba, můžete autora Tratě 321 kontaktovat i přes telefonní číslo 777898321.
Jen upozorňuji, že jsem povoláním řidič, takže moc času na telefonování nemám, proto tento způsob používejte jen v nejnutnějších případech.
Martin
Csaba napsal:Taxi zatial nemam trat 321ale uz ho mam objednane uz som sMartinom telefonicki to vpondelok viriesil uz je na ceste na slovensko mam trat Bratislava-Praha a USA trate a tam som ho kcel nainstalovat
VáclavS napsal:Slovensky, ale s 2 hrubkami, bez interpunkce a 3 dalšími chybami proti jazyku.
Ach jo, kdybys tak takové letadlo vymodeloval, aby bylo vše OK, to by byla věc.jeffer napsal:... pokial by malo byt po starte, preco leti s vysunutym podvozkom?)