Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Fabio:
Moc pěkné a je dobře že se našel i "náš místní" modelář.
Dobrá práce a přeji hodně dalších úspěchů!

Pavlík-> neboj se, v planu je toho mnohem vice, ovsem je nejdrive potreba nafotit objekty :-)

Rád bych pochválil autora za věrnost krajiny Val. Mez. - Hranice na Moravě. Je to paráda, stejně jako nové Fabiovo nádraží.

Zdravím,měl bych menší dotaz k instalaci,nevím kam se tento dotaz hodí,ale vzhledem k tomu,že se jedná o tuto trať tak ho napíši sem.Nevíte čím to může být,že po nainstalování této tratě a všech aktualizací mě u většiny lokomotiv(krom asi motorových některých) nefunguje zvuk když jsem v kabině(není slyšet ani u brždění ani přejíždění přes výybky),ale když jsem v pohledu zvenku,tak vše funguje,kromě klaksonu a píšťaly.Zkoušel sem už plno balíčků zvuků,i přeinstalovat celou trať znova a nic nepomohlo.Přitom dřív sem měl nainstalovanou trať BP od Z.Šemory a vše fungovalo v pohodě.Myslím si,že to bude jen něco nainstalovat ale už si moc nevím rady,tak doufam že někdo poradí;) Díky

podívej se do nastavení msts na záložku zvuky a dej všechno na MAX.

AlesB napsal:
podívej se do nastavení msts na záložku zvuky a dej všechno na MAX.
Aha,to mě nenapadlo,že to bude až tak primitivní:DTak díky za radu

Zdravim som zaciatocnik kto mi poradi stiahol som 812029 do hry v konsiste aj v transete sa mi ukaze ale v hre medzi masinami nie aki je spravni postup instalovania a aka treba zipovat vdaka

Csaba napsal:
Zdravim som zaciatocnik kto mi poradi stiahol som 812029 do hry v konsiste aj v transete sa mi ukaze ale v hre medzi masinami nie aki je spravni postup instalovania a aka treba zipovat vdaka

Prečítaj si tento príspevok, hlavne tú pasáž písanú zeleným, potom sa zamysli a plač: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1871&pid=88217#pid88217

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,
pokud bude třeba, můžete autora Tratě 321 kontaktovat i přes telefonní číslo 777898321.
Jen upozorňuji, že jsem povoláním řidič, takže moc času na telefonování nemám, proto tento způsob používejte jen v nejnutnějších případech.
Martin

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
pokud bude třeba, můžete autora Tratě 321 kontaktovat i přes telefonní číslo 777898321.
Jen upozorňuji, že jsem povoláním řidič, takže moc času na telefonování nemám, proto tento způsob používejte jen v nejnutnějších případech.
Martin

Martine, nechcem robiť OT, ale prepáč, nepochopil som tento tvoj príspevok :!: To reaguješ na dotaz Csabu :?:
Ak ano, tak sa veľmi čudujem, pretože on sa vôbec jasne a určito nevyjadril či má trať 321 a nevidí tam consist s 812, alebo to nevidí v MSTS celom - jeho dotaz je taký jasný ako slnko v zahmlenom Londýne ...
Ak je to reakcia an toto, tak sa potom nečuduj, že budeš mať vlákno k trati 321 zaprasené množstvom priblblých dotazov a príspevkov, ktoré so samotnou traťou vôbec nesúvisia, alebo ti bude neustále zvoniť telefón :!:

PS: toto nepíšem ako Tax - člen fóra, ale ako moderátor, ktorý to tu má udržať čisté a prehľadné :!::!::!:

Taxi zatial nemam trat 321ale uz ho mam objednane uz som sMartinom telefonicki to vpondelok viriesil uz je na ceste na slovensko mam trat Bratislava-Praha a USA trate a tam som ho kcel nainstalovat

Csaba napsal:
Taxi zatial nemam trat 321ale uz ho mam objednane uz som sMartinom telefonicki to vpondelok viriesil uz je na ceste na slovensko mam trat Bratislava-Praha a USA trate a tam som ho kcel nainstalovat

Jakou řečí jsi to psal ?

Slovensky, ale s 2 hrubkami, bez interpunkce a 3 dalšími chybami proti jazyku.

VáclavS napsal:
Slovensky, ale s 2 hrubkami, bez interpunkce a 3 dalšími chybami proti jazyku.

Zdravím pánové,
v tomto případě bych prohřešky proti slovenštině neřešil.Myslím,že jméno autora příspěvku vše vysvětluje a kdo chtěl,jeho dotaz pochopil.;)

David

Správny postreh David...že igen :)

Taxi, ta informace o telefonním čísle nemá nic společného s předchozími příspěvky, jen mám navíc jednu simku a mobil, tak je můžu použít pro MSTS účely:oops:

martin: nejak sa ti premnozili lietadla v trati ... co preboha robi velke dopravne lietadlo prakticky nad kazdou stanicou?! (kam napr leti lietadlo smer sever v kysaku? upozornujem, ze v presove je len vrtulnikova zakladna armady). navrhujem nekontrolovany a totalny odstrel. (co robi lietadlo smer zapad v kosiciach? letisko je na juh od mesta. pokial by malo byt po starte, preco leti s vysunutym podvozkom?)

jeffer napsal:
... pokial by malo byt po starte, preco leti s vysunutym podvozkom?)
Ach jo, kdybys tak takové letadlo vymodeloval, aby bylo vše OK, to by byla věc. :mad: Nebo našel někde na netu vhodné letadlo dle svých představ či odborných znalostí a poslal je Martinovi.

To já nevím co tam dělá, možná letí z Beogradu do Minska a nad Ukrajinou je silná bouře, proto letí odklonem přes Slovensko nad Kysakem:D
A ono jde z kabiny v lokomotivě vidět, jestli má vysunutý podvozek? To se mi moc nezdá...
Jestli ale jo, tak budu muset říct kontrolní věži, ať je posílají do větší výšky:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře