Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dan J. napsal:
...Zde platí jedna zásadní věc. Mít trať v poslední verzi aktualizace, zabalit a udělat si zálohu na DVD. Pokud mi PC padne, už jen rozbalit onu trať aktualizovanou v poslední verzi, kdy bezpečně vím, že mi jela bez problémů a ne instalovat základ a postupně hafo aktualizací.:D
S pozdravem Dan.
Tak tohle si všichni zapamatujte, to platí u všech tratí i vozidel.
Instalační DVD je záloha do první následné aktualizace.

chtel sem se zeptat jestli k trati 321 potrebuju stahnout nejake lokomotivy nebo vagony nebo traiset aby fungovala???

Ne k fungování trati opravdu nejsou potřeba trať bude fungovat i bez nich

aha a musim si stahnout vsechny aktualizace na tu 321? nebo staci kdyz ji tam dam? ptz mne to haze chyby jako ze chbyne pojmenovani nastupiste nebo koleje,atd..nvm co stim :-(

Tím chceš naznačit co, že máš trať dejme tomu v akt. 14 a dáš tam aktualizaci poslední tedy 17. Tak tady fakt nemám slov. Nediv se, že ti to háže chyby. A co se týká trainsetu, tak u Martina není kompletní balík jako u BP. Má pouze část. Což znamená, že ti bude sim. stejnak řvát, že ti bude vozidlo chybět. A za další máš ji od koho, maš ji od StaviteleX, nebo od koho. A važ slova.

Ahoj.
No ona ta otázka není zase tak pitomá, jak se zdá. Ono u některých PC her, stačí stáhnout např, varzi ubdate 4 a nemusíš stahovat 3, tedy starší verzi. :D Ale u MSTS povětšinou platí, že aktualizyce pokud je např. verze základní trati 18, a aktualizace končí číslem 25, tak se samozřejmě musí stáhnout všechny aktualizyce a nainstalovat je v přesném pořadí. Pak udělat zálohu, jako jsem psal výše (příspěvěk č. 928). Samozřejmě, pokud autor neuvede jinak.
S pozdravem Dan.

Jenomže autor má uvedeno u downloadů, že žádná aktualizace se nesmí vynechat. Takže je to jen o té gramotnosti umět číst. A to se od každého člena zde očekává :D.

Zbyněk Šemora napsal:
Jenomže autor má uvedeno u downloadů, že žádná aktualizace se nesmí vynechat.
Kde přesně, prosím pěkně? Ať to čtu, jak to čtu, tak to tam nikde nevidím.

Martin má nové stránky a nového webmajstra. Na původních stránkách to napsané měl.

Každopádně ať se v tom NEJI vyzná:
ad trať
Pokud nainstaluješ z CD (doufejme, že jsi legální uživatel, trať je placená!) trať tak, jak je třeba, bude Ti trať fungovat, ale v rozsahu k datu zakoupení CD, tedy bez částí doplněných následnými aktualizacemi. Ty doplníš tak, že postupně ve správném pořadí doinstaluješ následné aktualizace.
ad vozidla
V MSTS, pokud nechceš hrát aktivitu, nesouvisí trať a vozidla. V tzv. volné jízdě můžeš po trati 321 klidně vyrazit z Acelou ze základní instalace. Na problémy s vozidly narazíš v momentě, kdy budeš chtít jet některou aktivitu.

Zravím,
potřeboval bych se poradit s někým, kdo provozuje MSTS na Windows 7, ozvěte se mi prosím na e-mail nebo přes SZ, děkuji.

Zdravím, chtěl jsem se zeptat , bohužel jsem zatim nepřišel jak sehnat trainset BP, mam trať 321 , jenže když nemam ten trainset tak si nemužu stahnout žádne aktivity a když si nějaké stáhnu a třeba povyměnuju vlaky tak to stejnak nejde, dá se ten trainset někde stáhnout ? či koupit?? jak je asi velký , nemam v PC už moc místa , moc díky za odpověď.

Dá se koupit spolu s tratí BP zde případně postahovat zde a pak z předchozího odkazu postahovat aktualizace od update 4.

Zdravím,
mám docela závažný problém s MSTS a chtěl bych Vás poprosit o pomoc.Po několika zoufalých dnech strávených řešením této záhady už to vzdávám, nevím si rady.

Pořídil jsem si nový počítač, na kterém už je nutné mít Windows 7, instalace MSTS proběhla úspěšně, samotná hra taky běží bez jakýchkoliv problémů, ale editor tratě nechce spolupracovat.
Pokud v editoru tratě otevřu jakoukoliv trať včetně rozsáhlé tratě Zbyňka Šemory, tak se FPS pohybuje mezi hodnotami 55-60, jenže pokud otevřu Trať 321, tak je FPS 0-2...
Zkoušel jsem všechno co se dalo, měnit rozlišení, instalovat MSTS na jiné disky, měnit kompatibilitu ve vlastnostech zástupce na ploše, umístit jiný počáteční bod po načtení tratě v editoru, zkoušel jsem i spouštět úplně první verzi Tratě 321 bez aktualizací, ale vždy stejný výsledek, FPS 0-2, a to pouze u Tratě 321.
Jako by to snad bylo nějaké znamení, abych už stavění nechal :-)

A ještě mám jeden problém, v editoru aktivit se mi nezobrazují kolejnice a návěstidla, taky se marně snažím přijít na to, proč to tak dělá, ale fakt nevím... Tohle dělá u všech tratí, malá ukázka na tomto odkazu:

http://www.trat321.cz/ostatni/ukazka.png

Takže pokud někoho napadá, v čem by mohl být problém, budu vděčný za každou radu.
Děkuji mnohokrát.

V jiném vlákně se problematika FPS této trati a Win7 probírala. Zkus virtuální mód WinXP pro Win7. Je to pro verzi Ultimate a je ke stažení pro uživatele této verze na stránkách Microsoftu zdarma.

Ahoj Martine.
To, že se ti nezobrazují kolejnice, nemusí být jen problém Windows, mně to samé dělalo nastavení GK. Pomohlo toto:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/521
v příspěvku dole.;)
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:

FPS 1 až 2 v editoru dělají Visty a vždy jsem to rozdejchal hýbáním kamery. Ale někdo zde psal, že stačí osadit zvukový sloup.
Editor aktivit, to samé vidím ve Vistách a také nevím co s tím. Ale neřeším, používám XP, jinak bych asi nic nepostavil.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře