Trať ČD 180 by Pavel14

Já se boba57_cz zastávám. Umí dobře poradit a někoho by to také naštvalo. Pořád dokola ty samé dotazy apod. :!:
A příspěvky boba nejsou pořád to samé ? Buď do něčeho ryje a káže o pravopise.

Chtěl bych jenom říct jak se tady furt mluví o tom že moje trať bude v rovině,tak nebude.Už schánim sklony,tak to snad nebude žádná fikce.A chtěl bych abyste sem psaly všechny chyby které nastaly v trati.

Pavel14 napsal:
Chtěl bych jenom říct jak se tady furt mluví o tom že moje trať bude v rovině,tak nebude.Už schánim sklony,tak to snad nebude žádná fikce.

Takže budeš pokládat koleje znovu?

Hynďa napsal:
Pavel14 napsal:
Chtěl bych jenom říct jak se tady furt mluví o tom že moje trať bude v rovině,tak nebude.Už schánim sklony,tak to snad nebude žádná fikce.

Takže budeš pokládat koleje znovu?

No to zrovna ne,ale myslel jsem návěstidla a podobně.

Prosimtě vysvětli mi, jak souvisejí návěstidla se sklony?
[/quote]

Teď zrovna dělam sklony z Plzně do Chrástu.Jinak z Plzně do Domažlic jsou a dál do Německa teprv budou.

Konečně jsem se dostal k tomu, abych našel video ze 180+183
Tak bych Ti ho poslal,když mě dáš nějaký kontakt, pře SZ nebo
na e-mail,

Pavel14 napsal:
Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemáte obrázky nebo fotky z ranžíru v Berouně.

No...., když mi vysvětlíte co je to ranžír :D, tak to vyfotím, protože jsem z Berouna a mám to pár metrů ;)

Dominik napsal:
Pavel14 napsal:
Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemáte obrázky nebo fotky z ranžíru v Berouně.

No...., když mi vysvětlíte co je to ranžír :D, tak to vyfotím, protože jsem z Berouna a mám to pár metrů ;)

seřaďovací nádraží( nákladní koleje )

[quote='VáclavS]To si užiješ Pavle, tři skupiny kolejí a vše v oblouku.[/quote].. a ještě na spádu ! ( Žádná placka. )

Takže,jak to vypadá s touto tratí.Zítra sem dam nějaké obrázky,ale jinak pracuji na úseku Plzeň-Nýřany.

Nadjezd u Skvrňan se ti nepovedl. Jak tam nacpeš vnitropodnikové koleje Škoda? A jak se nacpou na nadjezd Domažlický tratě? Vždyť od JP nadjíždíš dřív než cheskou. Zkus to trochu upravit. Máš příliš ostrý úhel křížení chebské a domažlické. Takhle se ti tam už nic nevejde.

Koukal jsem na to a mam to v pořádku,ale já se teď soustřeďuji na úsek Skvrňany-Nýřany.V Plzni jsou práce na hodně dlouho a nechci se stim moc zdržovat.

Chtěl jsem se zeptat,jestli by se prosím nenašel nějaký modelář na jeden model.Byl bych mu moc vděčný.

Pavel14 napsal:
Chtěl jsem se zeptat,jestli by se prosím nenašel nějaký modelář na jeden model.
Pokud je to jednoduchý objekt, proč to nezkusíš sám? Já jsem si zkusil pár objektů udělat a není to zas až taková dřina :) A je to dobrý odpočinek od stavění.

mikulda napsal:
Pavel14 napsal:
Chtěl jsem se zeptat,jestli by se prosím nenašel nějaký modelář na jeden model.
Pokud je to jednoduchý objekt, proč to nezkusíš sám? Já jsem si zkusil pár objektů udělat a není to zas až taková dřina :) A je to dobrý odpočinek od stavění.

No ono to je nádraží v Domažlicích.Potřeboval bych jen tu budovu,nic víc.
Já sem si to zkoušel vymodelovat,ale moc mi to nešlo.

Back
Nahoře