Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ahoj Čoudo,
mám tam teď jeden úsek rozestavěný. Až bude hotový, udělám screen. Chci aby to bylo takový menší překvápko. Jenom napovím že to souvisí s anketou co byla na našich stránkách.
Zdravím,
neměl by někdo fotky nádražní budovy v Jablonci hlavním před rekonstrukcí? Já mám jen fotky v zimě a to není na tvorbu modelu to pravé ořechové Díky
Hynďo, jak to vypadá s vydáním tratě na veřejnost? Nějak se už nemůžu dočkat. Nastěhoval jsem se do Liberce a jezdím v místěch kudy vede trať a slintám... Mnoho zdaru v tvorbě.
Jooo to kdybych věděl... Jak jsem tu psal, trať jsem nedávno rozeslal testerům a od té doby jsem na ni nesáh. Ale pomalu zase začínám chytat slinu, tak snad se na to zase vrhnu.
Tak se mi opět podařilo odeslat příspěvek za zubačku Achjo, šikla by se ta možnost smazání příspěvku
Hynďa
No ani se neptej Je to to, co mě trápí a zdržuje nejvíc. Ve čtverci, kde je Smržovka je 1200 objektů a ještě to není komplet. Až ten čtverec bude hotov, odhaduju že tam bude minimálně 1700 objektů.
Moc pěkné, po této trati jsem jel jednou v životě a výlet se mi při těchto screenech skoro vybavuje. Snad se ti v budoucnu podaří i Tanvald - Železný Brod, ta se mi taky moc líbila, to jsem celou dobu stál v posledním voze vzadu a sledoval krajinu.
Hynďo gratulujem, síce som tam nikdy nebol ale fotiek som videl habadej, bude to fajn a s počtom objektov si ťažkú hlavu nerob, ja mám v Bratislave po 1400 na troch štvorcoch po sebe a Nové Zámky 1910 a ide to, len slabšie kompy to zle znášajú.
Díky všem, nabudili jste mě do další stavby. Pokusím se toho postavit co nejvíc teď, protože o Vánocích se pomalu začnu učit na maturitu takže stavební tempo se velmi zpomalí nebo dokonce zastaví.
To je teda smůla. Není to tím, že se to tak nešikovně vlezlo na jeden čtverec? Odbočování trati, anebo dlouhý oblouk, který zasahuje do celého čtverce? Já mám momentálně taky takový problém. Naštěstí to je úzkokolejka, takže tam moc velký provoz trafficu, který by to ještě více brzdil asi nebude. Nejhorší je vegetace. Nemám žádný objekt, který by obsahoval nějaké uspořádání stromů do určitého tvaru, který by mi šetřil počet objektů a také abych nemusel okolí osazovat po každém stromu zvlášť. A pokud ano, tak mi jeho některá polovina visí v luftu... Ale i tak se na toto dílo moc těším