Trať Liberec-Tanvald

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hynďa
  • Datum začátku Datum začátku
Tak jelikož se mi včera podařilo zvítězit nad Route Riterem (musel jsem to udělat na jiným PC) a jelikož Tomas Lee zvítězil nad uploadem trati na web tak dnes můžete stahovat trať Liberec - Tanvald ve verzi 0.0000002 :D
Chystal jsem to včera na poslední chvíli takže tam není jediná aktivita a nevim jak moc je všechno OK. Z toho důvodu je trať jen pro zkušenější uživatele.
Za konstruktivní kritiku budu rád ale poznámky, že je na trati ještě spousta práce, si prosím nechte, to vím moc dobře sám :D

Jinak děkuju všem, co se na trati podíleli modelováním objektů, dokumentací, radami, pomocí se stavbou nebo údržbou webu.

Tak pěkné svátky!

Lepší dárek jsme snad ani nemohli dostat. Jen takový technický dotaz: pod jakým Globalem ji máme jezdit?

Hynďo, trať parádní, ale chci se zeptat, je to chyba nebo fabrika mezi Tanvaldem a desnou ještě není naskinovaná? Když otevřu texturu tak je to jen šedé

To Hynďa
Myslím si že jsi to měl useknout někde pod Smržovkou nebo v Tanvaldě za nádražím a byl by pokoj od takovýchto blbých dotazů, kdy tazatelé nepochopili že je trať nehotová a nebo to nepouštět ven vůbec....

Miran napsal:
Myslím si že jsi to měl useknout někde v Tanvaldě za nádražím a byl by pokoj od takovýchto blbých dotazů
To původně v plánu bylo, bohužel to z časových důvodů padlo a začínám toho litovat.

wolf069 napsal:
Ahoj, jak je trať na tom? Nejdou mi spustit tvé stránky :(
Betaverze tratě je od Štědrého dne venku a stránky fungují - www.trat036.cz

ad Prochy_msts: Myslim, ze neni radno provokovat a misto toho spis nabidnout nejakou pomoc, nebo tise cekat na dalsi update (tedy, pokud se nejaky chysta..)!

Prochy_msts napsal:
Takhle to má být? :D
Mezi Kořenovem a Kořenovem zast.

Ale jistě. Jde o testování nových protihlukových bariér pro horské podmínky... Hynďa kráčí ruku v ruce s nejnovějšími "trendy."
:D :D :D

Back
Nahoře