Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
faldicek napsal:Pokud máš registr fix (bug fix) nainstalovaný, nepotřebuješ na rozbalování aktivit žádný další program... Toť má zkušenost...
faldicek napsal:Aha, tak takhle... No ale i když jsem mám nainstalovaný TS v defaultní složce, tak bez fixu to prostě nešlo a to i na win 7...
E 499.2 napsal:nedávno jsem si pořídil NTB s OS Windows Vista (velká chyba)
A spouštěl jsi i jako správce instalaci aktivit? Taky se mi to stalo, přestože vše proběhlo ok, tak se aktivita neobjevila, pak jsem na to přišel, protože díky UAC musíš veškeré změny v Program Files dělat s právy správce...E 499.2 napsal:Zdravím pánové,nedávno jsem si pořídil NTB s OS Windows Vista (velká chyba) udělal jse vše podle návodu co je zde a pořád nic MSTS mi po spuštění neukáže žádnou aktivitu vše jsem spouštěl jako správce...Tak prosím poraďte,děkuji
faldicek napsal:A spouštěl jsi i jako správce instalaci aktivit? Taky se mi to stalo, přestože vše proběhlo ok, tak se aktivita neobjevila, pak jsem na to přišel, protože díky UAC musíš veškeré změny v Program Files dělat s právy správce...E 499.2 napsal:Zdravím pánové,nedávno jsem si pořídil NTB s OS Windows Vista (velká chyba) udělal jse vše podle návodu co je zde a pořád nic MSTS mi po spuštění neukáže žádnou aktivitu vše jsem spouštěl jako správce...Tak prosím poraďte,děkuji