MSTS na nových Windows Vista?

Prosím prosím mám problém. Nejsem schopnej rozbalt na Vistách aktivitu. Návod z FAQ jsem dodržel ale stále hlasí failed to open package...
Nevím co s tím..

Když jsi instaloval registr fix, instaloval jsi ho přes "Spustit jako správce"? Pokud máš vše správně, není důvod aby nefungovalo. Mám Visty a instalace aktivit mi dokonce funguje běžným poklepáním na soubor apk.

Jo tak to netuším. Bohužel na Vistách dělám chvíli a neuvěřitelným způsobem mě s***u. Zkusím odpoledne nainstalovat znovu...

Marin2: Mám Vistu 32-bit Home premium a pomohlo mi spúšťať program tsunpack v režime kompatibility s Win XP SP2

Já jsem instaloval aktivity normálně, poklepáním na soubor aktivity .apk, ale vždy jsem to dělal s právy správce. Nastavil jsem si total commander aby se vždy spouštěl s právy správce a přes něj jsem otvíral aktivity. To samé dělám i nyní u windows 7 a nikdy jsem s tím neměl problém...

Dnes se mi pomocí "vzdáleného hrabání se v kompu" podařilo kamarádovi nainstalovat aktivitu pod Vistama, takže stručně...
1) Je potřeba mít nainstalovaný bugfix (jako správce)
2) Soubory *.apk musí být asociované s programem ...\Train Simulator\UTILS\tsunpack.exe
3) stačí dvojklik na aktivitu (= otevření onoho souboru)

Možná se to jeví jako velmi primitivní postup, ale myslím si, že bod 2) je potřeba znovu nastavit, jinak Visty blbnou.

Toť má dnešní zkušenost...

Pokud máš registr fix (bug fix) nainstalovaný, nepotřebuješ na rozbalování aktivit žádný další program... Toť má zkušenost...

faldicek napsal:
Pokud máš registr fix (bug fix) nainstalovaný, nepotřebuješ na rozbalování aktivit žádný další program... Toť má zkušenost...

Opravdu ne? Tak zkus smazat tsunpack.exe a uvidíme, jestli nějakou aktivitu rozbalíš. Tsunpack.exe je program, který aktivity rozbaluje. Registr fix (bug fix) pouze přepíše v registrech správně cestu k msts. Pokud máš MSTS nainstalován v defaultní složce (Program Files), tak ani žádný registr fix nepotřebuješ.

Aha, tak takhle... No ale i když jsem mám nainstalovaný TS v defaultní složce, tak bez fixu to prostě nešlo a to i na win 7...

faldicek napsal:
Aha, tak takhle... No ale i když jsem mám nainstalovaný TS v defaultní složce, tak bez fixu to prostě nešlo a to i na win 7...

Tak to jsem nezkoušel. Moje zkušenosti v předchozím příspěvku jsou z Windows XP ;-)

Pánové, když už o něčem píšete, tak pište o tom, co víte ...
Základní MSTS obsahuje chybu v zápisu do registru, takže nefunguje rozbalování souborů apk, tedy aktivit (a to ani při zachování defaultní cesty instalace). Registrfix opravuje tuto chybu v registrech (tedy není samostatným programem na rozbalení aktivit).
V o.s. Vista je třeba respektovat ochranné prvky systému. Pokud Registrfix nainstaluji "normálně", nedojde k žádnému chybovému hlášení, ale registry se neopraví, apk tedy stále nejde rozbalit. Podmínkou korektní instalace je spouštět Registrfix.exe přes volbu "Spustit jako správce".
O.s. Win7 nemám, takže nemohu poskytnout relevantní informace.

Zdravím pánové,nedávno jsem si pořídil NTB s OS Windows Vista (velká chyba :( ) udělal jse vše podle návodu co je zde a pořád nic MSTS mi po spuštění neukáže žádnou aktivitu vše jsem spouštěl jako správce...Tak prosím poraďte,děkuji

E 499.2 napsal:
nedávno jsem si pořídil NTB s OS Windows Vista (velká chyba :( )

Tak proč takový chyby děláš? Měl sis počkat na sedmičky, nebo si napiš o upgrade na win 7 a máš po problému

E 499.2 napsal:
Zdravím pánové,nedávno jsem si pořídil NTB s OS Windows Vista (velká chyba :( ) udělal jse vše podle návodu co je zde a pořád nic MSTS mi po spuštění neukáže žádnou aktivitu vše jsem spouštěl jako správce...Tak prosím poraďte,děkuji
A spouštěl jsi i jako správce instalaci aktivit? Taky se mi to stalo, přestože vše proběhlo ok, tak se aktivita neobjevila, pak jsem na to přišel, protože díky UAC musíš veškeré změny v Program Files dělat s právy správce...

faldicek napsal:
E 499.2 napsal:
A spouštěl jsi i jako správce instalaci aktivit? Taky se mi to stalo, přestože vše proběhlo ok, tak se aktivita neobjevila, pak jsem na to přišel, protože díky UAC musíš veškeré změny v Program Files dělat s právy správce...

Jak jako instaloval? Já je tam přesouval na složku tsunpack ;)

Back
Nahoře