Trať Trnava - Kúty

Což Aralka, to je moderna. Ale kdyby tak byla předrevoluční benzinka, to by bylo něco pro nás, pro fandy ČSD

No, ono to nie je celkom tak, trať je hotová, len nie sú nalinkované návestidlá a chýbajú dajaké detaily, určite to tento rok bude v obehu. A bude dobrá!

a je trat az po Kuty?? ja som z TT a tato trat je moja srdcovka preto sa pytam viem ze nie je to take jednoduche postavit trat a prepracovat ju do detailou

Struno musíš vydržet. Jsou přece Vánoce a autoři tratí opravdu asi nemají chuť zveřejňovat. Taky už netrpělivě očekávám aktualizaci trati 321, ale musím vydržet. Neboj časem se určitě dočkáš.

struna napsal:
a je trat az po Kuty?? ja som z TT a tato trat je moja srdcovka preto sa pytam viem ze nie je to take jednoduche postavit trat a prepracovat ju do detailou

Podľa toho, ako to tu sledujem vývoj skôr vidím toto: Autor sa pre nejaké problémy na stavbu trate vyprdol a venuje sa modelovaniu budov pod novou identitou, takže na trať TT -Kúty alebo niečo podobné v tvojom okolí sa môžeš predbežne tešiť len v tom prípade, že si ju sám postavíš a použiješ v nej všetko to, čo Brzda vytvoril.

Naposled editoval moderátor:
no, je to ja pravda aj nie je..pravda je tá, že modelujem budovy pod iným menom, lebo ma zaujímalo, aká pomoc sa dostane akože nováčikovi ( poviem rovno, v podstate žiadna ) a už ma aj nebavilo stále odpovedať na dotazy typu, kedy to už bude....na pomoc sa nespýtal nikto, ale to tu riešiť nebudem, lebo mi je to v podstate jedno - takže vred pit = brzda, teda modely vreda pita su v downloade na brzdových pages, čo nie je ani také obrovské tajomstvo, lebo je to jeden autor. No a termín trate myslím, že dodržím. Ak sa nič nepototo, tak do konca roka je v downloade.

Len je tam jeden problém. Ty si ako Vred PIt tie budovy proste rozbalil a hotovo. Nechápem v čom ti mal niekto pomôcť keď bolo evidentné, že ti to ide. :)

Mám obavy, že prvotní dotaz na to, jak se staví v maxu a reakce na něj je již smazaný ...

No tak som si to pozrel a pamätal som sa dobre.
Prvá veta Vreda:

vymodelui cokoliv komukoliv a rychle.

Ako hovorím. Keď som videl toto, neviem čo by som mu ja mohol pomôcť. Ja si na čokoľvek netrúfam. Potom tam vymodeloval ten fúrik a tigra. Bolo evidentné, že to vie nebolo s čím pomôcť.....V takej kvalite ani ja nerobím.

dem napsal:
No tak som si to pozrel a pamätal som sa dobre.
Prvá veta Vreda:

vymodelui cokoliv komukoliv a rychle. ...

Nie, ono tam bolo ešte predtým niečo iné a jeden z moderátorov to zmazal skôr, než som si to stihol prečítať. Ale včil to je už úplne jedno. Ale že Vred Pit je Brzda, tak to mi došlo až neskôr. Keď na moje želanie vymodeloval Tigra z Monprachenu a tragač Járu Cimrmana musím uznať, že mi spôsobil menší šok :D

hoši, najlepšie na tom je, že starí borci to ani tak nekomentovali a dokonca boli aj ochotní pomôcť, hold, rozvaha a um...:) a ten tragač sa mi náhodou celkom podaril a musím uznať, že som si jeho modelovanie celkom užil.. aj toho tigra:)

Hezký večer,
Brzdo, já vím, že tato otázka není zrovna teď na místě, ale pusíte časem všechny Vaše ostatní modely? Budovy, textury silnic a hlavně auta?

Děkuji, Tom.

Back
Nahoře