Trať Trnava - Kúty

Ahaa, no konečne som vydedukoval podla príspevkov, že sa asi jedná o depo Trnava, či? Bol som tam dokopy 3x, tak neviem.

Dnes dačo nafotiť ( ako napr. toto opustené depo ) je celkom slušné riziko, že Vám niekto nakope zadok, preto ma táto kolekcia foto celko slušne potešila. Je to asi jedna z posledných možností, ako zdokumentovať tento zaujímavý objekt a po zborení vlastne toto ostane ako jediná 3D spomienka. Takže MSTS nie je len hra...........................

Brzda, ten zdvihák bude aj sólo k stiahnutiu ? Zišli by sa mi to do Zámockého depa.

Brzda, parádička. Som pôvodom Trnavčan, otec bol v trnavskom depe doma a veľakrát som tam s ním bol. Už len hustý stromový porast na horizonte stvárňujúci "kamenáč" a bude bezchybné. Veľmi Ti držím palce a teším sa, keď sa Ti podarí ju dokončiť a vydať, nech už konečne aj my Trnavčania máme svoj koľajový kúsok sveta v MSTS:)Veľa zdaru, maj sa pekne.

brzda1 napsal:
Kto si napíše o akýkoľvek model, pošlem. Takže aj zdvihák....:)

Mne si ešte neposlal zdrojáky traktorových vlečiek, čo majú byť naložené na Nd ... :D ;)

brzda1 napsal:
Kto si napíše o akýkoľvek model, pošlem. Takže aj zdvihák....:)
Mohl bych poprosit o ty Hustopeče, jak jsi zde prezentoval. A to skladiště v Kútech s barákem vedle, co mi ještě chybí. Moc bych poprosil. A jestli máš i Tábor, udělal bys mi velkou radost (fotky modelů jsi zde ukazoval). Děkuji.

Modely sú hotové, pošlem. tak ako každý raz, keď sa vrhnem na MSTS, ani tento rok nevydržal komp, asi je to pravidlo, takže nový HDD bude v priebehu budúceho týždňa , tak potom to všetko povybavujem. Inak môj posledný model od značky HP, už od nich nekúpim nič.

brzda1 napsal:
... ani tento rok nevydržal komp, asi je to pravidlo, takže nový HDD bude v priebehu budúceho týždňa , tak potom to všetko povybavujem. Inak môj posledný model od značky HP, už od nich nekúpim nič.
Keď si Ty nedáš povedať ...

Back
Nahoře