Novinky v oblasti MSTS som nesledoval už dajaký ten rok, tak ani neviem, kam sme sa pohli. Ale celá trať ma vygenerovanú krajinu, myslím, že som to dajako preklopil z máp NASA vtedy do MSTS a následne sa to samo celé vygenerovalo v MSTS. Koľaje sú položené na úseku Galanta-Kúty, Báhoň-Leopoldov, Leopoldov-Sereď- teda komplet. Tieto úseky sú komplet osadené aj s prostriedkami AŽD, ako návestidlá, prejazdy..atď. Na úsekoch Galanta- Cerová Lieskové, Báhoň-Leopoldov, Leopoldov-Sereď, Sereď-Galanta je trať kompletne osadená stavbami a vytvorená krajina, stavby sú všetky originál, nič nie je prevzaté - časť je zverejnená aj na dajakom mojom webe, už si nepamätám akom

, iba viem, že keď som tam chcel doplniť iné stavby, už mi to nešlo, tak som sa na to vybodol. Ten mail bol

-
http://brzdambb.webgarden.cz/. Stavby mám vymodelované všetky, okrem stanice Senica, budovu je neotextúrovaná, nemal som fotky na textúry vtedy. Ale Kúty boli hotové, tie som opajcol z jednej nemenovanej trate, to bol asi vrchol mojej MSTS zručnosti

.Trať je v dvoch verziách, ja aj verzia pre parnú trakciu. Jediné čo viem je to, že trať mám minimálne na dvoch HDD a dokonca aj po tých rokoch viem aj kde. Tak sa veci majú

.