Trať Trnava - Kúty

Som rád že autor sa ozval... Moc by ma potešilo keby trať bola verejná. Je to len na autorovi. Každého s nás by veľmi potešila aj táto Beta verzia... Tak pevne verím že to bude mať pekný koniec a na trati sa prejdem :)

Trať ma 2,76 GB, čo je asi v pohode. Normálne aj po rokoch ju načítalo bez problému a frčí aj bez inštalácie MSTS z HDD, neviem, ako som to vtedy spravil:) ....asi kvalitne:)Inak som ju chcel otestovať a nevedel som sa pohnúť z miesta s pantografom 560, hold..je to už dajaký rok.
Bez názvu.jpg

Brzda1 naozaj rešpekt :) Ak by som mal šancu si zajazdiť bol by som strašne rád :D Vyslovene už žobrem o tú trať. Strašne by som bol rád veru... Tak ako bude sa s tým dať niečo spraviť?

Pekné. Dúfam že sa trať aj spomínané automobily rozšíria do sveta. Čo sa týka priestoru, mam ešte jeden nápad, ale ten nechcem prezentovať takto verejne.

Ukončil som revíziu trate, výsledok je rozporuplný, to ako keď sa ti zabije svokra na tvojom novom aute. Trať existuje a je zjazdná. Nemá ani jedno návestidlo svetelné, končí za Nemčankou na výjazde z TT, zmizlo depo Trnava a úsek do Břeclavi cez Karpaty aj z koľajami. Kompletne, teda koľaje, krajina je hotové a zachované v úsekoch cca 10 km pred Leopoldovom, Leopoldov - Sereď, Sereď - Galanta, cca 10 km za Galantu, Sereď - Trnava, Trnava - Nemčanka, Trnava - Leopoldov. Objekty sú všetky, skúsim pohľadať uloženú trať pred prerušením, tam bolo hotové až na Senicu tuším všetko.
leo 1.jpg

Zase rok ubehol a zase nic... nie je lepsia nekompletna verzia, ako nikdy nezverejnena trat na takmer 20-rocnu hru? Samotna trat v priprave 10 rokov, nejak sa ta 5-rocnica neplni.

Takisto nemám slov... Snažil som sa koľko som vedel a bol som zrušený viacerými blbcami ktorí nevedia čítať s porozumením. Určite by bolo lepšie dať von aspoň to čo je... A nie poslať screeny a odísť.

Mám stejný názor. Trať, kterou Brzda staví, je krásná, a zaslouží si, aby byla zveřejněna. Pak se vydávat další update. Ale ne, abychom na trať čekali deset let. To i ten Zbyněk Šemora vydal první verzi tratě v roce 2003, tehdy snad to byla jen trať Kúty - Brno. A měla úspěch a Šemora stavěl dál a jak je to dnes rozsáhlá trať. Jen tak se dá získat hodně příznivců, modelářů, kteří rádi přiloží ruku k dílu.

Pánové, proč o této trati není slyšet, nevím, ale zkuste si třeba znovu přečíst příspěvek Dussa v trati ŽSR 130 ze dne 5.9.2016, jeden z nejhezčích, jaké jsem tu četl. Krásně voní člověčinou. Život není jen MSTS. (i když i ten je jeho pěkná součást)

Opravdu, život není jen MSTS. Někdy má člověk tvůrčí období a jindy se člověk snaží přinutit se a fakt to nejde. Já sám nechápu, jak jsem mohl položit tolik kilometrů tratí. Asi blázen. :D Ale poděkování právě patří i Brzdovi za mnoho modelů, budov co mi dodal a i to člověka motivovalo.

Back
Nahoře