Trať Trnava - Kúty

Ja som nemal cas MSTS pustit posledne 2 roky, vlakno k trati citam od zaciatku uspesne uz 10ty rok. Clovek da screeny a na rok sa vypari, predtym uplne isty scenar. Tak je rozdiel na niecom makat a nemat cas na pravidelne updaty, alebo tu slubovat zo screenov nieco 10 rokov a uplne skutek utek. Pamatam si hru stalker, bola na nu alpha verzia 4-5 rokov pred oficialnym vydanim, stale lepsie ako jednym slovom NULA....nic :D

Veru, a to si ešte s nami bojoval keď sme Ti to povedali. Ale časom si prišiel na to sám od seba ;) To je chvályhodné že si si to uvedomil.
Taxi, tohle do tohoto vlákna nepatří, ale takto nemůžeš soudit. Nikdo nevíte co se dělo na druhé straně a co mě vlastně motivovalo stavět. Já jsem na tohle sám od sebe nepřišel časem, ale neměl jsem tehdy na vybranou. Nyní mi jednoduše nějak došel na stavění benzín. :D Nemohu se přinutit nic stavět. O víkendu byla snaha, zápasil jsem s Horními Počernicemi, abych to tam trochu srovnal na zástavbu, ale opravdu nic moc jsem tam neudělal, docházela fantazie. Raději jsem sedl na kolo a objel nějaký okruh. Každému asi jednou dojde šťáva a je třeba dotankovat. :D

Zdravím páni, zajtra to bude 10 rokov, čo som začal stavať trať Trnava -Kúty. Čítam tu rôzne zaujímavosti o sľuboch, screenoch, scenároch, ale je to v pohode. Príde čas, kedy to jednoducho človeka nebaví a s tým nikto nič nespraví. Ja som mal stále dajaký problém s SW a preto ma to prestalo baviť. Tvoril som dlhé hodiny ako blb a potom prásk a nič......Prešiel som na modelovú železnicu, tam sa mi to nestáva. Čo spravím, ostane. A keďže času nie je až toľko, tak toto je jednoducho až na x-tom mieste. Hádzal som trať do pléna, nech to niekto dokončí a nič. Aj množstvo modelov do tratí, ktoré som nakoniec pri reinštale PC vyšmaril, lebo nemyslím, že by som ich znovu niekomu ponúkal na zverejnenie. Želám tým prvým, ktorí tvoria, veľa trpezlivosti a tým druhým, ktorí sa vezú, nech si vážia tých prvých, lebo inak tak akurát utrú ústa:). S tými prvými mi bolo cťou spolupracovať, tých druhých neriešim:).

Takže posledné zbohom… Ale je to škoda. To, čo už bolo na svete, si mohol aspoň nechať, možno len jednému človeku, ktorý by to ocenil. Nájsť takého určite nebol neprekonateľný problém. A možno stačilo dielo odložiť, na kratší, či dlhší čas, alebo možno definitívne. Ale ponechať ho. Viem si tiež predstaviť, že pri formátovaní HD sa v tej chvíli veľa vecí na disku zdá zbytočných, či nedôležitých. To sme zažili už asi všetci.

Ja tiež staviam trať. Asi nikdy nebude verejná, ale som rád, že už nie som sám, čo ju mám a že už teší aj zopár iných. Mašina mi tiež niekoľkokrát krachla a musel som nemálo investovať, aby som mohol pokračovať. Aktívny život mám pomaly za sebou a videl som veľakrát, ako sa ničia diela, ktoré mali ostať a dnes sú už nenávratne preč. Svet je k týmto veciam ľahostajný. O to viac ma zarmucuje, keď sám tvorca sa rozhodne zničiť to, čo mu pri tvorbe prinášalo radosť. Takže, ak ti predsa len niečo z tvorby ostalo, skús to odkázať niekomu, kto sa toho ujme.

Za všetko, čo si vytvoril ti v aj v mene ostatných ďakujem.

Tak patří opravdu pod Global BP, v AE jsou kolejové trasy konečně zobrazeny správně. Ten ORTS je prostě neuvěřitelně odolný. I vůči nedbalému BFU, jako jsem já.. ;) Komu vadí ty isolátory mezi nosným lanem a trolejí, zkuste tuto texturu.

Back
Nahoře