brzda1
Provozní technik
Dráčik napsal:Ja som dal smejka na konci, samozrejme sa mi páči jak to robíš. Sorry, ako to bolo zle pochopené..
ne, neboj, jasne že v pohode, len som sem udal dôvod, prečo je to tak ako to je. Tiež myslené v dobrom, OK?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dráčik napsal:Ja som dal smejka na konci, samozrejme sa mi páči jak to robíš. Sorry, ako to bolo zle pochopené..

JiříkTK napsal:Tak pokud jsi vyprodukoval za tak krátkou dobu 1000 objektů, tak se skláním před Tvým výkonem, i když nejsem modelář. Zasluhuje to VELKÉ ocenění. A v mém případě také zamyšlení nad tím, zde neodejít do MSTS důchodu.
S tím si vůbec hlavu nelam a hoď toho do placu co nejvíc. Je pro nás obrovská škoda, že stovky slovenských objektů leží jen u Tebe na HDD. Stavitelé si to přeberou nebo Tě poprosí o úpravu. Uvaž, že z nedostatku objektů vhodných pro naši oblast jsme nuceni používat mnohdy velmi pofiderní zahraniční objekty. Když se na některé podíváš pomocí Sview, zjistíš všelijaké závady. Ale jedeš-li kolem toho ve vzdálenosti 200 metrů rychlostí 80km/h, nevšimneš si ničeho.brzda1 napsal:...... časom to všetko chcem hodiť do pľacu, tak nech tam nehodím veci od veci.
brzda1 napsal:Ja nemám v trati ani jeden iný model, ako svoju produkciu, teda čo sa týka stavieb, všetko sú objekty ktoré tu naozaj existujú, mňa to potom dajako nebaví, keď sú v trati objekty, ktoré tam v skutočnosti nie sú a človek tam podvedome hľadá tie, ktoré tam reálne stoja.
brzda1 napsal:Fikcia je krásna vec, ale reál, je reál.
JiříkTK napsal:brzda1 napsal:Ja nemám v trati ani jeden iný model, ako svoju produkciu, teda čo sa týka stavieb, všetko sú objekty ktoré tu naozaj existujú, mňa to potom dajako nebaví, keď sú v trati objekty, ktoré tam v skutočnosti nie sú a človek tam podvedome hľadá tie, ktoré tam reálne stoja.
Většina stavitelů ovšem není toho kalibru, aby takto pracovala, ačkoliv je to asi ten nejlepší způsob. Proto jsem napsal, že je čas jít do MSTS důchodu.
brzda1 napsal:Fikcia je krásna vec, ale reál, je reál.
První postřeh: Jsem z jižní Moravy a jízda v MSTS v okolí Kladna, Plzně či Košic se nijak neliší od jízdy po fiktivní trati, protože jediné, co odtamtud znám, je pár názvů nádraží.
Druhý postřeh: Nepamatuju si, že by se tu vůli fiktivním tratím a fiktivním vozidlům strhla nějaká hádka a sprostá slova lítala jako blesky. Takže souhlasím, fikce je krásná věc, naproti tomu reál smrdí hádkama, nedorozumněními, .... to nechť mi raději ruka upadne, než bych položil kilometr reálné koleje.

To se dá částečně řešit tak, že se přiměřeně nižšší kopce vytvarují ve vzdálenosti do 2 km a dá se jim textura lesa.brzda1 napsal:................ a hĺbka krajiny.....detto.na tejto trati je to o to ťažšie, že je vidieť v reále strašne ďaleko
duuso napsal:Aj tak to vypadá fantasticky, veľmi sa na toto teším, ozaj a v akom stave je v súčasnosti trnavské depo ?
JiříkTK napsal:To se dá částečně řešit tak, že se přiměřeně nižšší kopce vytvarují ve vzdálenosti do 2 km a dá se jim textura lesa.brzda1 napsal:................ a hĺbka krajiny.....detto.na tejto trati je to o to ťažšie, že je vidieť v reále strašne ďaleko
odpredať nejakým súkromníkom na stavbu ďalšej fabriky.A jurošíky-šup do vrecka.Dráčik napsal:a pozemky......