Chybí ti řídící soubory na ovládání zvuků, tohle tady je již popsáno několikrát i s popisem nápravy, tak se tady porozhlédni.wizards napsal:Posím muže mi někdo řict co znamenají tyto dvě hlášky?
Děkuji za pomoc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chybí ti řídící soubory na ovládání zvuků, tohle tady je již popsáno několikrát i s popisem nápravy, tak se tady porozhlédni.wizards napsal:Posím muže mi někdo řict co znamenají tyto dvě hlášky?
Děkuji za pomoc
Rocker napsal:Mne to občas robilo Trainsetom,ale neviem či to je u teba práve tým.MSTS si aj tak občas robí čo chce...
A udělal jsi vše dle desatera které u toho je přiložené ???Panula napsal:Ahoj, nainstaloval jsem BP 82,1 i Trainset 7,2, hru spustím (při načítání ve hře mi u něčeho někdy naskočí nějaká chybová hláška u zvuků, že chybí, ale hra se rozjede). Ale nejdou žádné zvuky... Např. na aktivitě Vysočina nejde absolutně nic. Ani při TAB-u jízda proti stůj dovolena, brzdy, akcelerace, nic... Nevíte čím by to mohlo být? U aktualizaci Trainsetu jsem přitom nainstaloval všechny zvuky, které byly uvedené ke stáhnutí, jen jsem nevymazal ty složky, co se tam psalo, ale z toho jsem pochopil, že na hraní by to nemělo vliv, protože se tam píše, že by se ty složky daly ještě někde použít...
Díky!
Panula napsal:Jestli myslíš desatero z Trainsetu, tak kabiny jsem tam nahrál, vozy taky dohrál, zvuky stáhl a nainstaloval i lokomotivy mám. Mám 79,1, takže ty čoudy jsem nestahoval.
Dan J. napsal:Přeji hezký den.
Vím, že se to tu někde určitě 100% řešilo, ale nějako jsem to nenašel...
Jejda, já jsem říkal, že jsem to někde viděl.Tax napsal:Dan J. napsal:Přeji hezký den.
Vím, že se to tu někde určitě 100% řešilo, ale nějako jsem to nenašel...
Dane, riešilo sa to vo FAQ ...Hneď druhé vlákno zhora ...
Pozn.: Kam sme sa to dopracovali, keď už aj starý mazák potrebuje strieborný podnos![]()
Dan J. napsal:Jejda, já jsem říkal, že jsem to někde viděl.Díííky, hold i mistr tesař se někdy utne.
![]()
S pozdravem Dan.![]()
Ve FAQ to asi nenajdeš. Ono záleží na mnoha okolnostech.Dan J. napsal:Přeji hezký den.
Vím, že se to tu někde určitě 100% řešilo, ale nějako jsem to nenašel, tedy odpověď.Nám nový comp a monitor s rozlišením 1920 X 1200, ale nevím, jak bych měl nastavit rozlišení, abych neměl mašinky roztáhlé do šířky.
Předem díky za radu. Dan.![]()
Tak narob z toho screeny, nech to dáme do FAQDan J. napsal:Zdravím, nastavili jsme to přes kontrol panel nvidia. Už to fachčí. GK, Geforce GTX295.
Díky moc za rady. Jdu instalovat tratě.
Dan