Modely-Mates

Tax napsal:
...Kde si k tomu nabral košické značky? ;) Že by v skutočnosti mali také niečo na vychodze?
Kdybys četl Svět železnice (nebo ho odebíral jako já :) ) tak bys věděl víc :cool:

Já hned věděl, co je ten gazík zač...
Svět železnice je dobrá věc- tedy série časopisů pro skalní fandy železnice....

Moc pěkný modýlek! ;)

Hey!
Možná víte něco MATES modelleivel zabývající se webovou stránku? Co se stalo, protože nemůžu najít jeden nebo dva týdny. :(

Hmmm, taky jsem to dneska zjistil, jen doufám, že jen nějaká údržba webu, poněvač modely vozidel od Matese používám snad ve všech aktivitách.
Dan

Pravděpodobně se nejedná o údržbu webu,už to tu bylo diskutované ve vláknu:objekty pro stavitele trati Poskytovatel se mi nadále neozývá a já nemám čas to dávat někam jinam,stavitelé finišují,vánoce za dveřmi.Já odkazy mám,takže stále to jde stahovat,nevím jak dlouho,mám prostě odepřen přístup pro další nahrávání (disk quota exceeded),ale záloha je u mne na disku,takže až bude čas,zkusím stránky dát někam jinam

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Matesi.
Ahá, no já moc do vlákna objektů pro stavitelé tratí nelezu, problém je, že mám v Read Me u aktivit odkaz na tvůj web a vozidla do aktivit z něj, no, většina příznivců ČSD modely má a nováčci si hold budou muset počkat, nebo napsat, ať jim model někdo popřípadě pošle.;)
Dan

Oznamuji že jsem z technických důvodů přesunil svoje stránky na novou adresu:
http://mates-msts.uvadi.cz/
Snad jsem všechno dobře přesměroval,kdyby něco nefungovalo,dejte prosím vědět.Některé downloady jsou ještě na starém úložišti,ale stahovat zatím stále jdou(mám odepřen přístup tam nahrávat),já to pomalu celé přesměruji na nové.A doufám,že tyto stránky nějakou chvíli vydrží,nebaví mě to předělávat,znám lepší zábavu :)

Neviem ako ostatným ale mne tá nová stránka nejde ani za svet načítať. Ako to ide ostatným ?

Práveže som to skúšal cez nový odkaz, používam FF ale skúšal som aj cez IE a nič.

Díky za model vozidla, které se v reálu nikým nechtěné rozpadá v Lovosicích.

Ahoj, nádhera. Jen kdybych mohl poprosit, zda by bylo možno i varianta ms, jak je tomu u ostatních vozů.
Dan

Neoslovil jsem žádnýho ladiče,každý má svoje starosti,tak nechci nikoho otravovat,nějak jsem to co je sbastlil sám aby to jelo.Pokud na to má někdo chuť a vytvoří i ms,přidáme to k modelu,mě by tvorba tohoto nebavila já si tu pro radost modeluju už něco jinýho :)
add TAX: es mir nicht egal Versionen :)
add Duuso:bohužel neumím poradit,jenom mě nestrašte že jsem to dal na nevhodné úložiště
Jinak samozřejmě děkuji za pochvalu,komu se to líbilo

V mém bývalém bydlišti mi také stránky uvadi.cz nešly. Tady u Meziměstí už v pohodě.

Mates napsal:
... es mir nicht egal Versionen :)....

Ja, natürlich. I ableiten wie gezeigt, in denen feine Fenster sind. Besonders die rote Stück das ich freue mich.

Eng kann klonen M240. Original M250.0 auch auf der M240.0 designten.

Back
Nahoře